Penktadienis, balandžio 19 d.

Šiaulių metalo grupė, UAB

Šiaulių metalo grupė, UAB
Šiaulių metalo grupė, UAB
UAB Šiaulių metalo grupė – tai jau 14 metų sėkmingai dirbanti metalo supirkimo įmonė įsikūrusi Šiauliuose – Dubijos g. 20G. Įmonė taip pat turi savo filialus Radviliškyje bei Pilviškiuose.
Įmonės kodas 145625694
PVM mokėtojo kodas LT456256917
Įmonės adresas Dubijos g. 20G, LT-77207 Šiauliai
Telefonas +370 41 203978, Faksas +370 41 203978
Telefonas +370 699 76861
Vadovas/direktorius Audrius Valančius
Nuorodos Facebook
Šiaulių metalo grupė, UAB

Pagrindinės mūsų įmonės veiklos kryptys:

· Įvairaus kiekio juodojo metalo laužo bei atliekų supirkimas ir tvarkymas;

· Spalvotųjų metalų (vario, aliuminio, žalvario, bronzos, nerūdijančio plieno) laužo supirkimas;

· Metalo laužo ir atliekų pervežimo paslaugos;

· Pažymų seniems automobiliams nurašyti išrašymas;

· Netinkamų eksploatacijai automobilių supirkimas;

· Katalizatorių supirkimas;

· NEMOKAMAS naudoti nebetinkamos buitinės technikos ir elektroninės technikos išvežimas;

· Vagonų iškrovimas;

· Prekyba  akmens anglimi bei durpių briketų pardavimas.

 

Metalo laužą ir atliekas superkame iš įmonių, organizacijų ir gyventojų. Įmonėms išrašome perdirbimą patvirtinančius dokumentus. Siekiame būti itin konkurencingi savo srityje, todėl galite būti tikri dėl svorio tikslumo. Kliento pageidavimu, sutartu laiku atvykstame į vietą išgabenti didesnių gabaritų ar kiekių (įrenginių, konstrukcijų ar pan.) metalo laužą. Operatyviai laužą demontuojame, supjaustome, pasikrauname ir išsivežame savo transportu. Taip pat, metalo atliekų surinkimui galime pasiūlyti savo konteinerius, kuriuos sutartu laiku keičiame. Turime visus reikiamus leidimus supirkti ir realizuoti įvairių metalų laužą ir atliekas.

 

Jūsų patogumui operatyviai atliekame šias paslaugas:

· Įrengimų demontavimas

Jūsų patogumui atvykstame į Jūsų nurodytą vietą: įrenginius ar konstrukcijas demontuojame, supjaustome, laužą pasikrauname ir išsivežame savo transportu.

· Vagonų iškrovimas

Mūsų įmonė turi savo geležinkelio linijos atšaką ir tiltinį kraną vagonų iškrovimui. Galime Jums pasiūlyti labai patogias sąlygas vagonų iškrovimui. Kreipkitės skiltyje kontaktai nurodytais telefonais arba el. paštu ir visas reikiamas sąlygas suderinsime kartu.

· Senų automobilių nurašymas

Jei nebeekspoaltuojate automobilio - galime Jums padėti. Išrašysime pažymą Jūsų senam ar nepataisomam automobiliui nurašyti.

· Buitinės technikos išvežimas

NEMOKAMAI išvežame nebetinkamą naudoti buitinę ir elektroninę techniką. Įmonėms išrašome perdirbimą patvirtinančius dokumentus.

· Juodojo metalo laužas

Iš įmonių, organizacijų bei gyventojų įvairiais kiekiais superkame ir tvarkome juodojo metalo laužą bei atliekas. Atvykstame į Jūsų nurodytą vietą: įrenginius, konstrukcijas ir pan., demontuojame, supjaustome, laužą pasikrauname ir išsivežame savo transportu. Metalo atliekų surinkimui siūlome savo konteinerius, kuriuos sutartu laiku keičiame. Teikiame metalo laužo ir atliekų pervežimo paslaugas.

· Spalvotojo metalo laužas

Superkame spalvotuosius metalus: Vario laužą; Aliuminio laužą; Žalvario laužą; Bronzos laužą; Nerūdijančio plieno laužą. Taip pat superkame špateiktų metalų turinčius mišinius - Aliuminis (Al), Varis (Cu), Nikelis (Ni), Cinkas (Zn), Alavas (Sn), Švinas (Pb), Titanas (Ti), Vanadis (V), Kobaltas (Co), Molibdenas (Mo), Germanis (Ge), Niobis (Nb), Telūras (Te), Volframas (W), Bismutas (Bi), Indis (In), Galis.

   
 
 
Raktažodžiai: Šiaulių metalo grupė UAB, Šiaulių metalo grupė UAB įmonė, Šiaulių metalo grupė UAB firma, Šiaulių ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.