Redrem kasyba, UAB

Redrem kasyba, UAB
Redrem kasyba, UAB
Pagrindinė veikla – žemės kasimo darbai.
Įmonės kodas 302712063
PVM mokėtojo kodas LT100006611312
Įmonės adresas Didlaukio g. 24- 6, 08329 Vilnius
Telefonas +370 684 94312
Vadovas/direktorius Remigijus Paulauskas
Redrem kasyba, UAB

Įkurta 2012 m. sausio mėn. 16 d. Pagrindinė veikla – žemės kasimo darbai. Nors įmonė ganėtinai jauna, tačiau per visus gyvavimo metus nesame turėję nei vieno nepatenkinto kliento. Norėdami tuo įsitikinti galite netik pažiūrėti mūsų atliktus darbus, bet ir pašnekėti su buvusiais užsakovais. Įmonėje dirba ilgametę patirtį turintys darbuotojai. Užsakovams visada patariame, konsultuojame bei pasiūlome patį geriausią sprendimą.

 

TVENKINIŲ KASIMAS

 

Atliekame įvairius žemės kasimo darbus:

 

Tvenkinių kasimas.

 

Neabejotinai vienas iš didžiausių vasaros poilsio malonumų – karštą dieną įlysti į vandenį. Jai jūsų namas stovi ne ant ežero kranto ne bėda – galite išsikasti savo nuosavą tvenkinį. Pats svarbiausias dalykas norint išsikasti tvenkinį – pasirinkti gerus kasėjus. Mes siūlome tik kokybišką darbą už protinga kainą. Ir tai netik žodžiai. Mielai padėsime sklype išsirinkti tinkamiausią vietą, tvenkinio formą, pasiūlysime geriausią reljefą, tinkanti prie esamo kraštovaizdžio. Darbus atliks tik ilgametę darbo patirtį turintys profesionalai.

 

Pamatų duobių kasimas.

 

Praktiškai nė vieno statinio negalima pastatyti neatlikus žemės darbų. Žemės darbai yra augalinio sluoksnio nukasimas ir sustūmimas į sankasas, grunto kasimas ir išvežimas, duobių ir tranšėjų dugno paruošimas, iškasų ir pylimų šlaitų tvirtinimas, grunto supylimas, paskleidimas arba suplūkimas, jo sprogdinimas, gręžimas ir plovimas. Žemės darbai yra sunkūs, daug darbo reikalaujantis procesas, todėl projektuojant statinius bei jų aplinkos tvarkymą reikia stengtis, kad žemės darbų apimtys būtų kuo mažesnės. Visais atvejais, baigus žemės darbus, žemės paviršiaus lygis turi būti toks, koks buvo iki darbų pradžios arba pakeistas pagal statinio projekto sprendimus.

 

Žemių lyginimas.

 

Sklypo lyginimas užima svarbią vietą sodo grožiui ir estetikai. Profesionalai žino, kad kiekvienam sklypui yra savas priėjimas norint išspręsti problemas. Tik profesionalų dėka, jūs galėsite džiaugtis geru rezultatu. Sklypo lyginimas nors ir sunkus darbas, bet geri rezultatai ir lygus žemės paviršius džiugins jus ne vienus metus.

 

Griovių, tvenkinių rekonstrukcija.

 

Mes be vargo pagilinsim jūsų tvenkinį. Mes be vargo išvalysim, pašalinsim augmeniją, bei dumblą. Suformuosim norimą kranto liniją, maudymosi zonas. Įrengsime pliažus. Mes prikelsim jūsų tvenkinį naujam gyvenimui!

 

Reljefo formavimas.

 

Atliekame jūsų sklype esančio reljefo pakeitimus. Sklypo lyginimo darbai, sklypo aukščių pakeitimai, alpinariumų suformavimas. Reljefą formuojame atsižvelgdami į aplinką, požemines komunikacijas ir kliento norus.

 

Teritorijos tvarkymas.

 

Tinkamai sutvarkyta aplinka praplečia jūsų namų erdvę, sukuria papildomą vertę. Tvarkome aplinką senose, apleistose sodybose, tvarkome apleistas pievas ir teritorijas. Atliekame įvairius aplinkos tvarkymo darbus – pjauname krūmus, smulkiname šakas, pjauname senus ir nereikalingus medžius, rauname kelmus, sutvarkome šakas, išvežame medieną arba ją paliekame šeimininkui kaip malkas. Atnaujiname senas pievas ir jas vėl galima prižiūrėti ir pjauti su paprasta žoliapjove. Naikiname krūmynus taip padidiname jau atrodo prarastą sklypo plotą. Po krūmų pjovimo nelieka jokių kelmukų, jokių krūvų. Po kažkiek laiko sužaliuoja plotas ir šeimininkai džiaugiasi.

 

 

TECHNIKOS  NUOMA

 

Nuomojame įvairią statybinę techniką:

 

→ Ilgastrėlio ekskavatoriaus nuoma su operatoriumi;

→ Trumpastrėlio ekskavatoriaus nuoma su operatoriumi;

→ Ratinio ekskavatoriaus nuoma su operatoriumi;

→ Buldozerio su operatoriumi nuoma;

→ Bobcat nuoma su operatoriumi;

→ Savivarčio nuoma su vairuotoju;

→ Tralo nuoma su vairuotoju.

 

 

Dėmesys klientui ir aukščiausios kokybės darbas kalba už mus



 
 
 
Raktažodžiai: Redrem kasyba, Redrem kasyba, UAB, Redrem kasyba, UAB veikla, Redrem kasyba, UAB paslaugos, Redrem kasyba, ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.