Šeštadienis, balandžio 20 d.

MUZIKINIS GARAŽAS, D. Kubiliaus firma

MUZIKINIS GARAŽAS, D. Kubiliaus firma
MUZIKINIS GARAŽAS, D. Kubiliaus firma
Importas, didmeninė, mažmeninė ir internetinė prekyba namų, lauko bei automobilių garso aparatūra, sistemomis.
Įmonės kodas 135552995
PVM mokėtojo kodas LT355529917
Įmonės adresas Armatūrininkų g. 1, 52373 Kaunas
Telefonas +370 37 332259
Telefonas +370 698 34349
Vadovas/direktorius Darius Kubilius
El. paštas info@audiovideo.lt
Nuorodos Facebook
MUZIKINIS GARAŽAS, D. Kubiliaus firma

 Jau nuo 1999 metų įmonė klientams siūlo nuostabų muzikos ir vaizdo perteikimą, garso aparatūrą sukuriančią artimą idealui klausytojo ryšį su autoriaus idėja ir kūriniu.

Firma Muzikinis Garažas“ - vienintelis ir oficialus atstovas tokių specializuotų garso aparatūros lyderių, kaip Dynaudio, Hertz, Audison, Ground Zero, Helix, Brax, Morel, Focal, Proson, Dynavoice, atstovai Lietuvoje.

Oficialūs dyleriai prekinių ženklų JBL, Yamaha, Pioneer, Bose, Dali, Denon, Harman Kardon, Marantz, Heos, Jamo, Rega, Revel, Sonos, Cambridge Audio, Magnat, Alpine, AKG, Monster.



 Mūsų asortimentas:

 Namų, patalpų ir lauko garso sistemos ir aparatūra.

 Garso kolonėlės ir garsiakalbiai, namų kinas, garso stiprintuvai resyveriai, grotuvai, ausinės, ausinukai ir kiti priedai.

Automobilių garso aparatūra, garso (audio) ir vaizdo (video) sistemos, garso stiprintuvai, garso kolonėlės ir garsiakalbiai.

 

Mūsų atliekamos paslaugos:

 

Garso sistemų instaliacija ir projektavimas. Vertiname sprendimų paprastumą, patogų valdymą, pritaikymą prie patalpos interjero, racionalumą. Kiekvieną savo projektą įgyvendiname kruopščiai ir atsakingai iki pilno klijentų lūkesčių patenkinimo.

 

Mūsų veikla:


Importas, didmeninė, mažmeninė ir internetinė prekyba. Garso sistemų projektavimas, konsultavimas, instaliaciniai ir derinimo darbai.

 

Aukščiausios klasės ekspertų kosultacijos,

visada laukiame Jūsų skambučio:

+370 698 34349


 
   
   
 
Raktažodžiai: D. Kubiliaus firma Muzikinis Garažas, Muzikinis Garažas, muzikos perteikimas, vaizdo perteikimas, garso aparatūra, Dynaudio, ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.