Urbkasa, UAB

Urbkasa, UAB
Urbkasa, UAB
URBKASA, UAB - profesionalios kasimo paslaugos.
Įmonės kodas 304204334
PVM mokėtojo kodas LT100010026910
Įmonės adresas Biržulio g. 4, Pavandenė, LT-88302 Telšių r.
Telefonas +370 675 63210
Vadovas/direktorius Aurimas Urbonas
Svetainė https://urbkasa.lt
El. paštas urbkasa@gmail.com
Urbkasa, UAB

Turite žemės sklypą, sodybą, statote namą ar turite kitų neišspręstų klausimų dėl reljefo formavimo, žemės lyginimo, tranšėjų bei pamatų kasimo? Jums nusibodo nepravažiuojami keliai į namus ar darbą? Reikia pakrauti, iškrauti, pervežti krovinius? Mūsų ekskavatoriaus paslaugos leis Jums išspręsti šiuos uždavinius. Dirbame ir su privačiais žemės savininkais, ir su įmonėmis.


UAB "URBKASA"  dviejų brolių įkurta įmonė pradėjo veiklą 2012 metais ir toliau specializuojasi žemės kasimo srityje.

 


Kodėl verta rinktis mus?

 

  Patikimumas. Mes, kaip ir kiekviena įmonė branginame savo vardą ir visais įmanomais būdais stengiamės jį garsinti, todėl pasitikėjimas yra vienas iš svarbiausių įmonės kriterijų dirbant tiek su privačiais klientais, tiek su įmonėmis.

 

  Aukšta kokybė. Tai vienas svarbiausių keliamų reikalavimų ekskavatoriaus operatoriui.

 

  Nemokama konsultacija. Visada galite paskambinti ar parašyti laišką el. paštu ir gauti konsultacijas Jums rūpimais klausimais.

 

  Patogumas. Su mumis galite susisiekti įvairiomis ryšio priemonėmis, pamatyti mūsų darbus internete.

 

  Atvirumas. Viešai reklamuojame savo darbus, darbo metodus, vaizdinę bei tekstinę informaciją. Klientai, įsigiję mūsų paslaugas, konsultuojami kasimo, ekskavatorių eksploatavimo, krovinių gabenimo, nuotekų įrengimo bei kitais aktualiais klausimais.

 

  Profesionalumas. Profesionalumas ir darbo patirtis pagrindinis mūsų įmonės kriterijus. Įmonėje dirba patyręs ir profesionalus ekskavatoriaus operatorius turintis 12 metų patirtį kasimo darbuose.


 

Paslaugos

 

  Tvenkinių kasimas. Įmonė teikia tvenkinių kasimo paslaugas tiek klientams, numatantiems tvenkinio įrengimą pagal nustatyta tvarka suderintą projektą, tiek klientams, neturintiems minėto leidimo ir kurių planuojamo tvenkinio plotas neviršija 10 arų.

 

Mini ekskavatoriaus nuoma. Atliekame visus žemės kasimo darbus su mini ekskavatoriumi. Darbus atlieka reikiamą patirtį turintis operatorius, kuriam galime patikėti ir ypač sunkias kasimo užduotis. Sukaupta patirtis ir žinios leidžia darbus atlikti ne tik greičiau, bet ir tiksliau.

 

  Ilgastrėlio ekskavatoriaus nuoma. Siūlome Jums 22 tonų ilgastrėlį ekskavatorių su 16,5 metrų strėle. Idealiai tinka specifiniams darbams: tvenkiniams valyti, užpilti gruntą per sienas ar kitas kliūtis, gilinti krantines, formuoti ilgus šlaitus bei kasti tvenkinius, melioracinių griovių valymui ar kelių formavimui.

 

  Kanalizacija ir drenažas. Mūsų įmonės specialistai greitai ir kokybiškai atlieka kanalizacijos ir drenažo jungimo darbus, tarpininkaujame įsigyjant kokybiškus "wavin" vamzdžius.

 

  Biologinių nuotekų valymo įrenginiai. Šie įrenginiai vieni iš perkamiausių Lietuvoje, pigus išlaikymas, jokios elektros energijos, visą darbą atlieka bakterijos. Tarpininkaujame įsigyjant, montuojame su drenažo sistema ar be jos. Pažymėti "ce" ženklu, atitinka visus Europos standartus.

 

  Krovinių iki 30 tonų gabenimas. Krovinių gabenimas su platformine priekaba, gabaritinės ir negabaritinės statybinės technikos transportavimas.

 

   Vežame smėlį, juodžemį, gruntą, skaldą, statybinį laužą ir kt. Galime išvežti žemes kasant tvenkinį.


 
 
 
Raktažodžiai: UAB Urbkasa, UAB Urbkasa kontaktai, UAB Urbkasa paslaugos, Urbkasa, Urbkasa kontaktai, Urbkasa paslaugos, žemės kasimo ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.