Šeštadienis, balandžio 20 d.

Eivuda LT, UAB

Eivuda LT, UAB
Eivuda LT, UAB
EIVUDA LT, UAB - stogų konstrukcijų projektavimas, gamyba, įrengimas.
Įmonės kodas 302615778
PVM mokėtojo kodas LT100008833317
Įmonės adresas Kooperacijos g. 3A–31, 91253 Klaipėda
Telefonas +370 600 07027
Vadovas/direktorius Vytautas Bružas
Eivuda LT, UAB

UAB EIVUDA LT  - tai santvarinių konstrukcijų specialistų komanda Vakarų Lietuvoje.

 

Galimybės. Galimos praktiškai bet kokios geometrinės formos ir išmatavimai, įvairiausi architektūrinių sprendimų variantai, atstumai tarp atraminių kolonų arba sienų iki 30 m.

 

Stogo projektavimas ir gamyba. Naudojama programinė įranga leidžia laisvai pasirinkti norimą projektuojamosios konstrukcijos geometrinę formą. Konstrukcijos projektuojamos atsižvelgiant į apkrovimo analizę ir vietines klimato sąlygas, atitinka Europines normas. Stogo santvarinės konstrukcijos gaminamos UAB "Eivuda LT" gamykloje, tad statybininkams lieka tik montavimo darbai statybvietėje. Gamybai naudojama lietuviška džiovinta, kalibruota bei sertifikuota mediena, o detalės surenkamos naudojant "MiTek Industries" pagamintas dygliuotas metalo plokšteles.

 

Montavimas. Stogo konstrukcijų montavimo darbus gali atlikti bet kuri statybinė kompanija, šiems darbams atlikti nereikalingas specializuotas sertifikavimas. UAB "Eivuda LT" specialistai prižiūri ir kontroliuoja visą procesą – transportavimą ir montavimą.

 

Aukščiausia kokybė ir ilgalaikė garantija. Kadangi stogas projektuojamas ir gaminamas automatizuotu būdu kontroliuojant specialistams, atsižvelgiant į kiekvieno pastato ypatumus ir statybų normų reikalavimus – stogo plokštuma yra idealiai lygi ir atlaiko dideles apkrovas. Dygliuotos plokštelės "MiTek" užtikrina saugų santvarinių konstrukcijų sujungimą. Konstrukcijų mediena padengta sveikatai nekenksmingais antiseptikais ir antipirenais, todėl papildomas dažymas statybvietėje nebereikalingas. Kadangi visi gamybos procesai yra automatizuoti, o UAB "Eivuda LT" gamybos specialistai laikosi griežtų kokybės kontrolės reikalavimų, pagamintiems stogams suteikiama ilgalaikė garantija.

 

 

INDIVIDUALIEMS NAMAMS

 

Statant gyvenamąjį namą, garažą, sandėliuką, pirtį arba priestatą (pastogę) santvarinės stogo konstrukcijos yra idealus sprendimas atsižvelgiant į kainos, statybos greitį ir kokybės santykį. Jūs sutaupysite, nes statybininkai sumontuos stogą per 3-5 dienas vietoj įprastų 2-3 savaičių. Be to, šios konstrukcijos leidžia suprojektuoti bei pastatyti ir laikančiąsias konstrukcijas – iškelti antrą aukštą, mansardas. Projektuojant stogą konkrečiam namui, atsižvelgsime į visus jo ypatumus, pasiūlysime kelis poreikius atitinkančius stogo konstrukcijų variantus – juos galėsite įvertinti erdvinių vizualizacijų pagalba.

 

PRAMONINIAMS IR VIEŠIESIEMS PASTATAMS

 

UAB "Eivuda LT" pagamintos medinės stogo konstrukcijos leidžia dengti tiek tradicinius viešuosius ir komercinius pastatus, tiek dideles sporto arenas, parodų paviljonus ir gamyklinius pastatus. Šios stogo konstrukcijos yra pigesnės, paprastai montuojamos, turi geras termoizoliacines savybes, leidžia įgyvendinti originalius dizaino sprendimus. Mes patarsime, dėl optimaliausio architektūrinio sprendimo atsižvelgiant į vietines klimato sąlygas, stogo apkrovas, planuojamą stogo dengimo būdą ir biudžetą.

 

ŪKINĖS PASKIRTIES PASTATAMS

 

Technologinės galimybės leidžia gaminti itin didelių gabaritų stogų konstrukcijas ūkiniams angarams. Santvarų gamybai naudojamos nerūdijančio plieno plokštelės, todėl ypač tinka gyvulių fermų statybai, druskų sandėliams.

 

VYKDANT PASTATŲ RENOVACIJĄ

 

Norint renovuoti stogą, medinės santvarinės stogo konstrukcijos yra geras sprendimas tiek gyvenamiesiems, tiek ūkiniams, viešiesiems ir pramoniniams pastatams. Pastato plokščią stogą galima pakeisti šlaitiniu – taip supaprastinamas stogo šiltinimas, nedrėksta viršutiniai aukštai, atsiranda papildoma erdvė (mansardos). Susiekite su mumis ir mes patarsime dėl praktiškiausių Jūsų pastato stogo rekonstrukcijos variantų.

 

Didžiuojamės kiekvienu projektu,

prie kurio prisidėjome


 
 
 
Raktažodžiai: UAB Eivuda LT, UAB Eivuda LT kontaktai, UAB Eivuda LT paslaugos, Eivuda LT, Eivuda LT ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.