Ketvirtadienis, balandžio 18 d.

Limedika, UAB

Limedika, UAB
Limedika, UAB
Limedika, UAB - didmeninė prekyba vaistais, medicininos prekėmis.
Įmonės kodas 134056779
PVM mokėtojo kodas LT340567716
Įmonės adresas Erdvės g. 51, Ramučiai, 52114 Kauno r.
Telefonas +370 37 321199
Vadovas/direktorius Gen. dr. Rūta Bagdonavičienė
El. paštas limedika@limedika.lt
Limedika, UAB

Farmacijos įmonė „Limedika“ įkurta 1994 metais. 2007 m. pabaigoje kontrolinį UAB „Limedika“ akcijų paketą įsigijo didžiausia Lenkijos farmacijos bendrovė PGF („Polska Grupa Farmaceutyczna“).

PGF prekiauja vaistais, medicinos įranga, sveikatos apsaugos priemonėmis, homeopatiniais preparatais ir kosmetika. Farmacijos prekių pardavimas sudaro didžiausią apyvartos dalį (90 proc.). Ši Lenkijos farmacijos grupė yra viena pagrindinių vaistų, medicininės paskirties priemonių ir įrangos tiekėja ligoninėms Lenkijoje. Pagal apyvartą PGF bendrovė patenka į 100 didžiausių įmonių sąrašą Vidurio ir Rytų Europoje.

 

UAB „Limedika“ asortimentą sudaro vaistai, maisto papildai, chirurgijos prekės, slaugos priemonės, vaistažolės, prekės, skirtos nėščiosioms ir kūdikiams, kosmetika. Bendrovės pasiūla itin gausi – per 4 000 pavadinimų vaistų ir daugiau nei 9 000 pavadinimų medicinos prekių.

Vaistai ir medicininės paskirties prekės sandėliuojami užtikrinant vaistų saugumą, laikantis Lietuvoje galiojančių vaistų sandėliavimo taisyklių. Sandėliai šiuo metu užima 6 967,85 m² plotą ir atitinka Europos Sąjungos patalpų įrengimo, higienos ir sanitarijos standartus. Efektyvi logistikos sistema ir nuosavas transportas padeda užtikrinti, kad vaistai užsakovams būtų pristatyti operatyviai ir kokybiškai.

 

Veterinarija

 

UAB „Limedika“ taip pat sėkmingai plėtoja atskirą veiklos kryptį – prekybą veterinarijos vaistais, gyvūnų priežiūros prekėmis, gyvūnų vitaminais ir papildais. Atstovauja žinomiems gyvūnų prekių gamintojams, tokiems kaip „Richter Pharma AG“, „Sintofarm SPA“, „Tavet“, „Tanin Sevnica“, „Chrysamed“ ir kt.

 

Rinkodaros paslaugos

 

UAB „Limedika“ veikla apima ne tik farmacijos produktų platinimą, bendrovė teikia ir rinkodaros paslaugas. Turėdama ilgametę patirtį farmacijos rinkoje, praktinės produktų išleidimo į rinką patirties ir savo vaistinių, „Limedika“ užtikrina, kad produktai būtų sėkmingai išleidžiami ir atstovaujami rinkoje. Produktų atstovavimas ir rinkodara apima etapus nuo produkto išleidimo į rinką pradžios iki visos produkto priežiūros, siekiant didinti atstovaujamų produktų pardavimą. Šiuo metu „Limedika“ sėkmingai atstovauja ir rūpinasi šiais produktais:

„Jamieson Laboratories Ltd.“ (Kanada) – didžiausias ir sėkmingiausiai veiklą vystantis Kanados maisto papildų gamintojas. Maisto papildus gamina jau nuo 1922 metų. Išsiskiria aukšta kokybe ir didele asortimento įvairove. Daugiau informacijos www.jamieson.lt;

„Philips AVENT“ (Anglija) – tai kūdikiams ir jų mamoms skirtų prekių gamintojas. Ypač gerai Europoje žinomas prekių ženklas, išsiskiriantis aukštos kokybės produkcija, patikrintas nuodugniais tyrimais ir klinikiniais bandymais. Gamintojas turi daug patirties, nes produkcija kuriama ir gaminama jau nuo 1984 metų. Asortimentą sudaro visi reikalingiausi reikmenys kūdikiams iki 12 mėnesių. Daugiau informacijos avent.limedika.lt;

 

Džiaugiamės dirbdami su Jumis!


 
 
 
Raktažodžiai: Limedika, Limedika UAB, Limedika UAB įmonė, Limedika UAB firma, Limedika UAB kontaktai, Limedika UAB adresas, ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.