Baltuvos Projektai, UAB

Baltuvos Projektai, UAB
Baltuvos Projektai, UAB
UAB „Baltuvos projektai“ – jau 10-etį besidarbuojanti įmonė eismo saugumo priemonių įrengimo srityje.
Įmonės kodas 302485911
PVM mokėtojo kodas LT100006183015
Įmonės adresas Technikos takas 7, Karkiškių k., Ringaudų sen., LT-53367 Kauno r.
Telefonas +370 650 60023
Vadovas/direktorius Linas Vasiljevas
El. paštas info@baltuva.eu
Baltuvos Projektai, UAB

Dirbame tam, kad keliuose būtų saugu, o vairavimas būtų patogus ir aiškus.

Darbams atlikti naudojame tik modernias technologijas ir medžiagas, todėl galime užtikrinti aukščiausią darbų kokybę ir greitį. Visi įmonės darbuotojai turi daugiau nei 10 metų darbų patirtį, sukaupę Lietuvos ir užsienio objektuose, todėl galite būti užtikrinti, kad darbai bus atlikti tinkamai ir sutartu laiku.

TEIKIAMOS PASLAUGOS

∇ Gamybinių patalpų ženklinimo darbai

UAB ,,Baltuvos projektai” atlieka garažų, uždarų paviljonų, gamybinių patalpų betoninių grindų ir sienų dažymo darbus specialiais dažais, kurie „užrakina“ dulkes, nepraleidžia tepalo bei drėgmės ir stabdo betono irimą.

∇ Kelių ir gatvių ženklinimas

UAB ,,Baltuvos projektai” atlieka kelių, gatvių dangos ženklinimo darbus dažais ir polimerinėmis medžiagomis. Kelių ženklinimą sudaro linijos, rodyklės, bei simboliai ant kelio dangos, kurių linijinius matmenis, išdėstymo kelio dangos paviršiuje tvarką nustato Lietuvos Respublikoje galiojantys standartai ir kiti normatyviniai dokumentai.

∇ Automobilių stovėjimo aikštelių ženklinimas

Dažnai prekybos centruose ar įmonių teritorijose, pasibaigus lietuviškai žiemai, automobilių stovėjimo aikštelių, eismo organizavimo simbolių ženklinimas susidėvi ir tampa sunkiai pastebimas vairuotojams. UAB ,,Baltuvos projektai” atlieka prekybos centrų ar įmonių teritorijų transporto priemonių stovėjimo aikštelių horizontalaus ženklinimo atnaujinimo bei naujai įrengiamų aikštelių dangos ženklinimo darbus.

∇ Įmonių teritorijų ženklinimas

Didesnėse įmonėse yra paruoštos transporto judėjimo schemos jų teritorijose, tačiau ne visos jų yra tinkamai paženklintos. Gamybinių zonų ženklinimas yra būtinas norint apsaugoti darbuotojus nuo transporto priemonių keliamų ir kitų pavojų.

∇ Sporto aikštynų ženklinimas

Stadionų, sporto aikštynų linijų žymėjimas ir dažymas. Kiekviena krepšinio aikštelė turi atitikti aukščiausius sporto organizacijų reikalavimus. Linijų žymėjimas ir dažymas – tai darbas, kuris reikalauja itin didelio tikslumo, atidumo ir kruopštumo. Mes tai galime garantuoti. Mūsų darbai atliekami tiksliai ir kokybiškai.

∇ Neregių vedimo sistemos

Neregių vedimo sistemos padeda žmonėms su regėjimo negalia be kitų žmonių pagalbos orientuotis ir saugiai įveikti jų kelyje esančias kliūtis.

∇ Gatvių pavadinimų lentelių įrengimas

UAB ,,Baltuvos projektai” įrengia ir atlieka gatvių pavadinimų lentelių remontą. Gatvių pavadinimų lenteles užsako savivaldybės, įmonės ir sodų bendrijų gyventojai. Gatvių pavadinimo lentelėms naudojame tik kokybiškas medžiagas, taip prailgindami jų eksploatacijos laiką.

∇ Kelio ženklai

UAB ,,Baltuvos projektai” įrengia, prižiūri ir atlieka įvairių tipų kelio ženklų remontą pagal seniūnijų, kelių tiesimo ir kitus individualius užsakymus. Darbus atliekame griežtai pagal Lietuvoje galiojančius normatyvinius dokumentus, reglamentuojančius šių darbų atlikimą.

∇ Apsauginiai kelio atitvarai

UAB „Baltuvos projektai“ – atestuota įmonė atliekanti visų tipų (kelio, tilto) apsauginių atitvarų įrengimo darbus visoje Lietuvoje ir už jos ribų. Apsauginiai atitvarai – tai užtvaros, saugančios, kad transporto priemonės nenuvažiuotų nuo kelio, tilto, viaduko ir neatsitrenktų į kliūtis, bei nesusidurtų su priešais važiuojančiomis transporto priemonėmis.

∇ Greičio mažinimo kalneliai

Greičio mažinimo kalneliai yra patikima ir efektyvi priemonė, skirta automobilių greičio ribojimui ir dažniausiai įrengiama automobilių aikštelėse, prie pėsčiųjų perėjų ar pavojingų sankryžų šalutiniuose keliuose.

∇ Signaliniai stulpeliai

Signaliniai stulpeliai su vertikaliu ženklinimu ir atšvaitais pagal LST1379:1995 skirti pažymėti kelkraščių išorinį kraštą, kad jis būtų geriau matomas tamsiu paros metu ir esant blogoms meteorologinėms sąlygoms.

∇ Guminiai ratų atmušėjai

Guminiai parkavimo borteliai arba ratų atmušėjai, nereikalaujantys labai lygaus paviršiaus paruošimo,  išmatavimai 1800 x 145 x 100 mm,  1670 x 145 x 100 mm,   900 x 145 x 100 mm. Su šviesą atspindinčiomis juostomis, baltos arba geltonos spalvos.

∇ Kelio veidrodžiai

Sferiniai kelio veidrodžiai skirti nematomų zonų stebėjimui ir yra puiki priemonė eismo saugumui gerinti išvažiuojant iš garažo, kiemo ar stebėti važiuojamąją dalį sankryžose.

∇ Guminės pėsčiųjų salelės

Salelės elementai gaminami iš gumos granulių, paprastai būna raudonos spalvos, naudojant sudedamuosius elementus, galima sumontuoti įvairaus dydžio ir formos saleles. Paprasta sudedamųjų elementų konstrukcija leidžia juos sumontuoti ir išmontuoti daugelį kartų.

∇ Įkalami stiklo atšvaitai

Skirtas pagerinti įvairių objektų kelyje (salelių, žiedų, eismo juostų) gabaritų matomumą. Montuojamas į kelio dangą ir bortus.

 

◆  Imamės tiek mažų, tiek didelių ir sudėtingų projektų (nuo kelių šimtų iki kelių šimtų tūkstančių eurų vertės).

◆  Dirbame Lietuvos teritorijoje ir už jos ribų – esame ten, kur esate Jūs.

◆  Esame lankstūs – dirbame tada, kada reikia Jums ir leidžia oro sąlygos (savaitgaliais, švenčių dienomis, naktį).

◆  Darbus atliekame per trumpiausią įmanomą terminą.

◆  Tvarka, darbo drausmė ir pagarba klientui – šių esminių principų laikosi visi įmonės darbuotojai.

◆  Darbams suteikiama garantija.

 

 
 
 
Raktažodžiai: Baltuvos projektai, UAB, Baltuvos projektai, UAB kontaktai, Baltuvos projektai, UAB veikla, Baltuvos projektai, UAB paslaugos, ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.