Balandžio 18 d., Ketvirtadienis

MEDŽIOTOJŲ KIEMELIS, UAB, viešbutis

Įmonė Raktažodis Vietovė
» LR įmonės   » Kelionės, poilsis, laisvalaikis, pramogos   » Viešbučiai, svečių namai, moteliai

Įmonės kodas: 245509370
PVM mokėtojo kodas: LT455093716
Adresas: Smilčių g. 61, LT-00137 Palanga
Telefonas: (460) 52617
Faksas: (460) 52617
Mobilus tel.: (612) 71034
Svetainė: www.hoteluzeiga.lt/Papildomai-siulome/Palanga  
E.paštas: simona@akmenstakas.lt


Aprašymas:


VIEŠBUTIS "MEDŽIOTOJŲ KIEMELIS", esantis Smilčių g. 61, Palangoje, siūlo apsistoti ne tik vasaros sezono metu, bet ir visus ištisus metus!

Malonus aptarnavimas, jauki aplinka, išskirtinai gražus viešbučio interjeras padės Jums rasti tai, ko Jūs ieškote. Puikiai įrengti vienviečiai, dviviečiai ir triviečiai kambariai, taip pat yra kambarių pritaikytų apsistoti su šeimomis. Viešbutis yra netoli jūros, apie 3 minutes kelio pėsčiomis, šalia yra bendras ir moterų pliažai. Taip pat, netoli Palangos centro, tik 7 minutės kelio pėsčiomis ir Jūs jau būsite pagrindinėje miesto Basanavičiaus gatvėje.




  • uždaras vidinis kiemas,

  • nemokama automobilių stovėjimo aikštelė,

  • lauko baseinas su nemokamais gultais,

  • sauna,



Viešbutyje įrengti: 1, 2, 3 - iečiai kambariai, liuksai, liuksai su virtuve (apartamentai). Kiekviename kambaryje rasite: dušą, WC, televizorių, mini šaldytuvą, arbatinuką ir reikalingų indų. Taip pat yra kambarių su mini virtuve, dviejų aukštų su miegamaisiais ir svetainėmis. Kambarių kaina nuo 15 iki 400 eur.




Viešbučio svečiams siūlome išsinuomoti pirtį ir turiningai pailsėti bei pasimėgauti pirties teikiamais malonumais. Šalia pirties yra įrengtas priešpirtis, o norintiems atsigaivinti šalia įrengtas lauko baseinas.


Tai puiki vieta praleisti laiką su šeima, pasilinksminti su draugais ar pasimėgauti poilsiu prie Baltijos jūros!
______________________________________________________________________________________________

Galerija




Žemėlapis



Raktažodžiai: Medžiotojų kiemelis, UAB, viešbutis Medžiotojų kiemelis, viešbutis, viešbučiai, nakvynė, apgyvendinimas, malonus aptarnavimas, jauki aplinka, gražus viešbučio interjeras, vienviečiai, dviviečiai, triviečiai, vienvietis, dvivietis, trivietis, vienviečiai kambariai, dviviečiai kambariai, triviečiai kambariai, viešbutis netoli jūros, uždaras vidinis kiemas, viešbutis su uždaru vidiniu kiemu, nemokama automobilių stovėjimo aikštelė, lauko baseinas su nemokamais gultais, lauko baseinas, gultai, sauna, banketinės salės nuoma, banketinė salė, banketinės salės, kambarys, kambariai, liuksai, liuksas, apartamentai, kambariai su mini virtuve, kambarys su mini virtuve, poilsis prie Baltijos jūros, poilsis prie jūros, viešbutis Medžiotojų kiemelis Palanga, viešbutis Palanga, viešbučiai Palanga, nakvynė Palanga, apgyvendinimas Palanga, malonus aptarnavimas Palanga, jauki aplinka Palanga, gražus viešbučio interjeras Palanga, vienviečiai Palanga, dviviečiai Palanga, triviečiai Palanga, vienvietis Palanga, dvivietis Palanga, trivietis Palanga, vienviečiai kambariai Palanga, dviviečiai kambariai Palanga, triviečiai kambariai Palanga, viešbutis netoli jūros Palanga, uždaras vidinis kiemas Palanga, viešbutis su uždaru vidiniu kiemu Palanga, nemokama automobilių stovėjimo aikštelė Palanga, lauko baseinas su nemokamais gultais Palanga, lauko baseinas Palanga, gultai Palanga, sauna Palanga, banketinės salės nuoma Palanga, banketinė salė Palanga, banketinės salės Palanga, kambarys Palanga, kambariai Palanga, liuksai Palanga, liuksas Palanga, apartamentai Palanga, kambariai su mini virtuve, Palanga, kambarys su mini virtuve Palanga, poilsis prie Baltijos jūros Palanga, poilsis prie jūros Palanga, viešbutis Medžiotojų kiemelis Palangoje, viešbutis Palangoje, viešbučiai Palangoje, nakvynė Palangoje, apgyvendinimas Palangoje, malonus aptarnavimas Palangoje, jauki aplinka Palangoje, gražus viešbučio interjeras Palangoje, vienviečiai Palangoje, dviviečiai Palangoje, triviečiai Palangoje, vienvietis Palangoje, dvivietis Palangoje, trivietis Palangoje, vienviečiai kambariai Palangoje, dviviečiai kambariai Palangoje, triviečiai kambariai Palangoje, viešbutis netoli jūros Palangoje, uždaras vidinis kiemas Palangoje, viešbutis su uždaru vidiniu kiemu Palangoje, nemokama automobilių stovėjimo aikštelė Palangoje, lauko baseinas su nemokamais gultais Palangoje, lauko baseinas Palangoje, gultai Palangoje, sauna Palangoje, banketinės salės nuoma Palangoje, banketinė salė Palangoje, banketinės salės Palangoje, kambarys Palangoje, kambariai Palangoje, liuksai Palangoje, liuksas Palangoje, apartamentai Palangoje, kambariai su mini virtuve Palangoje, kambarys su mini virtuve Palangoje, poilsis prie Baltijos jūros Palangoje, poilsis prie jūros Palangoje.


Veiklos sritys: Viešbučiai, svečių namai, moteliai - Sanatorijos, poilsio namai, sveikatingumo, reabilitacijos centrai

Ieškoti informacijos apie šią įmonę (Google)