Balandžio 25 d., Ketvirtadienis

ZYPO, UAB

Įmonė Raktažodis Vietovė
» LR įmonės   » Lengvoji pramonė, plataus vartojimo prekės   » Žaislai, prekės vaikams

Įmonės kodas: 302549730
PVM mokėtojo kodas: LT100005662614
Adresas: Saldenės km., Avižienių pšt., LT-14186 Vilniaus r
Telefonas: (657) 07070
Svetainė: www.zypper.eu  
E.paštas: info@zypper.eu


Aprašymas:

Jei suaugusieji avalynę leistų rinktis vaikams, jie neabejodami pasirinktų mamos arba tėčio batus. Bet vaikai nemoka rinktis, todėl batus rinkite atsakingai. Šiuo klausimu Jums galime padėti mes.

Atminkite: Didžiausias kojų priešas - nepatogi avalynė.


PREKIAUJAME BATUKAIS MERGAITĖMS IR BERNIUKAMS:

- Zypper Steppy.
- Basutėmis.
- Bateliais.
- Batais su pašiltinimu.
- Zypper minkštapadžiais. Tai yra prioritetinė mūsų avalynė. Daugelis pamiršo ypatingai svarbius batus - kambario batus "kambariniams" vaikams. Vaikai iki 6 metų daugiausia laiko praleidžia namuose arba darželyje, tiksliau, uždaroje patalpoje, todėl jiems būtini kokybiški, lengvi, natūralių medžiagų kambariniai batai. Zypper Minkštapadžiai skirti vaikams nuo kūdikystės, kada vaikas mokosi vaikščioti, iki 6 metų. Mažyliams pradedantiems vaikščioti jie tinkami tiek kambaryje tiek lauke (esant sausam orui). Didesniems vaikams tai kambarinė avalynė. Stengiamės parinkti tokius derinius, kad minkštapadžiai tiktų ir berniukams ir mergaitėms. Leiskite berniukams, bent mažiems, bent kambaryje, pasidžiaugti spalvingais batukais, tamsius jie dažniausiai nešioja visą gyvenimą.




Kodėl verta rinktis Zypper minkštapadžius?

- Zypper odiniai minkštapadžiai sveria ne ką daugiau nei įprastos kojinės, apie 30-40 gr., priklausomai nuo dydžio, todėl visiškai neapsunkina kojytės papildomu svoriu.
- Odiniai minkštapadžiai yra pagaminti iš natūralios minkštos odos išdirbtos Europoje.
- Kokybiškas odinis batukų viršus ir pamušalas garantuoja aukščiausią patogumą ir vėdinimą.
- Minkštapadžius rekomenduoja Amerikos pediatrų medikų asociacija.
- Plati laisva bato priekinė dalis leis pirštukams justis nevaržomao, pėdutei augti laisvai.
- Lengva priežiūra. Valyti drėgnu skudurėliu.
- Kiekviena pora pagaminta rankomis.
- Minkšta elastinga kulkšnies dalyje esanti juosta leidžia lengvai nuauti-apauti batuką, tuo pačiu pakankamai tvirtai laikydama, kad batukas nekristų nuo kojos. Zomšiniai padai suteikia sukibimą su grindimis, neleidžia slysti, taip pat užtikrina lankstumą ir laisvą pirštų bei pėdos judėjimą.
- Ši avalynė neturi kairės/dešinės abu batukai siuvami vienodai. Batukai prisitaiko prie vaikučio pėdučių, o ne atvirkščiai. Kaip dėvėjimo "orentyras" yra prisiūtos etiketės, bet batukus vaikas gali dėvėti kaip nori. Nauji jie atrodo lyg "beformiai", bet po pusės dienos avėjimo tiksliai yra aišku, kur yra kairysis, kuris dešinysis batukas.


KODĖL MES?

- Visą užsakymo eigą Jūs galite stebėti prisijungę prie savo vartotojo sąskaitos, Pardavėjas informuoja apie visus eigos etapus elektroniniu paštu. Jums tereiks prisiregistruoti.
- Mūsų internetinėje parduotuvėje yra naudojama labai lanksti mokėjimų sistema.
- Jei per klaidą išsirinkote netinkamą dydį, keičiamus batukus mes Jums išsiųsime nemokamai, kai tik sulauksime grąžinamos poros.
- Visos prekės esančios parduotuvėje yra mūsų sandelyje.
- Galite pasirinkti Jums patogų pristatymo būdą ("Lietuvos paštas", kurjeris, nemokamas atsiėmimas mūsų biure Laisvės pr. 125, Vilniuje).
- Kaip ir kiekviename gamybiniame procese taip ir pas mus pasitaiko prekių su nedideliais defektais. Avalynė su nežymiais defektais arba avalynė naudota fotosesijoms atkeliauja į išparduotuvę. Visa informacija susijusi su preke yra detaliai aprašoma prekės kortelėje.
- Visi registruoti vartotojai dalyvauja ilgalaikėje lojalumo programoje.
- Jei nenorite pirkti internetu, o pirmiausia norite apžiūrėti bei pasimatuoti batukus, tokia galimybė yra mūsų sandelyje/biure. Viskas užtruks trumpiau ir visiems bus patogiau jei Jūs pirmiausia su mumis susisieksite.


Išsamesnė informacija mūsų internetinėje svetainėje ir Facebook.


Filialai:

Mūsų sandėlis/biuras:

Laisvės pr. 125, Vilnius
Pasažas "Pas Juozapą" 2-as aukštas.

Mūsų produkcijos galite rasti ir internetiniame prekybos centre www.pigu.lt, internetinėse vaikiškų prekių parduotuvėse www.parduotuvevaikams.lt ir www.musuvaikams.lt


Žemėlapis



Raktažodžiai: UAB Zypo, UAB Zypo kontaktai, batai vaikams, batai vaikams Vilniuje, batai vaikams internetu, avalynė vaikams, avalynė vaikams Vilniuje, avalynė vaikams internetu, vaikiška avalynė, vaikiška avalynė Vilniuje, vaikiška avalynė internetu, patogi avalynė, patogi avalynė internetu, patogi avalynė Vilniuje, patogi avalynė vaikams, patogi avalynė vaikams internetu, patogi avalynė vaikams Vilniuje, patogi vaikiška avalynė, patogi vaikiška avalynė Vilniuje, patogi vaikiška avalynė internetu, Zypper, Zypper Vilniuje, Zypper Internetu, Zypper minkštapadžiai, Zypper minkštapadžiai internetu, Zypper minkštapadžiai Vilniuje, Zypper Steppy, Zypper Steppy internetu, Zypper Steppy Vilniuje, basutės vaikams, basutės vaikams internetu, basutės vaikams Vilniuje, vaikiškos basutės, vaikiškos basutės internetu, vaikiškos basutės Vilniuje, bateliai vaikams, bateliai vaikams Vilniuje, bateliai vaikams internetu, vaikiški bateliai, vaikiški bateliai internetu, vaikiški bateliai Vilniuje, batai su pašiltinimu vaikams, batai su pašiltinimu vaikams internetu, batai su pašiltinimu vaikams Vilniuje, vaikiški batai su pašiltinimu, vaikiški batai su pašiltinimu internetu, vaikiški batai su pašiltinimu Vilniuje, tapkutės vaikams, tapkutės vaikams internetu, tapkutės vaikams Vilniuje, kambario avalyne, kambario avalynė internetu, kambario avalynė Vilniuje, kambarinė avalynė, kambarinė avalynė internetu, kambarinė avalynė Vilniuje, kambarinė avalynė vaikams, kambarinė avalynė vaikams internetu, kambarinė avalynė vaikams Vilniuje, vaikiška kambarinė avalynė, vaikiška kambarinė avalynė internetu, vaikiška kambarinė avalynė Vilniuje.


Veiklos sritys: Žaislai, prekės vaikams - Elektroninė prekyba, e-komercija, internetiniai portalai

Ieškoti informacijos apie šią įmonę (Google)