Apdara, UAB

Apdara, UAB
Apdara, UAB
UAB "Apdara" yra privataus kapitalo ​​Lietuvos įmonė. Esame patyrę siuvimo paslaugų teikėjai Baltijos šalyse dirbantys nuo 2008 metų.
Įmonės kodas 301601544
PVM mokėtojo kodas LT100004478410
Įmonės adresas Stoties g. 10, LT-18123 Švenčionys
Telefonas +370 387 51308, Faksas +370 387 51308
Telefonas +370 612 36728
Vadovas/direktorius Paulius Kučas
El. paštas info@apdara.lt
Apdara, UAB

UAB "Apdara" yra į aukštas siuvimo technologijas orientuota kokybiškų rūbų gamintoja, dirbanti pagal rangos sutartis ir specializuojasi aukštus kokybės reikalavimus tenkinančių apsauginių ir darbo rūbų gamyboje.

PASLAUGOS

Mes gaminame apsauginius drabužius ir aksesuarus iš aukštos kokybės medžiagų. Mūsų tikslas yra padėti klientams viso gamybos proceso metu. Mes kuriame modelius, skaitmenizuojame, braižome ir dauginame, kerpame ir siuvame, kontroliuojame kokybę bei pakuojame. Mūsų misija yra laiku pateikti klientams aukščiausios kokybės produktus už konkurencingas kainas. Padedami patyrusių darbuotojų, pažangios siuvimo technologijos ir įrangos, mes padedame savo klientams užklijuoti Jų vertingas etiketes ant mūsų aukštos kokybės produkcijos.

  • Produktai
Mes gaminame drabužių modelius, prototipus ir dublikatus naudodami konceptualias idėjas, esamas specifikacijas ar esamus drabužių pavyzdžius.
  • Modeliai
Rūbų modelių konstravimui mes naudojame įrangą kuri leidžia mums modeliuoti ir gaminti produkciją vadovaujantis standartais ir klientų reikalavimais.
  • Lekalai
Rūbų konstravimui naudojame įrangą kuri leidžia mums parinkti sprendimus optimaliam resursų, medžiagų ir audinių panaudojimui visos gamybos metu.
  • Sukirpimas
Mūsų sandėlys ir sukirpimo linija yra sukonstruoti taip, kad maksimaliai sumažintų gamybos nuostolius.
  • Siuvimas
Mūsų gamybos linija sukonstruota taip, kad produkcija atitinkanti reikalavimus būtų pagaminama kuo našiau.
  • Pakavimas
Visa mūsų produkcija prieš ją supakuojant ir perduodant klientui yra kruopščiai patikrinama ir įvertinama.
 

 
Raktažodžiai: Apdara, Apdara UAB, Apdara UAB įmonė, Apdara UAB firma, Apdara UAB kontaktai, Apdara UAB adresas, ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.