Transdosa, UAB

Transdosa, UAB
Transdosa, UAB
UAB „TRANSDOSA“ eksploatuoja Margų žvyro-smėlio karjerą, vykdo transportavimo paslaugas, statybinės technikos nuomos paslaugas, žemės darbus, kelių remonto darbus.
Įmonės kodas 302757489
PVM mokėtojo kodas LT100006825719
Įmonės adresas Merkinės g. 20, Leipalingis, 67280 Druskininkai
Telefonas +370 687 62178
Vadovas/direktorius Saulius Meizneris
El. paštas transdosa@gmail.com
Transdosa, UAB

UAB „TRANSDOSA“  eksploatuoja Margų žvyro-smėlio karjerą nuo 2013 m. rudenio. Šiuo momentu parduodame gamtinį žvyrą, smėlį, sijotą žvyrą įvairių frakcijų. Taip pat prekiaujame žvirgždo skaldos, dolomitinės skaldos ir granitinės skaldos įvairiomis frakcijomis. Visą produkciją galime pristatyti savo transportu. Išrašome deklaracijas pagal STR.

Teikiame šias paslaugas: birių krovinių pervežimas savivarčiais, savivarčių nuoma, statybinės technikos nuoma: ekskavatorius, ratinis krautuvas, vikšrinis buldozeris 18 t. su vartomu peiliu, greideris, volas grunto tankinimui. Atliekame grindų betonavimą su aparatu, žemės kasimo, stumdymo, lyginimo darbus, remontuojame kelius.

 

UAB „TRANSDOSA“  siūlo kokybišką produkciją ir paslaugą už abiems pusėms priimtiną kainą !

 

Margų karjeras

 

Parduodame :

 

● Žvyrą karjerinį

● Žvyrą užpylimui

● Smėlį nesijotą

● Smėlį sijotą fr. 0-4 mm.

● Smėlį sijotą fr.0-2 mm.(plautas)

● Įvairių frakcijų žvirgždą

● Įvairių frakcijų žvirgždo skaldą

● Įvairių frakcijų dolomito skaldą

● Įvairių frakcijų granito skaldą

● Maltą betoną

 

UAB „Transdosa” ne tik tiekia įvairias statybines žaliavas (žvyrą, smėlį, skaldą) tačiau teikia ir kitokias paslaugas. Viena iš jų - savivarčių nuoma. Įmonė užsiima įvairių rūšių savivarčių nuoma. Nuomojame dviašius, triašius, keturašius savivarčius bei vilkikus su puspriekabėmis. Įmonės nuomojami savivarčiai yra gana galingi, jie gali kelti iki 30 tonų svorio krovinį.

UAB „Transdosa” nuomoja savivarčius ne tik jų tiekiamą produkciją (žvyrą, skaldą, smėlį) pervežti, tačiau ir kitoms klientų reikmėms patenkinti. Įvairių rūšių savivarčius nuomojame tiek fiziniams, tiek juridiniams asmenims. Taip pat siūlome galimybę sudaryti ilgalaikę sutartį. Šiuo atveju savivarčių nuoma bus dar pigesnė. Įmonės transportą išsinuomoti galite bet kuriam laikui (naudoti tiek, kiek Jums reikia). Be to, neteks rūpintis, kaip jį paimti ir grąžinti bei ieškoti, kas šią transporto priemonę galėtų valdyti, nes visi savivarčiai nuomojami su vairuotoju.

 

Sunkvežimių nuoma

 

Didelis savivarčių sunkvežimių pasirinkimas:

 

● 2, 3, 4 ašių ir vilkikai su puspriekabėmis vežantys:

● 6 m3, 8,5 m3, 16 m3, 18,5 m3 talpos krovinius.

● Nuomuojame savivarčius ir kitą transportą;

● Pervežame krovinius visoje Lietuvoje (turime licenciją);

● Palankiomis kainomis savivarčiais pristatome smėlį, žvyrą, skaldą, gruntą, juodžemį ir t.t.

● Palankiomis kainomis pervežame vilkikais su savivartėmis puspriekabėmis ir savivarčiais birias medžiagas (smėlį, žvyrą, skaldą, juodžemį, gruntą, atsijas, dolomito mišinius, anglį, granuliuotus pašarus, grūdus ir pan.);

● Pervežame medieną;

● Išvežame statybinį laužą.

 

Krovinių pervežimas

 

UAB "TRANSDOSA" veža krovinius nuosavu transportu ir ekspedijuoja. Įmonė sėkmingai dirba tarptautinio krovinių pervežimo rinkoje. Pradėjusi savo veiklą nuo 10 automobilių, TRANSDOSA nuolat auga ir plečiasi ne tik apimtimi, bet ir savo darbuotojų kompetencija.

 

Patikimumas

 

TRANSDOSA - patikimas vežėjas su ilgamete patirtimi tarptautinių pervežimų rinkoje. Nuosavas autoparkas suteikia galimybę pervežti krovinius be tarpininkų ir taip sutaupyti Jūsų laiką ir pinigus, greitai ir efektyviai atlikti užduotis. Sekimo sistema leidžia teikti aktualią informaciją apie vilkiko buvimo vietą.

 

Patirtis

 

Sukaupta patirtis padeda profesionaliai dirbti ir kompetentingai išspręsti iškilusias problemas.

 

Operatyvumas

 

Ekspedicijos skyrius gali greičiau surasti pageidaujamą mašinos tipą įvairesnėmis pervežimų kryptimis.

Vilkikų remonto dirbtuvės garantuoja, kad mašinos būtų techniškai tvarkingos ir operatyviai reaguoja į kelyje pasitaikiusias problemas.


 
 
 
Raktažodžiai: Transdosa, Transdosa UAB, Transdosa UAB įmonė, Transdosa UAB kontaktai, Transdosa UAB adresas, Transdosa UAB telefonas, ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.