Ketvirtadienis, balandžio 25 d.

Inžinerijos centras, UAB

Inžinerijos centras, UAB
Inžinerijos centras, UAB
Atliekame geodezinius matavimus Elekrėnuose, Kaišiadoryse, Trakuose bei kituose Lietuvos miestuose.
Įmonės kodas 303172990
PVM mokėtojo kodas LT100009683810
Įmonės adresas Draugystės g. 20, LT-26115 Elektrėnai
Telefonas +370 604 44692
Vadovas/direktorius Arminas Petrauskas
Nuorodos Facebook
Inžinerijos centras, UAB

Stipriausi Lietuvoje 2015-2017

Pradėjome veiklą kaip IĮ "Inprojektas" 2010 metais, augome, keitėme įmonės statusą ir šiuo metu esame UAB "Inžinerijos centras", įmonėje dirba 7 kvalifikuoti geodezijos ir žemėtvarkos specialistai. Džiaugiamės jog per šį laiką sugebėjome užsitarnauti gerą vardą bei užsakovų pasitikėjimą mūsų komanda ir atliekamais darbais. Laikui bėgant išplėtėme savo veiklą ir dirbame visoje Lietuvoje. 

PASLAUGOS

Žemės sklypų geodeziniai (kadastriniai) matavimai

Geodeziniai (kadastriniai) matavimai – veiksmai, kuriais identifikuojamas nekilnojamasis daiktas, žemės sklypo ribų posūkio taškų ir statinių fizinių ribų koordinatės, geometriniai matmenys ir techniniai nekilnojamųjų daiktų parametrai, apskaičiuojamas žemės sklypo ir jame esančių žemės naudmenų plotas ir kiti šį daiktą apibūdinantys kadastro duomenys.

Topografinės nuotraukos (toponuotraukos)

Toponuotraukos yra būtinos pradedant bet kokius projektavimo darbus, keičiant pagrindinę tikslinę žemės naudojimo paskirtį. Topografiniai planai (toponuotraukos) rengiami prieš pradedant planavimo (detalaus, specialaus) arba projektavimo (statinių, pastatų, komunikacijų) darbus. Planavimo ir projektavimo darbai atliekami ant topografinio plano pagrindo.

Kaimo plėtros žemėtvarkos projektų formavimas

Ūkininko sodybos formavimas yra dažnas reiškinys kaimo vietovėse. Norint suformuoti ūkininko sodybą, reikia parengti ūkininko sodybos projektą. Statyba žemės ūkio paskirties žemėje, nekeičiant jos paskirties yra galima, jei statoma ūkininko sodyba.

Statinių ir inžinerinių tinklų inventorizacija

Statinių kadastriniai matavimai turi būti atlikti iki statybos valstybinę priežiūrą atliekančios institucijos pripažins statinius tinkamais naudoti, o tais atvejais, kai statinys nebaigtas statyti- iki pažymos apie tai, kad statinys statomas iš esmės nenukrypstant nuo suderinto projekto, išdavimo.

➤Žemės sklypų padalijimo bei jungimo projektų rengimas

Žemės sklypų padalijimo bei jungimo projektai – tai žemės sklypų ribų formavimas projektuojant naujus žemės sklypus, keičiant gretimų žemės sklypų ribas (atliekant amalgamaciją), padalijant žemės sklypą į du ar daugiau sklypų, atidalijant vieną ar daugiau žemės sklypo dalių iš bendrosios nuosavybės teise valdomo žemės sklypo, sujungiant du ar daugiau žemės sklypų į vieną žemės sklypą.

➤Požeminių komunikacijų geodezinės nuotraukos

Šie geodeziniai matavimai atliekami naujai montuojant ar tiesiant požeminius inžinerinius tinklus bei komunikacijas. Požeminių tinklų ir komunikacijų matavimo duomenys įvedami į savivaldybės skaitmenines ar analogines duomenų bazes. Pagal normatyviniais dokumentais nustatytą tvarką visi naujai sumontuoti požeminiai inžineriniai tinklai gali būti pradėti eksploatuoti tik atlikus ir suderinus šių tinklų bei komunikacijų geodezines nuotraukas.
Ši sąlyga yra būtina užtikrinti saugiam inžinerinių tinklų funkcionavimui bei eksploatavimui.

➤Nužymėjimo darbai

Tai geodeziniai matavimai, atliekami prieš statant įvairios paskirties statinius ar tiesiant kelius norint, kad jų padėtis atitiktų projektą. Pateikus projektą, pažymimos statinio ar kelio ašys bei būsimų grindų aukštis vietovėje. Ašių nužymėjimas reikalingas įsitikinti, kad statant pastatą ar tiesiant kelią nenukrypstama nuo projekto.

➤Riboženklių atstatymas

Šie darbai atliekami atstatant sunaikintus riboženklius, ar patikslinant esamų riboženklių vietą.
Rengiantis pirkti, išsinuomoti ar kita forma įsigyti žemės sklypą, rekomenduojama atlikti esamų riboženklių patikrinimą, pagal žemės sklypo ribų planą, ar VĮ "Registrų centro" duomenis.

➤Atliekame geodezinius matavimus Elektrėnuose, Trakuose, Kaišiadoryse ir kituose Lietuvos miestuose

UAB "Inžinerijos centras" atlieka geodezinius matavimus Elektrėnuose. Įmonėje dirba 7 kvalifikuoti geodezijos ir žemėtvarkos specialistai. Turėdami ilgametę patirtį ir gerus specialistus greitai ir kokybiškai atliekame geodezinius matavimus.

Be geodezinių matavimų taip pat atliekame padalijimo projektus, darome toponuotraukas, atliekame ūkininko sodybos projektus, formavimo - pertvarkymo projektus.

 

 
 
 
Raktažodžiai: Inžinerijos centras, Inžinerijos centras UAB, Inžinerijos centras UAB įmonė, Inžinerijos centras UAB firma, Inžinerijos centras ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.