Balandžio 23 d., Antradienis

BIRŽŲ DARŽELIS - MOKYKLA VYTURĖLIS

Įmonė Raktažodis Vietovė
» LR įmonės   » Mokslas, švietimas, kultūra   » Vaikų darželiai

Įmonės kodas: 290533950
PVM mokėtojo kodas:
Adresas: Vilniaus g. 109, LT-41115 Biržai
Telefonas: (450) 31292, (450) 32790
Svetainė: www.vyturelis.eu  
E.paštas: mokvyturelis@inbox.lt


Aprašymas:

Šiuo metu mokykloje-darželyje veikia:

- 1 ankstyvojo amžiaus grupė (nuo 1 iki 3 metų);
- 3 ikimokyklinio amžiaus grupės (nuo 3 iki 6 metų);
- 2 priešmokyklinio ugdymo grupės (nuo 6 iki 7 metų);
- 1 ikimokyklinio amžiaus specialiųjų poreikių vaikų grupė (nuo 2 iki 7 metų);
- 2 specialiosios (lavinamosios ) pradinio ugdymo klasės (nuo 7 metų iki kol baigs specialiojo pradinio mokymo programą).

Įstaigoje taikomas inkliuzinio ugdymo metodas, o vienas iš prioritetinių krypčių yra sveikos ir saugios gyvensenos ugdymas. Vadovaujantis humanistinio ugdymo principu, visi pedagogai ugdytiniams teikia kokybišką, atitinkantį vaiko poreikius ikimokyklinį, specialųjį ikimokyklinį, priešmokyklinį ir specialųjį pradinį ugdymą.

Specialiųjų poreikių vaikams teikiama vežiojimo paslauga, jie į mokyklą-darželį iš namų atvežami ir parvežami.

Mokykloje-darželyje „Vyturėlis“ teikiama savaitinės priežiūros paslauga ikimokyklinių, priešmokyklinių grupių bei pradinės klasės specialiųjų poreikių vaikams. Šioje grupėje vaikai gyvena visą savaitę, čia jiems sudarytos geros sąlygos ugdytis, žaisti ir ilsėtis, o dirbančios pedagogės ir naktinės auklės siekia, kad vaikai jaustųsi gerai ir saugiai.
Iš atokių Biržų rajono kaimo vietovių vaikai pirmadienį autobusu atvežami į mokyklą-darželį, penktadienį parvežami namo.


Mokykla-darželis „Vyturėlis“ 2011 metais įstojo į Respublikinę ikimokyklinių įstaigų darbuotojų asociaciją „Sveikatos želmenėliai“. Asociacija ( įkurta 2001m.) jungia įvairių šalies savivaldybių 191 ikimokyklinę įstaigą , kuriose yra per 2200 asociacijos narių. Tai ikimokyklinės įstaigos, kurios vykdo sveikos ir saugios gyvensenos programas. Asociacijos veiklą regionuose koordinuoja asociacijai priklausančių ikimokyklinių įstaigų vadovai. Daugiau informacijos apie asociaciją ir vaikų sveikatinimą ikimokykliniame amžiuje galima pasiskaityti internetiniame puslapyje www.szelmeneliai.lt
____________________________________________________________________________________________




Žemėlapis



Raktažodžiai: Darželis-mokykla, darželis, ikimokyklinis ugdymas, vaikų darželis, darželis vyturėlis, vaikų auklėjimas, vaikų ugdymas, darželis biržuose, priešmokyklinis ugdymas, vaikai, vaikų mokymas vaikų priežiūra, programos vaikams, želmenėliai, ankstyvojo amžiaus grupės, saugios gyvensenos ugdymas, specialusis pradinis ugdymas, priežiūra specialiūjų poreikių vaikams.


Veiklos sritis: Vaikų darželiai

Ieškoti informacijos apie šią įmonę (Google)