Ketvirtadienis, balandžio 25 d.

Ūkininko Vlado Baltuonio ūkis, Baltuonių kalakutų ūkis

Ūkininko Vlado Baltuonio ūkis, Baltuonių kalakutų ūkis
Ūkininko Vlado Baltuonio ūkis,  Baltuonių kalakutų ūkis
Baltuonių kalakutų ūkis yra šeimos ūkis, kuris užsiima angliškų baltųjų mėsinių kalakutų auginimu, pardavimu bei prekyba šviežia kalakutiena ir jos pusgaminiais.
Įmonės kodas 6433377
PVM mokėtojo kodas LT100000420619
Įmonės adresas Paukščių g. 9, Kalniškių k., Kartenos s., 97343 Kretingos r.
Telefonas +370 445 78822
Telefonas +370 698 23679
Vadovas/direktorius Vladas Baltuonis
El. paštas info@kalakutai.lt
Nuorodos Facebook
Ūkininko Vlado Baltuonio ūkis,  Baltuonių kalakutų ūkis

BALTUONIŲ KALAKUTŲ ŪKIS  yra šeimos ūkis, kuris užsiima angliškų baltųjų mėsinių kalakutų auginimu, pardavimu bei prekyba šviežia kalakutiena ir jos pusgaminiais. Kalakutus lesiname pagrinde savos gamybos natūraliais ir kokybiškais pašarais, pagamintais iš savo ūkyje užaugintų grūdų.

 

Istorija

 

1995 metais Vladas Baltuonis Kalniškių kaime, Kretingos rajone įkūrė Baltuonių kalakutų ūkį. Idėja auginti kalakutus kilo, todėl kad Lietuvoje nebuvo nei vieno specializuoto kalakutų ūkio. Pirmoji inkubacinė baltųjų kalakutų kiaušinių siunta buvo atskraidinta iš Didžiosios Britanijos. Jau 1996 metais Baltuonių kalakutų ferma Lietuvos žemės ūkio ministerijos buvo patvirtinta veisline. Baltuonių kalakutų ūkis dalyvavo parodose AgroBalt, bei Lietuvos žemės ūkio universiteto rengiamose parodose, kuriose mūsų kalakutai buvo gerai įvertinti ir apdovanoti parodų organizatorių, Lietuvos žemės ūkio ministerijos ir Žemės ūkio rūmų garbės raštais ir diplomais.

 

2003 metais pastatyta kalakutų skerdykla su išpjaustymo cechu. 2004 metais skerdyklai suteiktas Maisto ir veterinarijos patvirtinimo numeris (LT 56-07 EB), leidžiantis eksportuoti kalakutieną į Europos Sąjungos šalis.

  

PRODUKTAI IR PASLAUGOS:

 

  Kalakutų auginimas

◆  Prekyba kalakutiena

  Prekyba kalakutienos pusgaminiais

      
   
   
 
Raktažodžiai: Baltuonių kalakutų ūkis, Baltuonių kalakutų ūkio kontaktai, Baltuonių kalakutų ūkio paslaugos, Baltuonių kalakutų ūkio kalakutiena, ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.