Kempvila, UAB

Kempvila, UAB
Kempvila, UAB
Vieni iš pirmųjų Lietuvoje siūlančių savo klientams visame pasaulyje populiarų keliavimo būdą – kelionės kemperiais.
Įmonės kodas 126172531
PVM mokėtojo kodas LT100006217810
Įmonės adresas Gudelių k., Maišiagalos sen. Vilniaus r.
Telefonas +370 618 17831
Vadovas/direktorius Renata Domašus
El. paštas kempvila@kempvila.lt
Kempvila, UAB

Kompanija UAB „Kempvila“  buvo įkurta 2003 m. Tuo metu mes buvome vieni iš pirmųjų Lietuvojesiūlančių savo klientams visame pasaulyje populiarų keliavimo būdą – kelionės kemperiais. Mūsų komanda – tai labai stipriai atsidavusių ir mylinčių savo darbą nedidelis kolektyvas. Tai profesionalūs ir didelę patirtį turintys kemperių pramonėje, entuziastingi ir energingi darbuotojai.

 

Mūsų įmonė teikia profesionalias paslaugas individualių kemperių gamybai, priežiūrai ir remontui pagal kemperių gamintojų reikalavimus ir standartus, remontui naudojame tik originalias dalis ir aksesuarus. Daug metų teikę įvairių gamintojų kemperių remonto paslaugas pastėbėjome tiek trūkumų, tiek privalumų. 2017 m. nusprendėme sukurti ir išleisti savo kemperių seriją panaudodami savo sukauptą žinių bagažą ir patirtį. Mūsų projektams buvo pasirinktas vienas iš populiariausių ir patikimiausių automobilių „VW T6.T61“.

 

2018 m. prasidėjo mūsų kemperių gamyba. Mūsų požiūris – nėra nereikšmingų sprendimų. Kiekvienam elementui buvo skirtas išskirtinis dėmesys ir panaudotos moderniausios technologijos, tokios, kaip 3D spausdinimas, CNC frezavimas, lazerinis pjovimas, vakuuminis formavimas, bei naudotos kompozitinės šiuolaikiškos, aukščiausios kokybės medžiagos.

 

2020 m. UAB “Kempvila”  pristato visiškai naujus, pilnai užbaigtus ir įrengtus kemperius – „Cosmo Van“ ir „Cosmo X Van“. Tai nauji, patogūs, manevringi, patikimi ir provokuojantys geras emocijas daugiafunkciniai automobiliai. Su „Cosmo“ kemperiu galite keliauti ir pažinti pasaulį, tai tobulas namelis ant ratų, mobilus biuras ir kasdieninis automobilis.

 

Kartu su „Cosmo van“ ir „Cosmo X van“ mes pristatome dar vieną savo naują produktą – kemperių konfiguratorių, kurio pagalba mes siekiame suteikti klientams visišką laisvę, pasirenkant papildomą įrangą, spalvas ir bazines automobilio savybes. Pradėk konfigūruoti jau dabar!

 

 

VW KEMPERIAI. GAMYBA IR REMONTAS

 

Kemperių gamyba

2020 m. įmonė UAB “Kempvila” pristato kemperį pagal “VW T6 – T6.1“ bazinį modelį, kuris priklauso lengvųjų automobilių klasei.

 

Kemperių servisas

Mūsų įmonės dirbtuvėse atliekami visi kemperių kebulo ir vidaus įrangos remonto ir priežiūros darbai.

 

Įrangos montavimas

Nėra tokios įrangos, kurios negalėtume įmontuoti į Jūsų kemperį. Pagal užsakymą prekiaujame ir montuojame įvairią specializuota gyvenamųjų automobilių / priekabų namelių įrangą ir priedus.

 

Transporto konversija

Atsižvelgiant į mūsų klientų poreikius, atliekame transporto konversijos darbus: mobilus ofisas ant ratų, medicinos kabinetai, prekybiniai automobiliai, pakeliamo stogo montavimas ir papildomų miegamųjų vietų įrengimas.

  

Apie mūsų kemperius

 

UAB „Kempvila“  kemperiai išsiskiria tuo, kad šildomas antrojo aukšto miegamasis. Mūsų projektuose susijungia novatoriškos kompozitinės medžiagos, technologijos ir natūralaus medžio interjero detalės. Pagrindinis mūsų tikslas buvo racionaliai bei patogiai paskirstyti vidinį plotą. Atsinaujinančių energijos šaltinių naudojimas lems jūsų judėjimo laisvę.



Kodėl verta rinktis mus?

 

Komfortas

Išskirtinumas

Interjero ergonomika

Žalioji energija

Draugiški gamtai

Inovacijos ir saugumas

 

 

Keliaukit su mūsų kemperiais, pajauskit laisvę ir pažinkit pasaulį!



 
   
   
 
Raktažodžiai: UAB Kempvila, Kempvila, kelionės kemperiais, kelionė kemperiu, individualių kemperių gamyba, kemperių gamyba, kemperių remontas, VW ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.