Vilkenta, UAB

Vilkenta, UAB
Vilkenta, UAB
Kidulių krašto vynai
Įmonės kodas 174395940
PVM mokėtojo kodas LT743959418
Įmonės adresas Sodų g. 26, Kidulių k., 71405 Šakių r.
Telefonas +370 656 54667
Vadovas/direktorius Kristina Vilkenytė
El. paštas info@vilkenta.lt
Vilkenta, UAB

Kidulių krašto vynai                

Gamybos tradicijos nuo 1915 metų         

Sertifikuota TAUTINIO PAVELDO produkcija   

________________________________________________

“Vynas ne geriamas, o ragaujamas. Viena taurė per dieną - ne daugiau. Tokia šio gėrimo dienos norma. Ragauti vyną , reiškia mėgautis gamtos dovanomis maloniai bendraujant”, teigia Kiduliuose, Šakių r.  gyvenantis vyndarys Juozas Vilkenis.

_____________________________________________

Kidulių kaime yra įsikūrusi vyninė “Vilkenta”, kurioje gimsta šis ir mūsų krašto dainininko Kąstyčio Kerbedžio apdainuotasis gėrimas. Juozas Vilkenis, šios kavinės ir vyno daryklos savininkas yra pasirengęs pakalbinti kiekvieną svečią ir jam papasakoti apie vyną. Galite ne tik paragauti ypatingo skonio pienių vyno, bet ir susipažinti su Juozo vyno filosofija.

Juozas gamina baltą pienių vyną, šešių rūšių uogų raudonąjį vyną, juodųjų serbentų raudonąjį vyną ir rožinį vyną su mėta.

Čia viešint, apsilankyti Jus kviečia ir vyninė kavinė kiekvieną dieną skaniai papietauti, praleisti vakarus, bet ir švęsti savo šventes, vestuves, gimtadienius, krikštynas, pokylius, jubiliejus ir kitus vakarėlius.

Galite užsisakyti banketus, furšetus, gedulingus pietus. Pagal jūsų pageidavimą papuoš ir stalą. Taip pat galima įsigyti ir salės dekoravimo paslaugas, tai suteiks jūsų šventei jaukumo. Kavinė vyninė gali talpinti 100 asmenų.

 
   
   
 
Raktažodžiai: Šakiai, Šakių rajonas, Kiduliai, vyndarystė, vynas, vyndarys Juozas Vilkenis, tradicinis lietuviškas vynas. Pienių vynas, vaisų vynas, ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.