Tekasta, UAB

Tekasta, UAB
Tekasta, UAB
Teikiame farmacinių atliekų bei pavojingų atliekų tvarkymo paslaugas.
Įmonės kodas 221904380
PVM mokėtojo kodas LT219043811
Įmonės adresas A.Juozapavičiaus pr.7F, Kaunas
Telefonas +370 686 47530
Telefonas +370 37 341375
Vadovas/direktorius Nerijus Jaškūnas
El. paštas tekasta@gmail.com
Tekasta, UAB

➤ Teikiame farmacinių atliekų bei pavojingų atliekų tvarkymo paslaugas visoje Lietuvos Respublikos teritorijoje. Mūsų specialistai atvyksta į bet kurią Jūsų nurodytą vietą – vaistinę, ligoninę ar kitą gydymo įstaigą, atlieka pakavimo, ženklinimo ir išvežimo paslaugas, surenka ir paruošia atliekas naikinimui. 

 

Teikiame atliekų tvarkymo paslaugas:

Nepavojingų atliekų (pasibaigusio galiojimo vaistų, cheminių medžiagų);

Pavojingų atliekų (citotoksinių/citostatinių vaistų, cheminių medžiagų);

 

➤ Surenkame atliekas visoje Lietuvos Respublikos teritorijoje. Mūsų specialistai atvyksta į bet kurią Jūsų nurodytą vietą – vaistinę, ligoninę ar kitą įstaigą, atlieka pakavimo, ženklinimo ir išvežimo paslaugas, surenka ir paruošia atliekas naikinimui.

 

➤ UAB “Tekasta” farmacines atliekas iš farmacijos įmonių surinks, sutvarkys bei perduos atliekų naikinimo įmonei vadovaudamasi LR Atliekų tvarkymo įstatymu, LR aplinkos ministro įsakymu priimtas Atliekų tvarkymo taisykles bei kitais atitinkamais teisės aktais.

 

Patalpų nuoma:

✔ Nuomojamos patalpos, įrengtos biurų veiklai, skirtos įmonėms, fiziniams bei juridiniams asmenims. Bendras patalpų plotas yra 1230,45 m2. Patalpos yra įvairių plotų, su šildymo, interneto, telefonų, apsaugos paslaugomis. Jose yra verslo pradžiai reikalingi baldai, sanitarinės patalpos.

✔ Šiuo metu yra įsikūrę 15 įmonių, dirbančių gamybos, paslaugų, konsultavimo ir kitose srityse.

✔ Teikiame virtualaus biuro nuomos paslaugą tiems, kam reikia tik korespondencinio adreso ar laikinos darbo vietos nereguliariu laiku.

✔ Patalpos įsikūrusios A.Juozapavičiaus pr.7F Kaunas. Iki miesto centro ne ilgiau kaip tik 5-7 min. kelio. Patogus privažiavimas, kieme yra automobilių stovėjimo aikštelė.

 
 
Raktažodžiai: UAB "Tekasta", Tekasta, UAB, Tekasta, UAB kontaktai, Tekasta, UAB paslaugos, teikia visų rūšių farmacinių atliekų ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.