Šeštadienis, balandžio 20 d.

Ariogalos statybinės konstrukcijos, UAB

Ariogalos statybinės konstrukcijos, UAB
Ariogalos statybinės konstrukcijos, UAB
Bendrovė gamina didelio skersmens gelžbetonio vamzdžius, apžvalgos šulinių žiedus, kurių skersmuo nuo 700 mm. iki 3 m., surenkamus gelžbetonio ir betono gaminius statybai, prekinį betoną.
Įmonės kodas 301249865
PVM mokėtojo kodas LT100003606410
Įmonės adresas Žemaičių g. 36, Ariogala, LT-60255 Raseinių r.
Telefonas +370 428 50366, Faksas +370 428 70103
Vadovas/direktorius Lionginas Alfredas Masaitis
Svetainė http://www.arsk.lt
El. paštas info@arsk.lt
Ariogalos statybinės konstrukcijos, UAB

Įmonė buvo įkurta 1975 m., tada ji vadinosi Raseinių GKG ir buvo pavaldi Lietuvos melioracijos ir vandens ūkio ministerijai. 1994 m. įmonė buvo privatizuota ir akcininkų susirinkimo sprendimu pavadinimas pakeistas į UAB „Ariogalos gelžbetonis". Pasikeitus akcininkams nuo 2008 m. liepos 1 dienos įmonė pavadinta UAB „Ariogalos statybinės konstrukcijos".

Bendrovė gamindama rinkos paklausą turinčią produkciją, orientuojasi į naujų technologijų paiešką ir diegimą, bei naujo techninio lygio produkcijos gamybą. Uždaroji akcinė bendrovė „Ariogalos statybinės konstrukcijos" investuoja į naujas modernias technologijas ir plečia savo veiklą. Bendrovėje nuo 2008 metų rugsėjo mėnesio dirba šiuolaikinė moderni BFS firmos suleidžiamų šulinių žiedų, gelžbetoninių vamzdžių formavimo linija, kuri leidžia gaminti 0,8 m, 1 m, 1,2 m ir 1,6 m skersmens vamzdžius.

PRODUKCIJA:

✔Gelžbetonio vamzdžiai;

✔Žiedai, žiedų elementai;

✔Pamatų blokai;

✔Prekinis betonas;

✔Kiti betono gaminiai;

✔Smėlis, žvyras;

PASLAUGOS:

✔Automobilinė betono maišyklė;

✔Gaminių pristatymas išsikraunančiu transportu;

✔Birių krovinių pervežimas;

✔Nestandartinių gelžbetonio ir betono gaminių gamyba;

MŪSŲ OBJEKTAI: Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Panevėžio miestų buitinių, pramoninių nuotekų ir paviršinio vandens vamzdynai, automagistralių Vilnius - Klaipėda, „Via Baltica" elementai.

    
 
 
Raktažodžiai: Ariogalos statybinės konstrukcijos UAB, Ariogalos statybinės konstrukcijos UAB Raseiniai, Ariogalos statybinės konstrukcijos UAB kontaktai, Ariogalos ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.