Ketvirtadienis, balandžio 18 d.

Statybos projektų valdymo grupė, UAB

Statybos projektų valdymo grupė, UAB
Statybos projektų valdymo grupė, UAB
STATYBOS TECHNINĖ PRIEŽIŪRA IR KITOS PASLAUGOS
Įmonės kodas 300607786
PVM mokėtojo kodas LT100002715219
Įmonės adresas Saltoniškių 29/3-214, LT-08105 Vilnius
Telefonas +370 527 51930, Faksas +370 527 51930
Telefonas +370 682 54542
Vadovas/direktorius Andrius Montvydas
El. paštas info@statybosgrupe.lt
Nuorodos Facebook
Statybos projektų valdymo grupė, UAB

Pagrindinė SPVG veikla – naujai statomų, rekonstruojamų, renovuojamų, kapitalinių statinių statybos techninė priežiūra, vadovaujantis Tarptautinės inžinierių konsultantų federacijos (FIDIC) standartinėmis sutarčių sąlygomis. Statybos techninę priežiūrą atliekame pramonės, komercinės ir visuomeninės paskirties pastatų, gyvenamųjų namų, hidrotechninių statinių, inžinerinių komunikacijų statomuose objektuose.

 

UAB „Statybos projektų valdymo grupė” (SPVG) veiklos pagrindas – darbas su užsakovais ir projektuotojais, aptariant kiekvieno statybos proceso būtinus veiksnius ir sąlygas, įgyvendinant statybos darbų techninę priežiūrą, siekiant užtikrinti aukščiausios kokybės rezultatus.

 

SPVG sėkmingos veiklos garantas – įmonės inžinierių kompetencijos, leidžiančios vykdyti bešališką ir atsakingą statybos darbų techninę priežiūrą, užtikrinančią, kad statybos rangovų darbai būtų atliekami laikantis statybos technologijų ir nuolat kintančių statybos normų reikalavimų.

 

PASLAUGOS

 Bendroji statybos darbų techninė priežiūra
SPVG vykdomi statybų techninės priežiūros darbai apima gyvenamosios ir negyvenamosios statybos statinių grupes. Vykdome pagrindines statinio statybos techninio prižiūrėtojo funkcijas.

 Renovuojamų objektų statybos darbų techninė priežiūra
SPVG, kaip nepriklausoma šalis, pilnavertė statybos proceso dalyvė, kuriai patikėtos statinio techninės priežiūros funkcijos, statybos darbų kiekių ir kokybės patikra, gali užtikrinti bešališkos ir korektiškos statinio techninės priežiūros eigą.

 Daugiabučių gyvenamųjų namų renovacijos techninė priežiūra

SPVG ir užsakovo sutarties pagrindu vykdomą daugiabučio gyvenamojo namo statybos techninės priežiūros veiklą tikrina ne tik renovuojamo namo gyventojai, bet ir Valstybinė teritorijų planavimo ir statybos inspekcija (VTPSI) prie Aplinkos ministerijos ir Būsto energijos taupymo agentūra (BETA).

 Statinių projektavimo organizavimo ir koordinavimo paslaugos
SPVG specialistai nuolatos dirba su statybos konkursų dokumentacija – kiekvienam konkursui įvertiname sąlygas, parengiame projektus, parinkdami inžineriniu požiūriu optimaliausius sprendinius.

 BIM – statinio informacinis modelis
SPVG naudojamas Building Information Modeling (BIM) – tai statinio statybos modelis, kai statybą ir su ja susijusius kitus procesus integruojama skaitmenoje, kurios programų taikymas apima visą pastato gyvavimo ciklą – nuo pradinės idėjos, projektavimo, statybos iki pastato eksploatacijos ir nugriovimo.

 Statinio projekto ekspertizės organizavimas
Statinio projekto ekspertizė atliekama naujų statinių statybos, statinių rekonstravimo ir kapitalinio remonto atvejais: gyvenamieji ir negyvenamieji pastatai, civiliniai, viešieji, prekybos, pramonės, sandėliavimo ir ūkinės paskirties statiniai.

 Statinio ekspertizės organizavimas

Atliekant ekspertizę vykdomas esamo ar statomo statinio techninės būklės įvertinimas, siekiant nustatyti, ar statinys atitinka Statybos įstatymo 4 straipsnio 1 dalyje nurodytus esminius statinio reikalavimus (pagal STR 1.06.03:2002 „Statinio projekto ekspertizė ir statinio ekspertizė“).

 Pastatų techninė priežiūra
Vykdant komercinių, visuomeninių, gyvenamųjų pastatų, techninę priežiūrą visus procesus kontroliuoja SPVG įgaliotas techninis prižiūrėtojas, naudodamas įvairius aukštųjų technologijų matavimo prietaisus.

    
 
 
Raktažodžiai: Statybos projektų valdymo grupė UAB, Statybos projektų valdymo grupė UAB įmonė, Statybos projektų valdymo grupė ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.