Pajūrio vairavimo mokykla, UAB

Pajūrio vairavimo mokykla, UAB
Pajūrio vairavimo mokykla, UAB
UAB Pajūrio vairavimo mokyklos tikslas – į Lietuvos gatves išleisti atsakingus ir visiškai paruoštus vairuotojus, kurie jausis ne tik užtikrinti vairuodami keliuose, bet ir bus kultūringi vieni kitiems.
Įmonės kodas 302820651
PVM mokėtojo kodas LT100010040612
Įmonės adresas Taikos pr. 71-78, LT-94113 Klaipėda
Telefonas +370 673 85291
Telefonas +370 652 40921
Vadovas/direktorius Valdas Rimkus
El. paštas info@pajuriovm.lt
Nuorodos Facebook
Pajūrio vairavimo mokykla, UAB

PAJŪRIO VAIRAVIMO MOKYKLA įkurta 2012 m. liepos mėn. Klaipėdos mieste veikia 2 padaliniai: Taikos pr. 71 – 78,  ir H. Manto g. 90 – 1. 2014 m. mokykla buvo pripažinta geriausia vairavimo mokykla Klaipėdos apskrityje ir nuo to laiko kasmet patenka į geriausių mokyklų trejetuką Klaipėdos regione ir geriausių vairavimo mokyklų dvidešimtuką šalyje.

Pajūrio vairavimo mokykla kviečia mokytis visus, kurie nori išmokti gerai vairuoti. 

Mūsų mokykloje dėsto patyrę teorijos dėstytojai, kurie suteiks Jums visas reikiamas teorines žinias, padės nepasiklysti tarp daugybės ženklų ir nestandartinių situacijų. 

Mūsų praktinio vairavimo instruktorių kolektyvą (kuriame persipina daugiametė patirtis ir jaunatviškas entuziazmas) sudaro kompetentingi, ramūs ir nuoseklūs specialistai, kurie išmokys Jus taisyklingo, ekonomiško ir ekologiško vairavimo, padės suformuoti saugaus elgesio įgūdžius kelyje. Bus draugais ir mokytojais. 

Kiekvienam būsimam vairuotojui skiriame ypatingą dėmesį. Visada galime padiskutuoti, atidžiai išnagrinėti situaciją ir rasti geriausią problemos sprendimo būdą.

Administracija

Mokyklos administratorės visada su plačia šypsena pasitiks ir bus pasirengusios padėti kiekvienoje situacijoje.

Mokomieji automobiliai

Pirmuosius savo kilometrus važiuosite techniškai tvarkingais, mokymui tinkamai paruoštais bei naujais automobiliais, kurie specialiai yra parinkti tokie, kuriais būsite egzaminuojami ir VĮ „REGITRA“.

Vairavimo aikštelė

Pajūrio vairavimo mokykla  turi savo nuosavą mokymui skirtą aikštelę. Pamiškės  41 Todėl savo pirmuosius metrus nuvažiuosite saugiai ir ramiai .Mūsų  mokiniai  gali  aikštelėje  su  tėvais kai  teorija išsilaiko  REGITROJ pasivažinėti  nemokamai

Vairavimo instruktoriai ir teorijos dėstytojai

Jų patyrimas, žinios, kompetencija ir nuoširdus noras padėti leis Jums kokybiškai pasirengti pirmajai savo vairavimo patirčiai. Jų pastangos padės ne tik gerai išlaikyti egzaminus, bet ir gavus vairuotojo pažymėjimą – jaustis kelyje drąsiai ir užtikrintai.

Teorijos mokymo bazė

Erdvios bei šviesios teorijos mokymo klasės su patogiais stalais ir kėdėmis. Teorijos mokymui naudojamos naujausios technologijos. Vaizdine medžiaga galima naudotis kiekvieną dieną. Demonstruojamos mokomosios nuotraukos, filmukai, kurie leidžia geriau suprasti ir įsisavinti teorijos medžiagą. Klasėje yra įrengta daug stendų ir gausybė įvairių mokomųjų plakatų, šviesoforų.
Vairavimo mokykloje organizuojami Pirmosios medicininės pagalbos kursai būsimiesiems vairuotojams.

Kompiuterių klasė

Mokyklos klasės yra šviesios, tvarkingos, su pakankamai kompiuterių. Darbo laikas prie kompiuterių nėra ribojamas. Turintiems mažiau laiko ar norintiems teorijos žinias pagilinti namie, yra galimybė įsigyti teorijos raktą – kodą, kurio klausimai pakankamai stiprūs ruoštis egzaminui VĮ „Regitra“.

   
 
 
Raktažodžiai: Pajūrio vairavimo mokykla UAB, Pajūrio vairavimo mokykla UAB įmonė, Pajūrio vairavimo mokykla UAB kontaktai, Pajūrio ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.