Balandžio 20 d., Šeštadienis

ASTOMA, vila, UAB V.R.PARLAMENTAS

Įmonė Raktažodis Vietovė
» LR įmonės   » Kelionės, poilsis, laisvalaikis, pramogos   » Viešbučiai, svečių namai, moteliai

Įmonės kodas: 300042205
PVM mokėtojo kodas: LT100001153611
Adresas: Simpsono g. 9, LT-00135 Palanga
Telefonas: (615) 49843
Faksas: (460) 48356
Svetainė: www.vila-astoma.lt  
E.paštas: info@vila-astoma.lt


Aprašymas:
Vila ASTOMA


Vilą "ASTOMA" rasite centrinėje Palangos dalyje, kurorto senamiestyje, visai netoli jūros (400-500 m). Iš čia labai lengvai pasiekiamas ir Palangos botanikos parkas su unikaliu gintaro muziejumi (400-500 m), ir triukšmingas kurorto Brodvėjus – Basanavičiaus gatvė (apie 200 m). Nors ir centrinėje miesto dalyje, pats vilos "ASTOMA" pastatas yra ramiame nejudriame aklagatvyje pušų apsuptyje. Visai šalia vilos – Palangos miesto skulptūrų parkas, kuriame Jūs taip pat galėsite ramiai pailsėti, pasigrožėti nuostabiais gėlynais ir Lietuvos autorių skulptūromis.

Nedidelėje jaukioje viloje "ASTOMA" Jūsų paslaugoms keturi numeriai su atskirais įėjimais pirmame aukšte bei trys numeriai su balkonais antrame aukšte.

NAUJA PASLAUGA – MASAŽAI
Masažas – sveikata ir malonumas Jūsų kūnui! Tai galimybė pailsėti, atsipalaiduoti bei stiprinti savo sveikatą kasdien. Apsilankykite masažo salone šalia esančiame viešbutyje "Rivastar" (J.Simpsono g.13) ir pasinaudokite galimybe pasimėgauti masažo teikiama nauda.


Paslaugos


Viloje ASTOMA Jūsų paslaugoms keturi jaukūs numeriai su atskirais išėjimais ir terasa pirmame aukšte bei trys komfortabilūs numeriai su balkonais antrame aukšte. Viloje ASTOMA veikia spartusis bevielis internetas. Visuose vilos numeriuose SAT TV, mini virtuvės, šildomos grindys vonių kambariuose pirmame aukšte. Vonių kambariai įrengti šiuolaikiškai naudojant geriausių Europos gamintojų produkciją. Viloje nuolat veikia šildymo sistema, kurią kiekvienas numeris gali valdyti autonomiškai.

Pirmame aukšte esantys standartiniai numeriai yra jaukūs ir nedideli: juose įrengtas miegamasis, mini virtuvė, modernūs WC ir vonios kambariai. Miegamojo kambario dalis atskirta nuo svetainės ir mini virtuvės stumdoma pertvara. Šie numeriai (Nr. 1,2,4) labiausiai tinka dviems, tačiau, jei atvyksite su vienu ar dviem vaikais, bus pasiūlyta nakvynė numeryje esančiuose ištraukiamuose foteliuose.

Pirmame aukšte esančiame 2-jų kambarių apartamente (Nr. 3) kambariai išdėstyti keliuose aukštuose: pirmame aukšte – svetainė, vonios kambarys ir virtuvė, o antrame aukšte, mansardiniame kambaryje įrengtas miegamasis kambarys.


Antrajame vilos aukšte didesnei svečių grupei pasiūlytume 2 miegamųjų apartamentus su balkonais (Nr. 5, 7), kurių apatiniame aukšte – miegamasis, svetainė ir vonios kambarys, o mansardiniame kambaryje – dar vienas miegamasis.

Arba 2 kambarių apartamentą su balkonu (Nr. 6), kurio kambariai išdėstyti taip, kad juose gyvenančios skirtingos šeimos viena kitai beveik netrukdo.








Žemėlapis



Raktažodžiai: Astoma, Vila Astoma, Astoma vila, UAB V. R. Parlamentas, Astoma vila, UAB V. R. Parlamentas paslaugos, Astoma vila, UAB V. R. Parlamentas veikla, Astoma vila, UAB V. R. Parlamentas kontaktai, Astoma vila, UAB V. R. Parlamentas adresas, kambarių nuoma, vila, apartamentai, apartamentų nuoma, apartamentai pirmame aukšte, apartamentai antrame aukšte, apartamentai su balkonu, apartamentai su atskiru įėjimu, masažas, masažų paslauga, bevielio interneto paslaugos, vila su bevieliu internetu, apartamentai su bevieliu internetu, vila su terasa, vila su SAT TV, apartamentai su mini virtuve, vila su šildymo sistema, apartamentai su vonios kambariu, vila su autonominiu šildymu, apartamentai dviems asmenims, kamabariai dviems asmenims, apartamentai šeimai, kambariai šeimai, kambarių nuoma Palanga, vila Palanga, apartamentai Palanga, apartamentų nuoma Palanga, apartamentai pirmame aukšte Palanga, apartamentai antrame aukšte Palanga, apartamentai su balkonu Palanga, apartamentai su atskiru įėjimu Palanga, masažas Palanga, masažų paslauga Palanga, bevielio interneto paslaugos Palanga, vila su bevieliu internetu Palanga, apartamentai su bevieliu internetu Palanga, vila su terasa Palanga, vila su SAT TV Palanga, apartamentai su mini virtuve Palanga, vila su šildymo sistema Palanga, apartamentai su vonios kambariu Palanga, vila su autonominiu šildymu Palanga, apartamentai dviems asmenims Palanga, kamabariai dviems asmenims Palanga, apartamentai šeimai Palanga, kambariai šeimai Palanga, kambarių nuoma Palangoje, vila Palangoje, apartamentai Palangoje, apartamentų nuoma Palangoje, apartamentai pirmame aukšte Palangoje, apartamentai antrame aukšte Palangoje, apartamentai su balkonu Palangoje, apartamentai su atskiru įėjimu Palangoje, masažas Palangoje, masažų paslauga Palangoje, bevielio interneto paslaugos Palangoje, vila su bevieliu internetu Palangoje, apartamentai su bevieliu internetu Palangoje, vila su terasa Palangoje, vila su SAT TV Palangoje, apartamentai su mini virtuve Palangoje, vila su šildymo sistema Palangoje, apartamentai su vonios kambariu Palangoje, vila su autonominiu šildymu Palangoje, apartamentai dviems asmenims Palangoje, kamabariai dviems asmenims Palangoje, apartamentai šeimai Palangoje, kambariai šeimai Palangoje.


Veiklos sritis: Viešbučiai, svečių namai, moteliai

Ieškoti informacijos apie šią įmonę (Google)