Balandžio 26 d., Penktadienis

DAILESTA, UAB

Įmonė Raktažodis Vietovė
» LR įmonės   » Statyba, nekilnojamasis turtas   » Šiltinimas, šiltinimo medžiagos

Įmonės kodas: 121234897
PVM mokėtojo kodas: LT212348917
Adresas: Gerosios Vilties g. 5A-97, LT-03147 Vilnius
Telefonas: (650) 59069
Svetainė: www.dailesta.lt  
E.paštas: dailesta@gmail.com


Aprašymas:

DAILESTA, UAB

Pagrindinės veiklos kryptys:

- Fasadų šiltinimas, dekoravimas;

- Apdailos darbai;

- Bendrastatybiniai darbai.

Bendrovė savo veiklą pradėjo vykdydama bendrastatybinius darbus, vėliau susikoncentravo ties statinių fasadų įrengimu. Statybos darbų sritys: pamatų įrengimas, statybinių konstrukcijų (mūro) statyba, fasadų įrengimas, stogų įrengimas, apdailos darbai, pastatų vidaus ir išorės vandentiekis.

UAB Dailesta naudoja tik geras, saugias statybos technologijas, kurios suteikia patikimą statybų rezultatą užsakovui.

PASLAUGOS

Fasadų įrengimas

UAB "Dailesta" atlieka ventiliuojamų fasadų įrengimo darbus. Dirbame su įvairiomis konstrukcijomis ir galime pasiūlyti didelę apdailos medžiagų įvairovę:
  • keramines plyteles,

  • natūralų akmenį,

  • medžio imitacijos obonitines plokštes,

  • fibrocementines plokštes ir t.t.
Ventiliuojamo fasado sistemos pagrindas – laikantysis, pakabinamas karkasas, prie kurio tvirtinama apdaila. Karkaso konstrukcijos dėka statinio fasadinė apdaila įrengiama be tiesioginio kontakto su apšiltinimo sluoksniu esančiu po ja. Tai iš esmės pagerina statinio eksploatacines savybes:
  • apdaila atlieka apsauginio skydo funkciją, kuris saugo išorines statinio konstrukcines sienas nuo kritulių, o jei nežymūs jų kiekiai, papuola į apšiltinimo sluoksnį po apdaila greitai išgaruoja dėl pastoviai ventiliuojamo oro tarpo. Išlaikant sienas sausomis stipriai sumažėja išlaidos pastato eksploatacijai šildymo sezono metu;
  • to paties apsauginio skydo dėka pastato sienos saugomos nuo tiesioginių saulės spindulių. Taip sumažinamos išlaidos pastato šaldymui šiltuoju metų periodu;
  • ventiliuojamo tipo fasado sistema netrukdo susidariusiam vidinių patalpų kondensatui ir drėgmei garuoti per sienas. Ši savybė pagerina mikroklimatą pastate esantiems žmonėms;
  • be savo ekonomiškai naudingų savybių, pakabinama ventiliuojamo fasado sistema, lyginant su kitomis sistemomis, stipriai padidina apdailos fasadui pasirinkimo įvairovę;
  • esant būtinybei apgadintos fasado vietos nesunkiai remontuojamos, o apdaila pakeičiama dėl „šlapių“ darbo procesų nebuvimo sistemos įrengimo darbai gali būti atliekami bet kuriuo metų laiku.
______________________________________________________________________________________________

Apdailos darbai

Atsakingi ir patyrę UAB "Dailesta" meistrai atlieka kompleksinius vidaus apdailos darbus:
  • vidaus sienų tinkavimas;

  • vidaus sienų lubų glaistymas;

  • vidaus sienų lubų dažymas;

  • vidaus sienų ir grindų plytelių klijavimas;

  • gipso plokščių montavimas;

  • parketo grindų dangų įrengimas;

  • laminato grindų įrengimas;

  • PVC grindų dangos įrengimas;

  • kiliminės dangos grindų įrengimas.
Pagrindinis mūsų tikslas pilnai patenkinti mūsų klientų poreikius ir išpildyti, net iš pirmo žvilgsnio, kartais neįmanomus pageidavimus. Mes siūlome už konkurencingą kainą ypač aukštą kokybę ir greitai atliktus darbus.

Teikiame nemokamas konsultacijas statybos, apdailos klausimais. Patarsime, interjero dizaino klausimais ir kokios medžiagos tinkamiausios konkrečiam darbui.
______________________________________________________________________________________________

Lubų įrengimas

Lubos interjere išsiskiria pretenzinga savybe – jos arba būna tobulos ir įspūdingos, tobulos ir nepastebimos, arba atkreipia dėmesį netikusiu trūkumu. Todėl lubų įrengimą planuojantiems šeimininkams ir jų interjero dizaineriams tenka pasukti galvą, kaip rasti, o paskui dar ir įgyvendinti geriausią sprendimą. palikite tai Mums, profesionalams. UAB "Dailesta" atlieka kokybišką pakabinamų lubų montavimą.

Dėl naujausių mokslo, technikos atradimų ir beribės žmogaus fantazijos remonto darbai pažengė gerokai toliau nei paprasčiausias balinimas ar dažymas. Moderni statyba palietė ir mus – egzistuoja begalės pavyzdžių ir galimybių semtis idėjų.

Sugalvoti ir įkūnyti pažangesnius lubų dekoro sprendimus – menas, neatsiejamas nuo statybinių medžiagų gamybos ir dizaino progreso. Šiuolaikinėje rinkoje siūloma keletas lubų apdailos sistemų. Daugeliui gerai žinomos pakabinamosios lubos, kurios dažniausiai montuojamos biuruose ir prekybos centruose. Madingos ir įtempiamosios lubos, tačiau optimaliausiu variantu gyvenamajai patalpai daugeliu atveju įvardinamos būtent gipso kartono konstrukcijos.
______________________________________________________________________________________________

Gipsokartono darbai

Gipskartonio plokštė – tai savotiškas „sumuštinis“, kurį sudaro iš abiejų pusių kartonu apmušta šerdis. Kaip užpildas naudojamas natūralus gipsas su specialiais priedais (plastifikatoriais ir modifikatoriais), kurie reikalingi siekiant gipsui suteikti reikiamų funkcinių savybių.

Gipskartonis naudojamas taikant „sausąjį“ pastatų ir statinių vidaus apdailos metodą daugelyje patalpų: ligoninėse, oro uostuose, viešbučiuose, restoranuose, bankuose, parduotuvėse, įstaigose, parodų ir sporto salėse bei būsto statybose.

„Sausasis“ patalpų vidaus apdailos metodas naudojant gipskartonį taikomas sienų ir lubų paviršiams išlyginti, pertvaroms tarp patalpų įrengti ir pan.


Gipso kartonas toks populiarus dėl eilės svarbių privalumų.
  • Visų pirma, naudojant šią medžiagą galima sumontuoti beveik idealiai lygias lubas. Niekam ne paslaptis, kad mūsų namuose lygiuos lubos – retenybė ir labiau išimtis nei taisyklė. Nelygumai dažai siekia net 8–10 cm. Tuo tarpu gipskartonio lubos pakankamai greitai montuojamos ir tuo pat metu puikiai maskuoja įvairiausius statybinius defektus ir dažnai neišvengiamus įtrūkimus.
  • Gipso kartonas suteikia neribotas galimybes dizaino sprendimams. Be abejo, vietos barokiniams „išraitymams“ nebelieka, tačiau esant aukštoms luboms yra galimybė sumontuoti kelių lygių figūrines lubas. Be to galima taikyti ir įvairiausius apšvietimo „triukus“ – šviestuvai be pagrindinės jų funkcijos gali suskirstyti patalpas į tam tikras šviesos zonas ir pan. Pastebėtina, kad gipso kartono lubos tinka bet kokios paskirties patalpoms. Jas galima montuoti tiek svetainėje, tiek vaikų kambariuose. Voniose taikomos vandeniui atsparios gipso kartono plokštės.
  • Gipso kartonas priskiriamas prie ekologiškų apdailos medžiagų, nes gaminamas be sintetinių priedų ir tik iš natūralių komponentų. Gipso rūgštingumas artimas žmogaus odos rūgštingumui, todėl tokios lubos neigiamai neveikia žmogaus sveikatos. Dar vienas gipso kartono lubų privalumas – efektyvi garso izoliacija ir atsparumas ugniai. Taigi, tokiomis lubomis galima drąsiai atsitverti nuo triukšmingų kaimynų, gyvenančių virš jūsų. Tačiau kaip ir kitos lubų sistemos, gipskartonis yra bejėgis prieš vandenį. Jei viršuje gyvenantys kaimynai užlies jus vandeniu – vargo tikrai bus. Teks palaukti kol įmirkę gipskartonio plokštės išdžius ir tik tuomet spęsti – keisti visas lubas ar tik nukentėjusias konstrukcijos dalis.
Kokybiškai sumontuotos gipso kartono lubos nereikalauja ypatingos priežiūros, ir, kas patraukliausia, jaukumą namuose išsaugos ne vienerius metus. Vienintelė sąlyga, įtakosianti naujų lubų įrengimą, bus jūsų asmeninis pageidavimas.
______________________________________________________________________________________________

Bendrastatybiniai darbai
  • viešojo naudojimo, pramonės pastatų statyba;

  • žemės, betonavimo, mūro darbai;

  • apdailos darbai;

  • inžinerinių tinklų statyba;

  • pamatų montavimas;

  • stogų įrengimas;

  • pastatų šiltinimas.

______________________________________________________________________________________________

Stogų įrengimas

Ruošiantis renovuoti arba statyti visiškai naują stogą, labai svarbi meistrų patirtis, kuri didele dalimi lemia kokybišką įrengto stogo funkcionalumą.

Šlaitinio stogo dengimo etapai:
  • Murlotų montavimas ir teisingas stogo išmatavimas. Murlotai dedami ant hidroizoliacijos sluoksnio, kad nebūtų tiesioginės sąveikos su betonu. Tai apsaugo medieną nuo pūvimo ir padidina ilgaamžiškumą. Mediniai murlotai ankeruojami metaliniais strypais į sienų korpusą per visą ilgį, kas 90 cm.
  • Gegnių montavimas ir tvirtinimas. Gegnės tvirtinamos kampiniais tvirtinimo elementais, surišamos prie murlotų viela ir sustyguojamos. Skirtingoms stogo dangoms gegnės montuojamos nevienodai: keraminių ir bituminų čerpių stogui kas 60 cm, skardos lakštų, bituminių čerpių bei beastbesčio šiferio stogui kas 90 cm.
  • Difuzinės plėvelės montavimas ir grėbėstavimas. Difuzinė plėvelė atlieka hidroizoliacinę funkciją - nepraleidžia vandens ir kondensato. Ji tvirtinama ant gegnių. Sekantis sluoksnis - grebėstai, ant kurių tvirtinama stogo danga. Skirtingų dangų stogams reikalingi atitinkami grebėstų tvirtinimo būdai.
  • OSB plokščių tvirtinimas (bituminių čerpių stogas). Papildomas OSB sluoksnis reikalingas tik montuojant bituminių čerpių stogą. Medinė stogo konstrukcija turi judėjimo paklaidą, todėl tarp plokščių paliekamas 0,5 cm tarpas.
  • Stogo dangos montavimas. Stogo danga parenkama atsižvelgiant į kliento poreikius: keraminės čerpės, bituminės čerpės, betoninės čerpės, skirtingų formų plieno skarda, beastbestis šiferis.
    Siekiant kokybiškai atlikti stogo skardinimo darbus, reikalinga kvalifikuota stogdengio patirtis ir atitinkama ekipuotė. Skardinimo elementų funkcija - nesandarių stogo vietų uždengimas (stogo plotų sujungimai, stogo ir sienų sujungimai). Teisingai ir kokybiškai pritvirtinti elementai užtikrina namo stogo ilgaamžiškumą.
Stoglangių montavimas nėra paprastas dalykas, reikalaujantis daug profesionalumo ir patirties, kadangi stoglangiai montuojami skirtingais būdais kiekvienam stogo tipui atskirai.

Privalumai:
  • 40% daugiau šviesos intensyvumo, dėka montavimo kampo;
  • tinka montuoti skirtingų stogų tipams;
  • visi modeliai turi ventiliaciją;
  • labai mažas šilumos išeikvojimas;
  • apsauga nuo kondensato;
  • tinklinė apsauga nuo vabzdžių;
  • patogus naudojimas ir eksploatavimas.
Trūkumai:
  • derinamumas prie stogo konstrukcijos;
  • reikalauja profesionalaus montavimo.
Svarbi stogo darbų dalis - kaminų skardinimas. Suderinti ir pritvirtinti kamino sijoną prie stogo dangos nėra paprasta, kadangi tai reikalauja kruopštumo ir profesionalumo. Yra daug pavyzdžių kaip turi atrodyti kaminas, tačiau dažniausiai kaminai apsiūnami profiliuotais plieno lakštais, nepaisant, ar tai čerpinis, ar bituminės dangos stogas.

Kaminų skardinimo darbo ypatumai:
  • jeigu senas kaminas nėra pastatytas statmenai visam stogui, jį reikėtų išlyginti teisingai pritvirtinant metalinius profilius
  • apatinis sijonas tvirtinamas ir įkišamas gilyn į kamino sienas, o tuo pačiu siūlės sandariai užglaistomos bitumine mastika
  • šoninės sienos uždengiamos profiliuotais plieno lakštais ir tvirtinamos ant metalinių profilių
  • virš kamino montuojamas dekoratyvinis stogelis, kad vanduo nepatektų į vidų
  • po visų darbų atlikimo, ant stogo, už galinės kamino sienos, pilamas vanduo - taip patikrinamas atlikto darbo rezultatas.
STOGO ŠILTINIMAS

Šlaitiniai ir plokšti stogai šiltinami įvairiai: mineraline ar akmens vata, termoputomis, polistireniniu putplasčiu, granulėmis. Tačiau dažniausiai naudojami akmens vata ir polisterolis.
Šlaitinių stogų šiltinimo darbai gali būti pradėti iš karto po stogo konstrukcijos surinkimo. Sumontavus pilną stogo konstrukciją, ant gegnių vidinės pusės įtempiama nailoninė virvė. Iš viršaus stogas apšiltinamas vata, iš karto uždengiant ją hidroizoliaciniu sluoksniu. Esant lietingoms oro sąlygoms, pilnai uždengtas stogas šiltinamas iš vidaus.

Netinkamas stogo šiltinimas sukelia nepataisomų problemų:
  • medienos puvimas;
  • stogo konstrukcijos deformavimasis;
  • vandens garų kaupimasis;
  • vatos savybių praradimas.
Todėl rekomenduojame rinktis tik kvalifikuotus, turinčius patirtį darbuotojus. Rinkitės kokybiškus UAB "Dailesta" darbus.
______________________________________________________________________________________________

Plytelių klijavimas

Dauguma gamintojų dabar siūlo plytelių kolekcijas. Kolekciją sudaro viena ar kelios plytelių serijos. Kiekviena serija yra visiškai sukomplektuota: plytelės sienoms, grindims, dekoratyviniai elementai, leidžiantys sudėlioti paveikslą ar ornamentą, tai puiki alternatyva monotoniškų paprastų plytelių sienai. Nedarykite klaidų! Jei iš vieno gamintojo perkate grindų, iš kito sienų plyteles, iš trečio dekoratyvinius elementus, didelė tikimybė, kad vientiso ir jaukaus interjero nepavyks sukurti.

Nesusigundykite meistrų pasiūlymais, imančių po 10 litų už kvadratinį metrą. Tokie nebrangininkai klijuotojai labai dažnai kainuoja daug daugiau – sugadintos plytelės, sunaudoti klijai ir išlyginamieji mišiniai. Tad vėliau teks vis vien teks ieškoti patikimų meistrų.

Kitas svarbus aspektas – antros rūšies plytelės, kainuojančios 15 – 25% pigiau, nei pirmos, – geras meistras jas suklijuos tikrai gerai, bet dėl plytelių sunaudojimo ir galutinės sienos išvaizdos jis tikrai kaltas nebus. Šiuo atveju galimi geometriniai nukrypimai – sudėtinga suvesti siūles, išlaikyti vienodus tarpus, gali pasitaikyti, kad plytelių kampai bus išriesti į viršų. Antros rūšies glazūruotos plytelės turi glazūros broką, nors nematomi paviršiaus šiurkštumai, kuriuose rinksis dulkės, išsklaidytas pigmentas. Prieš klijuojant jas reikėtų perrinkti ir patikrinti, kad itin brokuotos nepakliūtų į matomas vietas. Atminkite, kad perdegintas plyteles labai sunku lygiai nupjauti, nes jos greičiau trupa.

Visada užsisakykite 10% daugiau plytelių, nei jums reikia – dirbant paprastai patiriama 5% nuostolių, o likusių 5% jums gali prireikti ateityje. Pavyzdžiui, jei kuri nors plytelė suduš arba teks remontuoti kanalizacijos vamzdžius ir nuimti kelias plyteles.


Žemėlapis



Raktažodžiai: Dailesta, UAB, Dailesta kontaktai, Dailesta paslaugos, Dailesta veikla, fasadų šiltinimas, fasadų dekoravimas, apdailos darbai, bendrastatybiniai darbai, fasadas, fasadai, apdaila, apdailos paslaugos, statinių fasadų įrengimas, statybos darbai, statyba, pamatų įrengimas, statybinių konstrukcijų (mūro) statyba, statybinių konstrukcijų statyba, statybinių mūro statyba, fasadų įrengimas, stogų įrengimas, pastatų vidaus ir išorės vandentiekis, pastatų vidaus vandentiekis, pastatų išorės vandentiekis, geros statybos technologijos, saugios statybos technologijos, patikimas statybų rezultatas, atlieka ventiliuojamų fasadų įrengimo darbus, dirba su įvairiomis konstrukcijomis, didelė apdailos medžiagų įvairovė, keraminės plytelės, natūralus akmuo, medžio imitacijos obonitinės plokštės, fibrocementines plokštes, ventiliuojamo fasado sistemos, atsakingi ir patyrę meistrai, kompleksiniai vidaus apdailos darbai, vidaus sienų tinkavimas, vidaus sienų lubų glaistymas, vidaus sienų lubų dažymas, vidaus sienų ir grindų plytelių klijavimas, gipso plokščių montavimas, parketo grindų dangų įrengimas, laminato grindų įrengimas, PVC grindų dangos įrengimas, kiliminės dangos grindų įrengimas, nemokamas konsultacijos statybos klausimais, nemokamas konsultacijos apdailos klausimais, lubų įrengimas, lubų dekoras, lubų apdailos sistemos, pakabinamosios lubos, įtempiamos lubos, gipso kartono konstrukcijos, įrengia lubas, lubų įrengimo darbai, gipsokartono darbai, gipskartonis, patalpų vidaus apdailos metodas, gipso kartonas, gipso kartono lubos, bendrastatybiniai darbai, viešojo naudojimo pastatų statyba, pramonės pastatų statyba, žemės darbai, betonavimo darbai, mūro darbai, apdailos darbai, inžinerinių tinklų statyba, pamatų montavimas, pastatų šiltinimas, šlaitinio stogo dengimo etapai, murlotų montavimas, stogo išmatavimas, gegnių montavimas ir tvirtinimas, gegnių montavimas, gegnių tvirtinimas, gegnės, difuzinės plėvelės montavimas ir grėbėstavimas, difuzinė plėvelė, OSB plokščių tvirtinimas, stogo dangos montavimas, stogo danga, stoglangių montavimas, kaminų skardinimas, stogų šiltinimas, plytelių klijavimas, fasadų šiltinimas Vilnius, fasadų dekoravimas Vilnius, apdailos darbai Vilnius, bendrastatybiniai darbai Vilnius, fasadas Vilnius, fasadai Vilnius, apdaila Vilnius, apdailos paslaugos Vilnius, statinių fasadų įrengimas Vilnius, statybos darbai Vilnius, statyba Vilnius, pamatų įrengimas Vilnius, statybinių konstrukcijų (mūro) statyba Vilnius, statybinių konstrukcijų statyba Vilnius, statybinių mūro statyba Vilnius, fasadų įrengimas Vilnius, stogų įrengimas Vilnius, pastatų vidaus ir išorės vandentiekis Vilnius, pastatų vidaus vandentiekis Vilnius, pastatų išorės vandentiekis Vilnius, geros statybos technologijos Vilnius, saugios statybos technologijos Vilnius, patikimas statybų rezultatas Vilnius, atlieka ventiliuojamų fasadų įrengimo darbus Vilnius, dirba su įvairiomis konstrukcijomis Vilnius, didelė apdailos medžiagų įvairovė Vilnius, keraminės plytelės Vilnius, natūralus akmuo Vilnius, medžio imitacijos obonitinės plokštės Vilnius, fibrocementines plokštes Vilnius, ventiliuojamo fasado sistemos Vilnius, atsakingi ir patyrę meistrai Vilnius, kompleksiniai vidaus apdailos darbai Vilnius, vidaus sienų tinkavimas Vilnius, vidaus sienų lubų glaistymas Vilnius, vidaus sienų lubų dažymas Vilnius, vidaus sienų ir grindų plytelių klijavimas Vilnius, gipso plokščių montavimas Vilnius, parketo grindų dangų įrengimas Vilnius, laminato grindų įrengimas Vilnius, PVC grindų dangos įrengimas Vilnius, kiliminės dangos grindų įrengimas Vilnius, nemokamas konsultacijos statybos klausimais Vilnius, nemokamas konsultacijos apdailos klausimais Vilnius, lubų įrengimas Vilnius, lubų dekoras Vilnius, lubų apdailos sistemos Vilnius, pakabinamosios lubos Vilnius, įtempiamos lubos Vilnius, gipso kartono konstrukcijos Vilnius, įrengia lubas Vilnius, lubų įrengimo darbai Vilnius, gipsokartono darbai Vilnius, gipskartonis Vilnius, patalpų vidaus apdailos metodas Vilnius, gipso kartonas Vilnius, gipso kartono lubos Vilnius, bendrastatybiniai darbai Vilnius, viešojo naudojimo pastatų statyba Vilnius, pramonės pastatų statyba Vilnius, žemės darbai Vilnius, betonavimo darbai Vilnius, mūro darbai Vilnius, apdailos darbai Vilnius, inžinerinių tinklų statyba Vilnius, pamatų montavimas Vilnius, pastatų šiltinimas Vilnius, šlaitinio stogo dengimo etapai Vilnius, murlotų montavimas Vilnius, stogo išmatavimas Vilnius, gegnių montavimas ir tvirtinimas Vilnius, gegnių montavimas Vilnius, gegnių tvirtinimas Vilnius, gegnės Vilnius, difuzinės plėvelės montavimas ir grėbėstavimas Vilnius, difuzinė plėvelė Vilnius, OSB plokščių tvirtinimas Vilnius, stogo dangos montavimas Vilnius, stogo danga Vilnius, stoglangių montavimas Vilnius, kaminų skardinimas Vilnius, stogų šiltinimas Vilnius, plytelių klijavimas Vilnius, fasadų šiltinimas Vilniuje, fasadų dekoravimas Vilniuje, apdailos darbai Vilniuje, bendrastatybiniai darbai Vilniuje, fasadas Vilniuje, fasadai Vilniuje, apdaila Vilniuje, apdailos paslaugos Vilniuje, statinių fasadų įrengimas Vilniuje, statybos darbai Vilniuje, statyba Vilniuje, pamatų įrengimas Vilniuje, statybinių konstrukcijų (mūro) statyba Vilniuje, statybinių konstrukcijų statyba Vilniuje, statybinių mūro statyba Vilniuje, fasadų įrengimas Vilniuje, stogų įrengimas Vilniuje, pastatų vidaus ir išorės vandentiekis Vilniuje, pastatų vidaus vandentiekis Vilniuje, pastatų išorės vandentiekis Vilniuje, geros statybos technologijos Vilniuje, saugios statybos technologijos Vilniuje, patikimas statybų rezultatas Vilniuje, atlieka ventiliuojamų fasadų įrengimo darbus Vilniuje, dirba su įvairiomis konstrukcijomis Vilniuje, didelė apdailos medžiagų įvairovė Vilniuje, keraminės plytelės Vilniuje, natūralus akmuo Vilniuje, medžio imitacijos obonitinės plokštės Vilniuje, fibrocementines plokštes Vilniuje, ventiliuojamo fasado sistemos Vilniuje, atsakingi ir patyrę meistrai Vilniuje, kompleksiniai vidaus apdailos darbai Vilniuje, vidaus sienų tinkavimas Vilniuje, vidaus sienų lubų glaistymas Vilniuje, vidaus sienų lubų dažymas Vilniuje, vidaus sienų ir grindų plytelių klijavimas Vilniuje, gipso plokščių montavimas Vilniuje, parketo grindų dangų įrengimas Vilniuje, laminato grindų įrengimas Vilniuje, PVC grindų dangos įrengimas Vilniuje, kiliminės dangos grindų įrengimas Vilniuje, nemokamas konsultacijos statybos klausimais Vilniuje, nemokamas konsultacijos apdailos klausimais Vilniuje, lubų įrengimas Vilniuje, lubų dekoras Vilniuje, lubų apdailos sistemos Vilniuje, pakabinamosios lubos Vilniuje, įtempiamos lubos Vilniuje, gipso kartono konstrukcijos Vilniuje, įrengia lubas Vilniuje, lubų įrengimo darbai Vilniuje, gipsokartono darbai Vilniuje, gipskartonis Vilniuje, patalpų vidaus apdailos metodas Vilniuje, gipso kartonas Vilniuje, gipso kartono lubos Vilniuje, bendrastatybiniai darbai Vilniuje, viešojo naudojimo pastatų statyba Vilniuje, pramonės pastatų statyba Vilniuje, žemės darbai Vilniuje, betonavimo darbai Vilniuje, mūro darbai Vilniuje, apdailos darbai Vilniuje, inžinerinių tinklų statyba Vilniuje, pamatų montavimas Vilniuje, pastatų šiltinimas Vilniuje, šlaitinio stogo dengimo etapai Vilniuje, murlotų montavimas Vilniuje, stogo išmatavimas Vilniuje, gegnių montavimas ir tvirtinimas Vilniuje, gegnių montavimas Vilniuje, gegnių tvirtinimas Vilniuje, gegnės Vilniuje, difuzinės plėvelės montavimas ir grėbėstavimas Vilniuje, difuzinė plėvelė Vilniuje, OSB plokščių tvirtinimas Vilniuje, stogo dangos montavimas Vilniuje, stogo danga Vilniuje, stoglangių montavimas Vilniuje, kaminų skardinimas Vilniuje, stogų šiltinimas Vilniuje, plytelių klijavimas Vilniuje.


Veiklos sritys: Statybos, renovacijos darbai, statybos firmos - Stogai, stogų dangos, gamyba, įrengimas - Šiltinimas, šiltinimo medžiagos

Ieškoti informacijos apie šią įmonę (Google)