Nermeda, UAB (Parduotuvė "Elektros prekės")

Nermeda, UAB (Parduotuvė "Elektros prekės")
Nermeda, UAB (Parduotuvė "Elektros prekės")
UAB "Nermeda" įkurta 2008m. užsiima mažmenine prekyba elektros prekėmis, buitiniais ir pramoniniais šviestuvais, kondicionieriais, šilumos siurbliais bei įrankių nuoma. Taip pat atlieka elektros montavimo, instaliavimo, elektrofizikinių matavimų darbus.
Įmonės kodas 179344451
PVM mokėtojo kodas LT793444515
Įmonės adresas Pramonės g. 2A, LT-72328 Tauragė
Telefonas +370 655 56997
Telefonas +370 446 61606
Vadovas/direktorius Lina Baranauskienė
El. paštas info@nermeda.com
Nuorodos Facebook
Nermeda, UAB (Parduotuvė "Elektros prekės")

MŪSŲ TEIKIAMOS PASLAUGOS:

✔ Statybinių įrankių nuoma.

Mes teikiame statybinės įrangos (mechanizmų), technikos ir įrankių nuomos paslaugas. Išsirinksite patikimų gamintojų Jums tinkančius įrankius už prieinamą kainą.

·  Statybinių rankinių įrankių nuoma.

·  Perforatorių (perforatorius), gražtų nuoma.

·  Grąžtų betonui, grąžtų gruntui nuoma.

·  Grunto tankinimo mašinų nuoma.

·  Parketo šlifavimo mašinos nuoma.

·  Pramoninių dulkių siurblių, siurblių po statybos darbų nuoma.

·  Elektros generatorių nuoma.

·  Betono pjovimo mašinos, betono pjovimo įrankių nuoma.

·  Lazerinio optinio nivelyro (nivelyr) nuoma.

·  Kopėčių, stelažų nuoma.

·  Pramoninių drėgmės surinkėjų (drėgm. surinkej.) nuoma.

·  Skysto kuro šildytuvo nuoma.

·  Elektrinių žirklių, elektrinių žirklių skardai nuoma.

·  Motopjaustyklės nuoma.

·  Šlifavimo mašinos nuoma.

·  Siaurapjūklių, viengrandinių pjūklų nuoma.

·  Vandens siurblių nuoma.

·  HILTI įrankių nuoma.

·  METABO elektros įrankių nuoma.

✔ Elektros instaliacijos darbai

Mes teikiame visas elektros montavimo, instaliacijos bei projektavimo paslaugas. Visus darbus atliekame kokybiškai ir nešvaistant Jūsų brangaus laiko.

Ko reikia nepamiršti planuojant elektros tinklą?

·  Reikėtų pasvarstyti, ar bus telefonas, lauko durų valdymo ir pasikalbėjimo įrenginys, skambutis. Jeigu valgomasis įrengtas kartu su virtuve, gali tekti įrengti apie keliolika kištukinių lizdų. Jeigu vonioje bus kištukiniai lizdai, juos pajungti galima tik per srovės nuotėkio apsaugą.

·  Kištukinių lizdų skaičius priklauso nuo patalpų dydžio. Planuojant šiuos įrenginius verta pasvarstyti, ar juos išskaidyti į kelias grupes, įrengiamas visose sienose, ar montuoti didesnį kiekį vienoje sienoje.

·  Vaizdo, garso ir TV prijungimo laidai slepiami po tinku, įrengiant specialius lizdus. Rekomenduotina surašyti, kiek ir kokios įrangos gali reikėti darbo kambaryje, vaikų kambaryje, drabužinėje, miegamajame, garaže, sode ir terasoje. Reikia prisiminti, kad kištukiniai lizdai turi būti įrengti su įžeminimo gnybtu. Kiekviename aukšte rekomenduotina įrengti elektros paskirstymo skydelius su automatiniais srovės išjungikliais. Svarbu numatyti visus galimus kompiuterių vietos tinklo jungimus.

✔ Žaibosauga Tauragėje

Žaibas – milžiniškas elektros išlydis, galintis padaryti žalą statiniui, sukelti gaisrą ir sukelti elektros smūgį žmogui. Žaibosauga – būtina kiekvieno statinio dalis. Be žaibosaugos sistemos pastatas, o taip pat žmonės ir turtas esantys jame yra beginkliai prieš stichiją.

·  Pažvelkime, kas yra žaibosaugos sistema ir kam ji reikalinga. Žaibosauga reikalinga apsaugai nuo tiesioginio žaibo pataikymo į pastatą, apsaugai nuo antrinių reiškinių, tokių kaip viršįtampiai, atsirandančių elektros grandinėje žaibuojant. Jos paskirtis apsaugoti jūsų gyvybę ir turtą. Žaibosauga skirstoma į išorinę ir vidinę. Išorinė žaibosauga tai sistema užtikrinanti žaibo perėmimą ir nuvedimą į žemę, taip apsaugant pastatą nuo pažeidimų ir gaisro.Vidinė žaibosauga tai prietaisų ir priemonių visuma skirta potencialų valdymui. Ji neleidžia susidaryti  pavojingai įtampai pastato elektros grandinėse ir vamzdynuose.

·  Išorinio žaibolaidžio sudėtis: Žaibo imtuvas – įrenginys, perimantis žaibo iškrovą (žaibolaidis). Srovėlaidžiai (nusileidimai) tai žaibosaugos sistemos dalis, skirta žaibo srovės nuvedimui nuo žaibo imtuvo iki įžeminimo. Įžeminimas – metalinis laidininkas įgilintas į žemę ir užtikrinantis žaibo srovės sklidimą žemėje.

✔ Apšvietimo įrangos pardavimas

Prekiaujame įvairiausiomis apšvietimo prekėmis, pradedant LED lemputėmis, LED juostomis, prožektoriais, maitinimo šaltiniais, baigiant pramoniniais šviestuvais. Visos mūsų prekės yra kokybiškos, pasižymi elektrą taupančiomis savybėmis.

·  Įprastos lemputės

·  Ekonominės lemputės

·  LED lemputės

·  LED juostos

·  Buitiniai šviestuvai

·  Lubiniai šviestuvai

·  Prožektoriai

·  Maitinimo šaltiniai

·  Pramoniniai šviestuvai

✔ Prekyba elektros prekėmis

Prekiaujame įvairiausiomis elektros prekėmis, pradedant elektros kabeliais, laidais, baigiant elektros varikliais. Visos mūsų prekės yra kokybiškos, už patrauklią kainą bei su teikiama garantija.

·  Elektros kabeliai, laidai.

·  Elektros skydai, elektros laidai, transformatoriai.

·  Judesio davikliai.

·  Prekinis ženklas STEINEL, galimas prekių užsakymas iš katalogų.

·  NEO3 Karšto klijavimo akumuliatorinis klijų pistoletas.

·  STEINEL orapūtės, judesio sensoriai, sensorinė technika.

·  Šviestuvai, lemputės, elektrą taupančios lemputės.

·  Elektros varikliai, reduktoriai, žemos įtampos skirstomoji ir automatikos aparatūra.


 
 
 
Raktažodžiai: UAB Nermeda, UAB Nermeda kontaktai, UAB Nermeda paslaugos, Nermeda, Nermeda kontaktai, Nermeda paslaugos, prekyba elektros ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.