Autotrekas, UAB

Autotrekas, UAB
Autotrekas, UAB
UAB AUTOTREKAS - didžiausias padangų ir autonominių automobilių bei jachtų oro šildytuvų pardavėjų Lietuvoje. Oficialus Michelin atstovas Lietuvoje.
Įmonės kodas 141764440
PVM mokėtojo kodas LT417644418
Įmonės adresas Paryžiaus Komunos g. 25, 91111 Klaipėda
Telefonas +370 46 397171
Telefonas +370 611 20380
Vadovas/direktorius Donatas Mockus
El. paštas info@autotrekas.lt
Nuorodos Facebook
Autotrekas, UAB

AUTOTREKAS, UAB

Savo istoriją pradėjo rašyti dar 1996 metais. Vėliau, 1999 m., privataus kapitalo pagrindu buvo įkurta uždaroji akcinė bendrovė Klaipėdoje – „Autotrekas“. Nuo tada, daugiau kaip 20 metų, teikia automobilių ir komercinio transporto padangų pardavimo paslaugas, taip pat autonominių automobilių bei jachtų oro šildytuvų pardavimo, įrengimo ir remonto paslaugas Lietuvoje. Be šių paslaugų gali pasiūlyti ir sunkvežimių, industrinės bei žemės ūkio technikos padangų mobilų servisą. Vykdo tiek didmeninę, tiek ir mažmeninę prekybą.

Įmonės istorija toliau tęsiasi. Dar 2006 metais atidar naują padalinį Mažeikiuose, 2012 metais – Vilniuje ir 2018 metais Kaune. Nuo 2016 metų frančizės pagrindu yra „Euromaster“ tinklo atstovai Lietuvoje.

Nuo 2023 metų lapkričio mėnesio tapo UAB „Trelo“ dalimi ir paslaugas nuo šiol teikia po nauju prekiniu ženklu – TRELO | Automobilių padangos ir servisas.

Įmonės darbuotojai nuolat dalyvauja įvairiuose mokymuose. Dėl šios priežasties jie turi teisę atlikti ir garantinius remonto darbus bei yra pasiruošę suteikti visą reikalingą informaciją apie parduodamus produktus.

 

Kodėl verta mus rinktis?

Atliekame kvalifikuotą ir greitą garantinį bei pogarantinį remontą;

Užtikrintame aukštos kokybės konsultacijas ir paslaugas.

Mūsų el. parduotuvėje galite rasti daugiau kaip 20.000 padangų lengviesiems automobiliams, visureigiams ir mikroautobusams;

Esame oficialus Michelin padangų grupės atstovas Lietuvoje.

 

PASLAUGOS

 

Visų markių lengvųjų ir sunkiųjų (mikroautobusų, autobusų, sunkvežimių, traktorių, industrinių ir žemės ūkio paskirties) automobilių padangų remontas, montavimas, prekyba, balansavimas, presavimas.

Techninė sunkvežimių padangų serviso pagalba kelyje.

Padangų montavimo paslaugos Europoje (pagalba kelyje, padangų remontas; padangų montavimas, rato balansavimas)

Biuro patalpų, prekybinių salių bei gamybinių ir sandėliavimo patalpų nuoma (Paryžiaus Komunos g. 25).

Autoserviso MB "Autostaira" paslaugos. Remontuojame: variklius, pavarų dėžes, važiuoklę, stabdžių sistemą, vairo kolonėles, turbokompresorius ir kt. Autoelektriko paslaugos: kompiuterinė diagnostika, šviesų žibintų reguliavimas, starterių ir generatorių remontas ir kt.

 

 

AUTONOMINIAI ŠILDYTUVAI

 

Airtronic Eberspächer šildytuvai  – šiluma ir komfortas

 

Oro šildytuvai labai greitai sušildo automobilio salono ar kabinos orą, todėl ypač tinka transporteriamas, spec. automobiliams, dirbtuvėms ant ratų, taip pat krovinių skyriams ir vilkikų vairuotojų kabinoms. Tam skirti įvairūs šildytuvų modeliai. Be jau gerai įvertintų įvairių galingumų Airtronic yra ir Airtronic D3 – tai šildytuvas, veikiantis labai tyliai ir naudojantis mažai kuro. Taigi, naudotis Airtronic sukuriamu komfortu galima bet kuriame automobilyje.

 

HYDRONIC Eberspächer vandens šildytuvai  – visur tinkama šiluma

 

Eberspächer vandens šildytuvas iš anksto sušildo kabiną ir variklį. Dažniausiai jis montuojamas variklio skyriuje ir sujungiamas su vandens aušinimo sistema. Šilumos energija paimama iš automobilio salono šilumokaičio ir šiltas oras mažais kiekiais per oro kanalus patenka į automobilio saloną. Skaitmeninis išankstinio programavimo laikmatis arba nuotolinis valdymas ar valdymas telefonu pasirūpins šiluma ir komfortu.

 

Webasto

 

Specialusis transportas – tai mobilios darbo vietos, kurios turi užtikrinti atitinkamą komforto lygį ir būti našios. Webasto šildymo ir oro kondicionavimo sistemos salone sukuria malonų darbo klimatą, net kai stovima su išjungtu varikliu. Tai padeda sutrumpinti variklio darbo laisvais sūkiais laiką. Mažesnės degalų sąnaudos didina ekonominį efektyvumą ir saugo aplinką dėl sumažėjusių išlakų.


 

ATSTOVAUJAME ŠIUOS PREKINIUS ŽENKLUS:






KONTAKTAI


KLAIPĖDA

UAB „Autotrekas“

Paryžiaus Komunos g. 25, LT-91111

info@autotrekas.lt

+370 463 97171


Darbo laikas
I-V 8:00 - 18:00; VI-VII nedirbame

VILNIUS

UAB „Autotrekas“

Minsko pl. 26A, LT-13278

vilnius@autotrekas.lt

+370 600 47333


Darbo laikas
I-V 7:30 - 16:30; VI-VII nedirbame
   

KAUNAS

UAB „Autotrekas“

Vyčio Kryžiaus g. 185, Jonučių k., LT-53305 Kauno raj. sav.

kaunas@autotrekas.lt

+370 602 83828


Darbo laikas
I-V 8:00 - 17:00; VI-VII nedirbame
 

MAŽEIKIAI

UAB „Autotrekas“

Naujoji g.4, LT-89101

mazeikiai@autotrekas.lt

+370 615 38 695



Darbo laikas
I-V 8:00 - 17:00; VI-VII nedirbame

 
 
 
Raktažodžiai: Autotrekas, UAB Autotrekas, lengvųjų automobilių padangos Klaipėdoje, lengvųjų automobilių padangos Klaipėda, lengvųjų automobilių padangos Vilniuje, ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.