Veritas Bona, UAB

Veritas Bona, UAB
Veritas Bona, UAB
Įmonės kodas 304628436
PVM mokėtojo kodas LT100011332212
Įmonės adresas Kalvarijų g. 300, 08318 Vilnius
Telefonas +370 604 35034
Vadovas/direktorius Jurgita Dolerytė-Bučylienė
El. paštas info@veritasbona.lt
Veritas Bona, UAB

UAB „Veritas bona“ – profesionali, patyrusi ir patikima Lietuvos įmonių konsultantė asmens duomenų apsaugos, darbo teisės, sutarčių teisės, darbo saugos ir sveikatos, civilinės, gaisrinės saugos, dokumentų rengimo klausimais. Esame kompanija, kurios sėkmę lemia ne atsitiktinumas: „Veritas bona” komandoje dirba tik motyvuoti ir atsakingi aukščiausios kvalifikacijos specialistai, teikiantys profesionalias ir išsamias konsultacijas, organizuojantys kokybiškus mokymus, rengiantys informatyvius seminarus ir konferencijas. Pagrindinis įmonės  tikslas – maksimaliai patenkinti skirtingus klientų poreikius, teikiant kokybiškas ir vertingas paslaugas. Užtikrindama aukščiausią teikiamų paslaugų kokybę, UAB “Veritas bona” siekia, kad klientai būtų tikri, jog dirba su geriausiais. Mums svarbus nuolatinis darbo proceso tobulinimas, todėl UAB „Veritas bona” nebijo iššūkių, su malonumu imasi sudėtingų, kompleksinių projektų.


PASLAUGOS

Asmens duomenų apsauga

Darbo teisė

Darbuotojų sauga ir sveikata

Gaisrinė sauga

Civilinė sauga

Mokymų, seminarų, konferencijų organizavimas

Teisinės konsultacijos

 

 

Nes GERA – jaustis saugiai

 

Jūsų pagrindinis tikslas – įmonės sėkmė.

Mūsų tikslas – padėti Jums kelionėje į sėkmę.

Būkite savo srities lyderiai!


 UAB „Veritas bona” profesionalių teisininkų ir darbų saugos specialistų komandos teikiamos paslaugos padės Jūsų įmonei efektingai ir kryptingai panaudoti laiką, judėti pirmyn be trikdžių.


 
 
 
Raktažodžiai: UAB Veritas bona, Veritas bona, asmens duomenų apsauga, darbo teisė, sutarčių teisė, darbo sauga, darbo ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.