Penktadienis, balandžio 19 d.

Geodala, UAB

Geodala, UAB
Geodala, UAB
GEODALA, UAB įkurta siekiant panaudoti ilgametę patirtį geodezijos ir žemėtvarkos srityje kokybiškų darbų atlikimui.
Įmonės kodas 302481496
PVM mokėtojo kodas LT100008378113
Įmonės adresas Kęstučio g. 73-1, 44300 Kaunas
Telefonas +370 698 78978
Vadovas/direktorius Dainius Liekis
El. paštas info@geodala.lt
Nuorodos Facebook
Geodala, UAB


Žemės matavimai, kadastriniai matavimai, geodezija, topografija, sodybos formavimas, topo nuotraukos, matininkai, kartografija.

Padėsime sutvarkyti visus su pastatų ir žemės registravimu susijusius dokumentus, todėl Jūs galėsite atsipalaiduoti, žinodami, jog šiuos darbus patikite išmanantiems žmonėms.

Patirtis bei rimtas požiūris į verslą mums leidžia tinkamai bei kokybiškai atlikti geodezinius projektus, ir taip pelnyti ilgalaikį klientų pasitikėjimą bei įvertinimą.

_________________________________________

 

KADASTRINIAI MATAVIMAI

 

Paslauga aktuali tiek juridiniams tiek ir fiziniams asmenims, norintiems tiksliai žinoti žemės nuosavybės plotą ir ribas, tam kad būtų galima nekliudomai disponuoti savo nekilnojamuoju turtu.

Geodeziniai matavimai reikalingi parduodant, dovanojant ar išnuomojant privačios žemės sklypus ne žemės ūkio veiklai (kitai paskirčiai), taip pat kitais atvejais, jeigu šių matavimų pageidauja žemės savininkas

Žemės sklypų kadastrinis (geodezinis) matavimas ir planų bei matavimo bylų parengimas – tai tikslus suformuotų žemės sklypų plotų nustatymas, plano ir kitų duomenų, kuriuos reikia įrašyti į kadastro duomenų bazę, parengimas.

Taip pat… Pastatų, statinių, patalpų, butų, gyvenamųjų namų kadastriniai matavimai

Pildome statinių užbaigimo deklaracijas priduodant pastatą iki 80m².

Ribų nužymėjimai vykdomi, kai jau turite parengtą žemės sklypo ribų planą seniau. Matininkas, atvykęs į Jūsų žemės sklypą pagal duotas koordinates parodo sklypo ribų posūkio taškus, kur sklypo savininkas juos pažymi (įkala kuolus). Galime nužymėti vietas pamatams, tvorai ar panašiai statyba                                                             

 

PROJEKTAVIMAS

 

Formuojant naujus arba atidalintus žemės sklypus nustatomos ir paženklinamos žemės sklypų ribos, nustatomos žemės naudojimo sąlygos, naudojimo būdas, ūkinės veiklos apribojimai ir servitutai, kartografuojamos žemės naudmenos, nustatoma žemės sklypų vertė.

 

Šiai paslaugai atlikti reikia pateikti turimo žemės sklypo plano kopiją, pažymėjimą apie žemės sklypo teisinį įregistravimą, savivaldybės arba teritorinio NŽT skyriaus išduotas projekto rengimo sąlygas.


ŽEMĖS SKLYPŲ FORMAVIMO PERTVARKYMO PROJEKTAI RENGIAMI:

 

- Projektuojant naujus žemės sklypus;

- Keičiant gretimų žemės sklypų ribas (atliekant amalgamaciją);

- Padalijant žemės sklypą į du ar daugiau sklypų;

- Atidalijant vieną ar daugiau žemės sklypo dalių iš bendrosios nuosavybės teise valdomo žemės sklypo;

- Sujungiant du ar daugiau žemės sklypų į vieną žemės sklypą.

 

KAIMO PLĖTROS ŽEMĖTVARKOS PROJEKTAI

 

Statyba žemės ūkio paskirties žemėje, nekeičiant jos paskirties yra galima, jei statoma ūkininko sodyba ant ne mažesnio kaip 0,5 ha žemės sklypo.

 

Nors nemažai savivaldybių yra pasitvirtinusios bendruosius planus, kurių pagrindu galima keisti žemės paskirtį, tačiau praktika parodė, jog specialaus ir detalaus planų rengimas yra labai brangus ir dažnai tik besikooperuojantiems sklypų masyvams tinkantis sprendimas.

 

Ūkininko sodybos statyba galima tik tada, kuomet yra užsakomas kaimo plėtros žemėtvarkos projektas. Todėl mes siūlome Jums rinktis paprastesnį ir greitesnį būdą, kuris yra ne ką prastesnis sprendimas. Tai – ūkininko sodybos formavimas.

 

Vykdant kaimo plėtrą atliekamas ūkininko sodybos projektavimas, ūkininko sodybos formavimas ir ūkininko sodybos vietos parinkimas. Suderinus projektą su reikalingomis institucijomis, jau galimas ūkininko sodybos įkūrimas ir gavus statybos                                  

 

STATINIŲ PRIDAVIMAS

 

Atliekame statinių geodezines – kontrolines nuotraukas.

 

Požeminių tinklų ir komunikacijų geodezinės nuotraukos. Tai geodeziniai matavimai, kai valstybinėje koordinačių sistemoje matuojami nutiesti požeminiai tinklai ir komunikacijos, nustatomi jų aukščiai, planinė padėtis, nurodant atstumus nuo charakteringų ir pastovių situacijos elementų. Požeminių tinklų ir komunikacijų matavimo duomenys įvedami į savivaldybių skaitmenines ar analogines duomenų bazes. Pagal nustatytą tvarką požeminiai tinklai gali būti pradėti eksploatuoti tik atlikus ir suderinus šių tinklų ir komunikacijų geodezines nuotraukas.

 

TOPOGRAFINIAI PLANAI

 

Topografiniame plane vaizduojami esami vietovės objektai, situacija, kontūrai, reljefas ir požeminiai inžineriniai statiniai bei tinklai. Pagal nustatytą tvarką topografinis planas galioja vienerius metus, vėliau jis atnaujinamas. Planai nustatyta tvarka suderinami su visomis inžinerinius tinklus eksploatuojančiomis organizacijomis bei savivaldybėmis.Topografiniai planai sudaromi analoginėje ir/arba skaitmeninėje formoje.

 

Topografinis planas būtinas pradedant bet kokius projektavimo darbus, keičiant pagrindinę tikslinę žemės naudojimo paskirtį. Topografiniai planai sudaromi atliekant topografines nuotraukas ir rengiami prieš pradedant planavimo (detalaus, specialaus) arba projektavimo (statinių, pastatų, komunikacijų) darbus. Planavimo ir projektavimo darbai atliekami ant topografinio plano pagrindo.

 

Topografiniai / geodeziniai darbai – tai toponuotraukos, atliekamos sklypų formavimui rengiant detaliuosius planus, įvairiam projektavimui, kai projektuojami pastatai ar inžineriniai tinklai

Topografinių planų rengimas su požeminių komunikacijų geodeziniais-inžineriniais tyrinėjimais, reikalingais projektavimo ir statybos darbams atlikti.


 
 
 
Raktažodžiai: Geodala, UAB, Geodala kontaktai, Geodala veikla, Geodala paslaugos, žemės matavimai, kadastriniai matavimai, geodezija, topografija, sodybos ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.