Ketvirtadienis, balandžio 18 d.

Navalda, UAB

Navalda, UAB
Navalda, UAB
Pagrindinė įmonės veikla – rankšluosčių džiovintuvų gamyba bei didmeninė -mažmeninė prekyba santechnikos prekėmis. Statybinės technikos nuoma.
Įmonės kodas 301462557
PVM mokėtojo kodas LT100003687518
Įmonės adresas J. Basanavičiaus 130, 76161 Šiauliai
Telefonas +370 41 200203
Telefonas +370 603 25022
Vadovas/direktorius Inga Leonavičiūtė
El. paštas info@navalda.lt
Navalda, UAB

UAB „NAVALDA“  įregistruota 2007 metais. Nors steigimo metai laikomi 2007 m. tačiau įmonėje dirbantis kolektyvas turi ne mažiau nei 10 metų patirtį gamybos bei prekybos santechnika sektoriuje.

 

Pagrindinė įmonės veikla – rankšluosčių džiovintuvų gamyba bei didmeninė - mažmeninė prekyba santechnikos prekėmis. Gaminami įvairaus dizaino ir matmenų rankšluosčių džiovintuvai – kopėtėlės, gyvatukai iš nerūdijančio plieno, vario, juodų ir cinkuotų vamzdžių. Kurie skirti eksploatuoti tiek šildymo, tiek karšto vandens tiekimo sistemose su priverstine cirkuliacija. Taip pat įmonė gali pasiūlyti statybinės technikos nuomos paslaugas.

 

Įmonė apie 80 % visų santechnikos prekių importuoja tiesiai iš Europos gamintoju, taip suteikdama vartotojams kokybiškas prekes už žemą kainą.

 

UAB „NAVALDA“  ateinančiais metais žada sparčiai plėsti prekybos tinkle - „SANTECHNIKOS PASAULIS“.

 

PRODUKCIJA:


Rankšluoščių džiovintuvai

Šildymo įranga

Siurbliai

Vidaus vamzdynas

Lauko vamzdynas

Vidaus ir lauko nuotekos

Vamzdžių termoizoliacija

Vonios kambario įranga

Plautuvės

 

PASLAUGOS:


Gaminami įvairaus dizaino ir matmenų rankšluosčių džiovintuvai – kopėtėlės, gyvatukai iš nerūdijančio plieno, vario, juodų ir cinkuotų vamzdžių. Kurie skirti eksploatuoti tiek šildymo, tiek karšto vandens tiekimo sistemose su priverstine cirkuliacija. Taip pat įmonė gali pasiūlyti statybinės technikos nuomos paslaugas.

 

NAUJIENOS

 

Gaminame įvairius varinius ir nerūdijančio plieno nereguliuojamus kolektorius, tinka naudoti ir šildymui ir vandentiekiui.


 
 
 
Raktažodžiai: Navalda, Navalda, UAB, Navalda, UAB veikla, Navalda, UAB paslaugos, Navalda, UAB kontaktai, Navalda, UAB darbo ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.