Stiklo spalvos, UAB

Stiklo spalvos, UAB
Stiklo spalvos, UAB
Visų rūšių plėvelės klijavimo paslaugos
Apsauginės, veidrodinės plėvelės.
Stiklo dekoravimas.
Įmonės kodas 304981703
PVM mokėtojo kodas LT100012145318
Įmonės adresas Šilutės pl. 103, LT-95264 Klaipėda
Telefonas +370 672 71035
Vadovas/direktorius Žydrūnas Juška
El. paštas info@stiklospalvos.lt
Nuorodos Facebook
Stiklo spalvos, UAB

Esame įvairių rūšių plėvelių klijavimo ekspertai. Šioje srityje dirbame jau daugiau nei 10 metų.

Dirbame tiek su namų vartotojais, tiek su verslo subjektais. Galime pasiūlyti sprendimą Jūsų jaukiems namams, o taip pat ir sprendimą Jūsų biurui, kad darbo vieta taptų ne tik moderni bet ir privati!
Dirbame atsakingai ir suteikiame iki 10-ies metų garantiją!

◆  Apsauginių, saulės kontrolės, matinių plėvelių klijavimas

Šios dienos architektūroje visur apstu stiklo pertvarų, langų, vitrinų, stiklinių balkonų, terasų, turėklų, stogelių ir pan. Tai labai gražu, patrauklu, bet dažnu atveju susiduriame su tokiomis problemomis kaip privatumo trūkumas, tiesioginės saulės kaitra, stiklo dūžio pavojus bei nemalonūs aplinkinių žvilgsniai. Šias problemas gali padėti išspręsti stiklo apklijavimas įvairiomis plėvelėmis.

◆  Biuro stiklo pertvarų apipavidalinimas

Biuro pertvarų dizainas įneša jaukumo ir stiliaus pojūtį daugumai erdvių. Mes siūlome asortimentą nuo standartinio minimalistinio iki įmantraus sprendimo biuro pertvarų apipavidalinimui. Populiariausios plėvelės – šerkšno efekto ir balta matinė, puikiai paįvairinančios interjerą ir atliekančios privatumo funkcijas. Taip pat asortimente turime ir pagamintų standartinių stiklo pertvarų apipavidalinimo plėvelių. Galimi gamybiniai variantai: foto spauda, ploteriavimas, pilnas bei dalinis stiklo dengimas.

Tai sprendimai biurui norint pažymėti stiklo pertvaras, apsaugant nuo traumų bei suteikti privatumą, atspindint savo įmonės veiklą ar išsiskiriant įmonės logotipais.

◆  Stiklo dekoravimas plėvele

Viena pagrindinių mūsų teikiamų paslaugų, kur sprendimus atrandame įvairiausių sričių patalpoms. Dekoravimo plėvele prireikia tiek privatiems namams, įmonių biurams, tiek grožio salonams ar darželiams – visiems kam norisi paįvairinti aplinką suteikiant išskirtinumo arba užtikrinant privatumą.

Siūlome rinktis iš standartinių dekoravimo plėvelių, pasirinkti vaizdą iš dekoravimo katalogo arba sukurti unikalų vaizdą.

◆  Stiklo sienelės virtuvėje įrengimas

Tai stiklo plokštė virtuvėje tarp spintelių. Stiklas gali būti skaidrus, su foto nuotrauka arba dažytas pasirinkta spalva.

◆  Senų baldų atnaujinimas

Siūlome originalų sprendimą – SENŲ BALDŲ BEI SIENŲ ATNAUJINIMĄ specialios paskirties plėvele. Tokios plėvelės turi atsparų naudojimui paviršių, nebijo drėgmės, gali būti formuojamos ant lenktų paviršių. Suteikiama gamintojo garantija iki 10 metų!

Plėvelių pasirinkimas platus – nuo vienspalvių iki medžio, akmens, metalo ar netgi odos imitacijos.

Jūsų baldai ar sienos gali pasikeisti neatpažįstamai ir be didelių investicijų, remonto, montavimo darbų bei papildomo triukšmo.

◆  Interaktyvios plėvelės stiklui

Aplink mus tikrai netrūksta išmaniųjų įrenginių, be kurių jau neišsivaizduojame savo kasdienybės

Šiuolaikinės gamybinės technologijos leidžia sukurti neįtikėtinus dalykus.

Savo paslaugų asortimente turime aukščiausių technologijų ir inovacijų pagalba sukurtų plėvelių, kurios be didelio vargo padės įgyvendinti praktiškas ir originalias interjero idėjas.

   
 
 
Raktažodžiai: Stiklo spalvos, Stiklo spalvos kontaktai, Stiklo spalvos adresas, Stiklo spalvos telefonas, Stiklo spalvos vadovas, Stiklo ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.