Amber language centre, UAB

Amber language centre, UAB
Amber language centre, UAB
„Amber Language Centre“ - patikima, šiuolaikiška ir profesionali kalbų mokykla / vertimų biuras
Įmonės kodas 302622840
Įmonės adresas M. Mažvydo al. 3-2, 92131 Klaipėda
Telefonas +370 693 44118
Vadovas/direktorius Inga Kerienė
Amber language centre, UAB

Amber Language Centre - patikima, šiuolaikiška ir profesionali kalbų mokykla / vertimų biuras!

Mes dirbame Jums visoje Lietuvoje!


Žinote tik vieną kalbą? Negalite gauti svajonių darbo be anglų kalbos mokėjimo? Nesuprantate kokia kalba bendrauja Jūsų vaikai ar pažystami? Teisingai – laikas plačiai atverti duris užsienio kalboms.

Šiuolaikiniame pasaulyje svarbi kiekviena minutė, būtent todėl mokytis reikia tik su profesionalų pagalbą. Kvalifikuoti specialistai, naujausi užsienio mokymo metodai bei mokymosi medžiaga - visą tai rasite pas mus.

Mes siūlome aukštos kokybės mokymus bet kurioje Lietuvos vietoje. Kalbos nelaukia ! Nedelskite – ateikite pas mus šiandien!

Kalbų centras "Amber Language Centre" maloniai laukia visų norinčių, nepriklausomai nuo amžiaus ar veiklos: vaikų, suaugusiųjų, vadovų, keliautojų, studentų, namų šeimininkių. Jeigu jaučiate, kad visiškas ar nepakankamas kalbos žinojimas trukdo siekti tikslų, tai ateikite pas mus!

Norite įveikti užsienio kalbomis bendravimo baimę? Ateikite pas mus!

Džiaugiamės, kad apsilankėte mūsų internetiniame puslapyje, tikimės turiningo bendradarbiavimo, viliamės, kad visa mūsų tūrima patirtis padės įgyvendinti Jūsų siekius.

 

KURSAI SUAUGUSIEMS

Užsienio kalbų mokymosi kursai - pati produktyviausia užsienio kalbų mokymosi forma, kuri suteikia galimybę pasirinkti vietą, laiką, mokymosi režimą, ir kalbą, kurios Jums reikia. Mes stengiamės suteikti didžiausią dėmesį mokymo, naujų programų ir pateikiamų žinių aukštai kokybei.

Užsienio kalbų mokyklos "Amber Language Centre" profesionalumas pasižymi tuo, kad mokykla turi ne tik sertifikatą užsienio kalbos mokymui, bet ir dėstytojų aukštos kvalifikacijos lygį geriausiai įrodančius mūsų mokynių pasiektus puikius rezultatus.

 

Kursai:

Anglų kalbos kursai

Vokiečių kalbos kursai

Norvegų kalbos kursai

Švedų kalbos kursai

Ispanų kalbos kursai

Italų kalbos kursai

Prancūzų kalbos kursai

Lietuvių kalbos kursai

Kitos kalbos

Individualūs kalbų kursai

Jūrinė anglų kalba

 

KURSAI MOKSLEIVIAMS

Mokytis vaikams mūsų užsienio kalbų mokykloje tikrai nebus nuobodu, nes mes siūlome modernius mokymo metodus, kurie yra skirtingi ir pritaikyti visų amžiaus grupių, nuo ikimokyklinio amžiaus iki vidurinės mokyklos, moksleiviams

Tai reiškia, kad mes suteiksime medžiagą, kuri atitinka visus tarptautinius standartus ir normas, taip suteikdami Jūsų vaikams optimaliausią mokymosi būdą.

Kalbos kursai susideda ne vien iš mokymosi. Tai pažintis su kitos šalies tradicijomis, istorija ir, aišku, šventėmis. Šventės visada suteikia mokymams įvairovę, be to, kitos šalies nacionalinių švenčių šventimas leidžia geriau įsisavinti kalbą, ir smagiai praleisti laiką.

 

Kursai:

IELTS paruošiamieji kursai

Mažiausiems (5-7 m.)

Kursai moksleiviams (1-4 kl.)

Kursai moksleiviams (5-9 kl.)

Kursai moksleiviams (10-12 kl.)

Vasaros dienos stovykla

 

KURSAI ĮMONĖMS

Efektyvūs užsienio kalbų kursai „Amber Language Centre“ – Jūsų įmonės darbuotojams. Mūsų užduotis yra išmokyti specialistus, kurie dirba įtemptu grafiku, kalbėti, rašyti ir skaityti užsienio kalba, mokantis jiems patogiu laiku. Užsienio kalbos kursai įmonėms yra ne tik būdas greitai įgyti reikiamų žinių, bet ir galimybė surasti aktualių problemų sprendimus, taip pat tai yra puikus pretekstas naujomis idėjomis suvienyti kolektyvą ir padidinti darbuotojų lojalumą įmonei.

Kursuose lavinsite savo srities dalykines ir verslo žinias užsienio kalba. Jūsų įmonei pritaikysime labiausiai tinkantį mokymosi modelį. Tikimės, kad kvalifikuoti mokytojai pakeis Jūsų nuomonę apie užsienio kalbos mokymąsi, sukurdami maksimaliai neformalią aplinką, naudodami įdomią mokymosi medžiagą, kuri yra pritaikyta atsižvelgiant į įmonių poreikius.

 

Siūlome:

Bendrinės kalbos kursai

Specializuoti kalbų kursai

 

NUOTOLINIAI KALBŲ KURSAI

Gal Jūs degate noru mokytis užsienio kalbos, tačiau neturite pakankamai laiko lankyti kalbų kursus?

Mūsų siūlomi nuotoliniai kalbų kursai skirti šiuolaikiškam ir veikliam žmogui, kuris turi užimtą darbotvarkę ir dirba įtemptu grafiku. Dėl šios priežasties šie kursai vis labiau populiarėja.  Nuotoliniai kursai pritaikomi individualiai pagal kiekvieno kliento poreikius, be to suteikiama galimybė gauti informaciją patogiu laiku – visa tai leidžia net ir labai užimtam žmogui iš kursų gauti maksimalią naudą. Dabar Jums niekas negalės  sutrukdyti mokytis užsienio kalbos ten, kur Jums patogu ir tada, kada randate tam laiko. Be abejo, šis procesas pareikalaus iš Jūsų daugiau organizuotumo, tačiau jūs turėsite galimybę įgyti reikiamų žinių, neišeidami iš darbo arba namų.

 

VERTIMAI

„Amber Language Centre“  – tai profesionalus požiūris į bet kokio sudėtingumo  vertimo užsakymą. Mūsų specialistai daro vertimus įvairiomis pasaulio kalbomis. Užsakydami profesionalias vertimo paslaugas pas mus, jūs tikrai būsite patenkinti gautu rezultatu.

Jei jūs pirmą kartą susiduriate su būtinybe užsakyti vertimo paslaugas stebėsitės, kiek daug yra įmonių, kurios siūlo greitai įvykdyti užsakymus. Tačiau  dažniausiai tai liudija, kad paslaugos  yra  teikiamos nekokybiškai. Vertimo paslaugų profesionalumas reikalauja ne tik žinoti gramatiką ir turėti platų žodyną, bet ir  jausti kalbą, turėti tinkamą semantinį santykį, išreiškiant savo mintis kita kalba. Būtent todėl „Amber Language Centre“ nuomone vertėjas nėra tik profesija, tai yra pašaukimas ir  tam tikras profesinės brandos ženklas.  Kai vertėjas susitapatina su užsienio kalba, jis sugeba perimti kultūrines ypatybes ir jas teisingai interpretuoja. Bet kurio vertėjo paslaptis yra pasiekti  būtent šį laiptelį. Tai galima pasiekti, tik kiekvieną dieną sunkiai dirbant, praktikuojantis įvairiose veiklose, analizuojant specialią medžiagą, besimokant iš naujų žinių šaltinių.

„Amber Language Centre“ užtikrina paslaugų kokybę, konfidencialumą bei įvairaus sudėtingumo ir tematikos vertimo darbų realizavimą. Garantuojame, kad visada gausite kokybiškas ir kompleksiškai teikiamas paslaugas. Darbai atliekami atsižvelgiant į visus klientų reikalavimus ir norus. Įsitikinsite, kad  dabar  išsiversti dokumentus  su mūsų pagalba  paprasta, kaip niekada. Jei jums reikalingas skubus dokumentų vertimas, mes Jums taip pat padėsime.


 
 
 
Raktažodžiai: Amber language centre UAB, Amber language centre UAB Klaipėda, Amber language centre UAB Klaipėdoje, Amber ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.