Ketvirtadienis, balandžio 25 d.

Namų tekstilė, UAB

Namų tekstilė, UAB
Namų tekstilė, UAB
UAB „Namų tekstilė” – visi tekstilės gaminiai Jums ir Jūsų namams.
Įmonės kodas 156875247
PVM mokėtojo kodas LT568752410
Įmonės adresas Fabriko g. 48, 55111 Jonava
Telefonas +370 349 65913
Telefonas +370 656 50474
Vadovas/direktorius Žydrūnas Raudys
El. paštas info@namutekstile.lt
Nuorodos Facebook
Namų tekstilė, UAB

„Namų tekstilė“ – tai įvairiausio amžiaus vartotojui ir jo namams skirtų natūralios vilnos, lino ir medvilnės tekstilės gaminių kokybė, natūralumas, estetika, patvarumas ir praktiškumas. Tekstilės gaminių paskirtis visiems namams reiškia ne tik privačius namus ar butus, bet ir poilsio namus, vaikų darželius, viešbučius, kavinių bei restoranų sales, kaimo turizmo sodybas ir visas uždaras erdves, kuriose laikinai gyvena žmogus.

 

Natūralios vilnos, lino, medvilnės kasdienio bei šventinio naudojimo Namų tekstilė“  ženklo tekstilės gaminiai ypač palankiai vertinami į Lietuvą atvykusių užsienio turistų, užsienio šalių didmeninių pirkėjų bei jų vartotojų, tarptautinių parodų lankytojų, dalyvių, tekstilės specialistų bei naujų partnerių. Savo produkciją pristatome ir dalyvaujame Italijos, Prancūzijos, Vokietijos, Norvegijos ir kitų Europos šalių organizuojamose parodose.

 

Vizija ir tikslai

Nuolat lengvinti ir optimizuoti žmonių rankų darbą, todėl spartinti gamybą, plėsti gaminių asortimentą, žengti kartu su gyvenimo diktuojamais poreikiais ir paskutinės mados tendencijomis. Tai reiškia investicijas į naujus įrengimus ir gamybos technologijas.

______________________________________________________________

 

UAB „Namų tekstilė“ GAMINIAI:

 

PLEDAI/SKRAISTĖS

PATALYNĖ

VONIOS TEKSTILĖ

PIRTIES TEKSTILĖ

VIRTUVĖS TEKSTILĖ

VAIKIŠKI PLEDAI, PATALYNĖ, TEKSTILĖ VAIKAMS

VERSLO IR PROGINĖS DOVANOS

SIUVINĖJIMAS

 

Visi tekstilės gaminiai Jums ir Jūsų namams

 
 
 
Raktažodžiai: „Namų tekstilė“ UAB, „Namų tekstilė“ UAB įmonė, „Namų tekstilė“ UAB kontaktai, „Namų tekstilė“ UAB adresas, ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.