A. Gružo paminklai

A. Gružo paminklai
A. Gružo paminklai
Galime pasiūlyti pačias įvairiausias paslaugas: paminklų ir antkapių gamyba, betonavimo darbai, raidžių kalimas, įvairios tvorelės, vazos, granito skalda ir kt.
Įmonės adresas Kretingos g. 37-12, LT-92302 Klaipėda
Telefonas +370 698 24110
Vadovas/direktorius Algirdas Gružas
El. paštas vgruziene@gmail.com
A. Gružo paminklai

A. GRUŽO PAMINKLAI įkurta 1997 metais ir sėkmingai gyvuoja iki šiol. Įmonės darbuotojai turi didesnę nei 36 metų darbinę patirtį paminklų gamyboje.


Mūsų asortimente – ilgaamžiai, ypatingos priežiūros nereikalaujantys PAMINKLAI, kuriuos gaminame tik iš kokybiškų medžiagų: granito ir marmuro. Siūlome itin platų, spalvos ir tekstūros požiūriu, asortimentą. Pagal apdirbimo būdą, galėsite rinktis poliruotus, tašytus, degintus, skeltus ir bučiarduotus paminklus. Siekdami įgyvendinti klientų poreikius, siūlome tiek standartinius, tiek pagal individualų užsakymą pagamintus paminklus. Papildomos paslaugos: raidžių, portretų ir kt. kalimas, graviravimas; bronzos gaminių montavimas.

Antkapių gamybai naudojame tik tvirtą ir nepriekaištingą estetinį vaizdą suteikiantį granitą. Antkapiai iš granito yra išskirtiniai, dailūs, reikalauja minimalios priežiūros. Siūlome tiek standartinių dydžių, tiek pagal individualius užsakymus pagamintus antkapius, kurių spalvų paletė suteiks dar platesnes pasirinkimo galimybes.

   
 
 
Raktažodžiai: Algirdo Gružo paminklai, A. Gružo paminklai, A. Gružo paminklai paslaugos, A. Gružo paminklai kontaktai, paminklai ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.