Ketvirtadienis, balandžio 18 d.

Ratola, UAB

Ratola, UAB
Ratola, UAB
UAB “RATOLA” GALI PASIŪLYTI SAVO PASLAUGAS TIEK PRIVATIEMS ASMENIMS, TIEK ĮMONĖMS
Įmonės kodas 211790590
PVM mokėtojo kodas LT117905917
Įmonės adresas Vilniaus pl. 8, LT-94105 Klaipėda
Telefonas +370 46 345576
Telefonas +370 687 10285
Vadovas/direktorius Vaidas Vasiulis
El. paštas info@ratola.lt
Nuorodos Facebook
Ratola, UAB

Pagrindinė įmonės veikla: prekyba padangomis visoms transporto priemonėms, ratlankiais, padangų remonto ir restauracijos medžiagomis, taip pat suteikiamos padangų montavimo – balansavimo, remonto, dygliavimo paslaugos ir krovininių automobilių padangų restauravimas.

➤Esame savo srities profesionalai, turintys daugiau nei 18 metų patirtį. Žinome, kaip svarbu suteikti mūsų srities pagalbą kiekvienam Jūsų. Esame pasiruošę išklausyti, patarti ir įvykdyti.

➤Mūsų parduotuvėje galite apžiūrėti dominančias padangas. Taip pat galite įsigyti ir padangų remonto medžiagų: lopų, klijų, kaiščių, ventilių, balansavimo svarelių ir kt.

➤Mes suteikiame padangų pasaugojimo paslaugą. Palikite savo antrą padangų komplektą pas mus iki kito padangų keitimo sezono.

➤Pas mus galite ne tik įsigyti naujus ratlankius lengviesiems automobiliams ir sunkvežimiams, bet juos ir perdažyti miltelininiu būdų. Ratlankis yra nusmėliuojamas, gruntuojamas ir nudažomas. Atliekame ir ratlankių tiesinimo paslaugą.

Mūsų padangų servise kvalifikuoti meistrai suteiks Jums greitas ir kokybiškas paslaugas. Darbai atliekami modernia įranga. Padangų remontui naudojamos tik aukštos kokybės medžiagos. Mes garantuojame nepriekaištingą darbų kokybę ir profesionalumą, remontams suteikiame garantija.

Lengvųjų automobilių, visureigių, mikroautobusų, sunkvežimių padangų montavimas – balansavimas. Taip pat montuojame žemės ūkio technikos bei industrines padangas.

Remontas. Remontuojame visų transporto priemonių padangas, kameras. Atstatome užstabdytų krovininių padangų protektorinę dalį.

Dygliavimas. Dygliuojame lengvųjų automobilių, mikroautobusų, visureigių bei krovininių automobilių padangas.

Restauravimas. Restauruojame krovininių automobilių padangas.

Lameliavimas. Papildomų lamelių (griovelių) įpjovimas į padangos protektorių.

 
   
 
Raktažodžiai: Ratola UAB, Ratola UAB kontaktai, Ratola UAB veikla, Ratola UAB paslaugos, Ratola, Ratola kontaktai, Ratola ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.