Trimatės idėjos, MB

Trimatės idėjos, MB
Trimatės idėjos, MB
Trimatės idėjos, MB - gyvenamųjų, visuomeninių, administracinių, pramoninių, pagalbinio ūkio pastatų projektavimo ir rekonstravimo techniniai projektai atliekami visoje Lietuvoje.
Įmonės kodas 303045815
PVM mokėtojo kodas LT100011658718
Įmonės adresas E. Levino g. 19, 47222 Kaunas
Telefonas +370 672 727228
Vadovas/direktorius Tomas Vaikasas
Trimatės idėjos, MB

MB „TRIMATĖS IDĖJOS” yra įsikūrusi Kaune, tačiau projektavimo paslaugas atlieka visoje Lietuvoje. Nuo pat įkūrimo dienos įmonė siūlo kokybiškas architektūros paslaugas, rengia naujos statybos, rekonstravimo, kapitalinio ar paprasto remonto projektus. Taip pat profesionaliai atlieka dalinį ir pilną pastatų pridavimą. Įmonė siūlo tik kvalifikuotus bei atestuotus darbuotojus, galinčius atlikti visų statinio dalių projektavimo darbus (architektūra, konstrukcijos, šildymas, vėdinimas ir oro kondicionavimas, vandentiekis ir nuotekų šalinimas ir kt.).

 

Nuo pat savo veiklos pradžios įmonėje siekiama palengvinti savo klientų (privačių asmenų, įmonių ir organizacijų) kasdienybę, kuriant bendrą tikslą, suteikiant jiems platų savo paslaugų asortimentą. Glaudaus specialistų ir klientų bendradarbiavimo dėka randami racionaliausi ir optimaliausi architektūriniai sprendimai siekiant geriausių rezultatų.

 

Didžiausias MB „TRIMATĖS IDĖJOS“ privalumas – patikimi, šiuolaikiški ir kokybiškai atliekami projektai

 

 

TRIMATĖS IDĖJOS - TAI:

 

Gyvenamųjų, visuomeninių, administracinių, pramoninių, pagalbinio ūkio pastatų projektavimo ir rekonstravimo techniniai projektai atliekami visoje Lietuvoje.

Detalieji, specialieji planai, techninės priežiūros paslaugos.

 

 

Architektūros paslaugos

 

Gyvenamųjų, visuomeninių, administracinių, pramoninių, pagalbinio ūkio pastatų projektavimo ir rekonstravimo techniniai projektai atliekami visoje Lietuvoje. Detalieji, specialieji planai, techninės priežiūros paslaugos.

 

Naujų ir rekonstruojamų pastatų projektavimas:

 

Gyvenamųjų

Visuomeninių

Pagalbinio ūkio

Projektų derinimo darbai

Detaliųjų planų rengimas.

 

Konsultavimas statybų ir teritorijų planavimo klausimais.


 
 
 
Raktažodžiai: Trimatės idėjos MB, Trimatės idėjos MB įmonė, Trimatės idėjos MB firma, Trimatės idėjos MB kontaktai, ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.