Wilara, UAB

Wilara, UAB
Wilara, UAB
UAB „Wilara“ – viena pagrindinių bitininkystės reikmenų įmonių Lietuvoje, turinti didžiausią Baltijos šalyse prekių bitininkams parduotuvę ir gausiausią pasiūlą.
Įmonės kodas 170641519
PVM mokėtojo kodas LT706415113
Įmonės adresas Birutės g. 5, LT-59140 Prienai
Telefonas +370 698 76083
Telefonas +370 688 48 798
Vadovas/direktorius Gediminas Olsevičius
Svetainė https://wilara.lt
El. paštas info@wilara.lt
Wilara, UAB

APIE MUS


UAB „Wilara“ – viena pagrindinių bitininkystės reikmenų įmonių Lietuvoje, turinti didžiausią Baltijos šalyse prekių bitininkams parduotuvę ir gausiausią pasiūlą.


Importuojamo ir gaminamo inventoriaus nuolat daugėja: kokybiški medsukiai, tradiciniai ir aukštiniai aviliai, vaškuolės, dūminės, atakiavimo ir filtravimo priemonės, bitininko apranga ir gausybė dabar jau nepakeičiamų smulkmenų Lietuvos bitininkų kasdienybe tapo „Wilaros“ dėka.


Superkame pikį, bičių duonelę, vašką, teikiame paslaugas bitininkams. Gaminame bičių vaško žvakes ir jų liejimo formas.


Šiandien sunku įsivaizduoti Lietuvos bitininkų šventę be „Wilaros“ ekspozicijos, kurioje pristatomos pasaulinės bitininkystės naujovės. Nuo 2009-ųjų dalyvaujame ir Latvijos bitininkių šventėse.


Mūsų tikslai: modernus Lietuvos bitininkystės ūkis, našus bitininkavimas ir aukšta bitininkavimo kultūra.


Veikloje vadovaujamės šūkiu „Jūsų poreikiai ir svajonės – mūsų veiklos programa!“ ir tikime nepaprastu Lietuvos bitininkų darbštumu ir sumanumu.



PASLAUGOS


Visus bičiulius kviečiame naudotis Wilara teikiamomis paslaugomis ir avilio produktų tvarkymo rūpesčius patikėti mums. Taip sutaupysite nemažai savo brangaus laiko bei gausite kokybiškai ir profesionaliai paruoštą jūsų žaliavą. Laukiame visų, kuriems reikalingos korių lydymo, vaškuolių gaminimo ir duonelės kūlimo paslaugos. Itin džiaugiamės ir tais, kurie supirkimui atgabena net ir mažiausius vaško, pikio ar bičių duonelės kiekius.


  • Lydome korius
  • Gaminame vaškuoles
  • Kuliame duonelę
  • Superkame bičių pikį, duonelę, vašką
 
Raktažodžiai: Wilagra, Wilagra UAB, Wilagra UAB įmonė, Wilagra UAB firma, Wilagra UAB kontaktai, Wilagra UAB adresas, ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.