Kauno tarpininkai, UAB

Kauno tarpininkai, UAB
Kauno tarpininkai, UAB
KAUNO TARPININKŲ komanda greitai ir profesionaliai tvarko visiems jau gerai žinomas muitinės procedūras bei su jomis susijusius dokumentus.
Įmonės kodas 302563057
PVM mokėtojo kodas LT100005787616
Įmonės adresas Medžiotojų g. 10, Naugardiškės k., 53271 Kauno r.
Telefonas +370 600 44887
Vadovas/direktorius Alvydas Radzevičius
Kauno tarpininkai, UAB

KAUNO TARPININKAI - profesionalų komanda, kurios kiekvienas narys turi didžiulę muitinės tarpininkavimo patirtį, todėl puikiai žino ką daro ir ko nori klientai. Dirbdami operatyviai ir kokybiškai Kauno tarpininkai gali pasigirti plačiu kolegų bei partnerių ratu visoje Lietuvoje. Kilus klausimams ar abėjonėms galimos konsultacijos, kurių metu pateikiama naujausia informacija, duodami profesionalūs patarimai. Mūsų profesionalus kolektyvas užtikrina tinkamą kainos ir kokybės santykį.

 

Savo rūpesčius patikėkite mums

 

Mūsų filosofija tokia, kad kiekviena organizacija ir sistema turi skirstytis darbais ir tokių būdų visi darbai bus atlikti nepriekaištingai. Patikėkite formalumus mums, o jūs geriau užsiimkite svarbesniais darbais.

 

Mūsų teikiamos paslaugos

 

KAUNO TARPININKŲ komanda greitai ir profesionaliai tvarko visiems jau gerai žinomas muitinės procedūras bei su jomis susijusius dokumentus. Muitinės tarpininko paslaugos atliekamos pagal visus Lietuvos, ES ir tarptautinius reikalavimus ir nuostatas. Konsultuojame ir atstovaujame užsakovų interesus atliekant muitinės tarpininko paslaugas. Klientų pageidavimu atliekami prekių krovimo, pakavimo, rūšiavimo, saugojimo ir kiti su tuo susiję darbai

 

Teikiamos šios muitinės tarpininko paslaugos:

 

- Sandėliavimo paslaugos

- Krovinių importas

- Muitinės procedūros

- Tranzito deklaracijos

- Muitinės terminalai

- Tarpininkavimas muitinėje

- Intrastato ataskaitų pildymas ir pateikimas muitinei

- CMR pildymai

- Konsultacijos kitais su muitinės tarpininko veikla susijusiais klausimais


 
 
 
Raktažodžiai: Kauno tarpininkai, UAB, Kauno tarpininkai, UAB veikla, Kauno tarpininkai, UAB paslaugos, Kauno tarpininkai, UAB kontaktai, ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.