Balandžio 19 d., Penktadienis

BOTASTA, UAB

Įmonė Raktažodis Vietovė
» LR įmonės   » Finansai, draudimas, teisė   » Verslo konsultacijos, investicinių projektų valdymas

Įmonės kodas: 135234238
PVM mokėtojo kodas: LT352342314
Adresas: Draugystės g. 19, LT-51230 Kaunas
Telefonas: (37) 478998
Faksas: (37) 354057
Svetainė: www.ttc.lt/content/botasta/1.html  
E.paštas: botasta@botasta.lt


Aprašymas:

UAB „Botasta“ pagrindą sudaro auditoriai, turintys daugiau kaip 10 metų praktinę patirtį audito, apskaitos ir finansų srityse.

UAB „Botasta“ nuo 2006 m. kovo mėnesio yra tarptautinio nepriklausomų audito, apskaitos, verslo konsultavimo ir teisinių paslaugų įmonių tinklo Alliott Group narė.

UAB BOTASTA TEIKIAMOS PASLAUGOS:

  • Auditas. Teikiame audito paslaugas. Priklausomai nuo įmonės dydžio auditas gali būti tiek privalomas, tiek ir neprivalomas, t.y. atliekamas akcininkų arba bankų reikalavimu. UAB „Botasta“ yra audito įmonių sąrašuose ir joje dirba trys sertifikuoti auditoriai – Lietuvos auditorių rūmų nariai. UAB „Botasta“ personalas turi sukaupęs ilgalaikę patirtį audito srityje ir kasmet atlieka keliasdešimt auditų.

  • Apskaitos vedimas. Apskaitą galime vesti Jums patogiu būdu, tame tarpe per nuotolinį terminalą, o mokestines deklaracijas teikti elektroniniu būdu. Mūsų specialistai gali dirbti su visomis Lietuvoje populiariausiomis apskaitos programomis smulkiam ir vidutiniam verslui.

  • Apskaitos konsultacijos. Mes visada pasiruošę pasidalinti su Jumis savo žiniomis ir patirtimi, padėti surasti Jums tinkamą sprendimą. Taip pat konsultuojame vidaus kontrolės ir apskaitos organizavimo klausimais.

  • Mokesčių konsultacijos. Galime padėti Jums planuoti ir apskaičiuoti mokesčius, savo patikimais sprendimais padėsime išspręsti Jums aktualias mokestines problemas. Mokestinės problemos dažnai lydi ir priimamus finansinius bei investicinius sprendimus, ypač vystant verslą keliose šalyse. Konsultacijų vietą pasirenka klientas – pats atvyksta į mūsų įmonę arba mes nuvykstame pas klientą. Konsultacijas teikiame Jums patogia forma – žodžiu, raštu, elektroniniu paštu.




Žemėlapis



Raktažodžiai: Auditas, finansų valdymas, konsultacijos finansų ir mokesčių klausimais, patikrinimai, konsultacijos, apskaita, mokesčiai, ataskaita, Botasta Uab, apskaitos įmonės, audito paslaugos, mokesčių konsultacijos, apskaitos konsultacijos, konsultacijos klientams, apskaitos vedimas, audito vedimas.


Veiklos sritys: Auditas, buhalterinė apskaita - Verslo konsultacijos, investicinių projektų valdymas

Ieškoti informacijos apie šią įmonę (Google)