Balandžio 19 d., Penktadienis

PATRONESĖ, UAB

Įmonė Raktažodis Vietovė
» LR įmonės   » Lengvoji pramonė, plataus vartojimo prekės   » Tekstilė, tekstilės gaminiai

Įmonės kodas: 163652440
PVM mokėtojo kodas: LT636524418
Adresas: Trakų g. 45, LT-76291 Šiauliai
Telefonas: (41) 420626
Mobilus tel.: (682) 57988
Svetainė: www.tekstilesnamai.lt  
E.paštas: tekstilesnamai@gmail.com


Aprašymas:

UAB „Patronesė“ teikia siuvimo, dizaino paslaugas viešbučiams, moteliams, nakvynės namams, mokykloms ir darželiams.
Audinius eksportuojame tiesiogiai iš fabrikų, todėl mūsų kainos rūpesčių nekels. Taip pat galime pasiūlyti ir įvairių atraižų iš kurių galima pasiūti įvairių dekorų savo namams. Audnius vezame iš Vokietijos, Ispanijos, Prancūzijos. Tai aukštos kokybės audiniai, kurie nesukels rūpesčio po skalbimo. Parduotuvėje turime pasiūtų lovatiesių, užuolaidų, pagalvėlių ir t.t. Pagal kliento pageidavimą siuvame romanetes, širmas, lovatieses... Prekiaujame karnizais, jų priedais bei aksesuarais. Mes dirbame jau 15 metų ir drįstame prisipažinti, kad mūsų parduotuvę žmonės pamėgo uz išskirtinumą.

Prekiaujame bambuko ir medvilnės rankšluosčiais. Bambuko pluoštas rankšluosčių gamyboje pradėtas naudoti dėl ypatingo šio pluošto švelnumo ir drėgmės sugėrimo išskirtinių savybių. Bambuko pluoštas 3 – 4 kartus greičiau nei medvilnė sugeria drėgmę, pasižymi anti bakterinėmis savybėmis, greitai džiūsta, tinka ir alergiškiems žmonėms. Jis ne tik greitai sugeria drėgmę, bet ir greit ją išgarina. Gamintojas – Belgija.

*Šiaulių mieste konsultacija kliento namuose nemokama.

UAB „Patronesė“ gaminiai ir prekės:

- Baldiniai audiniai-gobelenai;










- Užuolaidiniai audiniai, užuolaidos;









- Atraižos;









- Įvairūs kiti audiniai;









-Kitos prekės: karnizai, aksesuarai.










*Jau 17 metų vežame geriausius audinius iš Anglijos, Prancūzijos, Italijos. Tai natūralūs šilkai, Chanel audiniai, kostiuminiai audiniai, viskoziniai, medvilniniai trikotažai, ir įvairiausių kitokių audinių. Atraižose rasite ekskliuzyvinių, vienetinių audinių. Prekiaujame įvairiausiomis juostelėmis, nėrinukais. Todėl maloniai laukiame Jus apsilankant. Ir ačiū už skirtą laiką.



Filialai:

Klaipėda
Šaltkalvių g. 3 tel. (46) 314958

Šiauliai
Dainų g. 10a tel. (41) 420809
Aido g. 10a (41) 462580
Siuvėja Silva (674) 92225


Žemėlapis



Raktažodžiai: Audiniai, tekstilė, medžiagos, Patronesė UAB, tekstilės namai, atraižos, gobelenas, užuolaidos, mažmeninė prekyba, siuvimo paslaugos, siuvimas, audiniai iš Vokietijos, Ispanijos, Prancūzijos, lovatiesės, pagalvėlės, romanetės, širmos, karnizai, užuolaidiniai audiniai, baldiniai audiniai, veliūras, šilkas, organza, kapronas, juostelės, užuolaidų kutai, gipūras, nėriniai, trikotažas, medvilninis trikotažas, vienetiniai audiniai, viskozinis trikotažas, kostiuminiai audiniai, natūralus šilkas, šilkas, Chanel audiniai.


Veiklos sritis: Tekstilė, tekstilės gaminiai

Ieškoti informacijos apie šią įmonę (Google)