Balandžio 25 d., Ketvirtadienis

PLUNGĖS TECHNOLOGIJŲ IR VERSLO MOKYKLA

Įmonė Raktažodis Vietovė
» LR įmonės   » Mokslas, švietimas, kultūra   » Profesinės mokyklos

Įmonės kodas: 190805844
PVM mokėtojo kodas: LT100003507115
Adresas: Mendeno g. 7, LT-90143 Plungė
Telefonas: (448) 71632
Faksas: (448) 71632
Mobilus tel.: (620) 76757
Vadovas/direktorius: Audrius Misiūnas
Svetainė: www.plungestvm.lt  
E.paštas: sekretore@plungestvm.lt


Aprašymas:

Mokykloje dirba 117 darbuotojų: iš jų 72 vidurinio ugdymo ir profesijos mokytojai.

Šiuo metu 22 grupėse mokosi 530 mokiniai pagal šias profesinio mokymo programas:

- Technikos priežiūros verslo darbuotojas;
- Apdailininkas;
- Statybos verslo paslaugų teikėjas;
- Kaimo turizmo organizatorius;
- Virėjas;
- Padavėjas – barmenas;
- Virėjas;
- Stalius;
- Sekretorius;
- Automobilių mechanika;
- Maisto pramonės darbuotojas.

2007 m. akredituota vidurinio ugdymo programa ir mokyklai suteiktas technologinės gimnazijos skyriaus statusas.

Įgyvendinant vidurinio ugdymo programą svarbiausias veiklos tikslas - kurti patrauklaus gimnazijos skyriaus įvaizdį, tobulinant ugdymo proceso kokybę, individualizuojant, diferencijuojant ir vertinanat darbą pamokoje, ugdyti kūryiškumą ir siekti kiekvieno mokinio sėkmės.

Mokykloje ugdymo procesas organizuojamas taip, kad visapusiškai atsiskleistų moksleivių gebėjimai, todėl daug dėmesio skiriama neformaliojo ugdymo veiklai. Mokiniams kiekvienais mokslo metais sudaromos galimybės pasirinkti kuo įvairesnes neformaliojo ugdymo programas. Plungės technologijų ir verslo mokykloje mokinių neformalusis ugdymas organizuojamas atsižvelgiant į mokinių poreikius ir mokyklos prioritetus. Mokykloje veikia 13 būrelių: jaunųjų žurnalistų, dramos, renginių organizavimo, vokalinis ansamblis, etninės kultūros, pramoginių šokių, stalo teniso, bendrabučių sporto, skaitovų, estradinis ansamblis, krepšinio, liaudiškų šokių, liaudiška kapela.

Mokykloje vykdomas suaugusiųjų, žemdirbių tęstinis mokymas ir perkvalifikavimas pagal 31 darbo rinkos profesinio mokymo programą. Vidutiniškai per metus naują kvalifikaciją įgyja daugiau nei 360 įvairių profesijų suaugusiųjų.

Plungės technologijų ir verslo mokykla turi didžiulį siekį - būti viena moderniausių Žemaitijos regiono profesinio mokymo įstaigų. Mokykla yra atvira pokyčiams, bendraujanti bei bendradarbiaujanti, todėl aktyvi įvairių lygių projektinė veikla leidžia mokyklai judėti vizijos link.

Mokykla vykdydama tarptautinius edukacinius projektus pagal Leonardo da Vinci ir Comenius paprogrames, sudaro puikias sąlygas mokyklos pedagogams stažuotis ir pasidalinti gerąja patirtimi su Vokietijos, Portugalijos, Italijos, Suomijos, Olandijos, Bulgarijos, Lenkijos, Latvijos ir Turkijos mokyklomis. Mokiniai turi galimybę gilinti profesines žinias ir tobulinti įgūdžius, ugdantis bendrąsias kompetencijas. Mokiniams jau teko stažuotis Vokietijoje, Lenkijoje, Anglijoje, Italijoje, Škotijoje, Turkijoje, Prancūzijoje, Latvijoje, Norvegijoje, Ispanijoje, Maltoje bei Portugalijoje.

Mokykla sistemingai žengia pažangos keliu, turi ryžto ir begalinį norą nesustoti. O tam galimybių tikrai yra: puiki pedagogų komanda, suremontuotos ir aprūpintos įvairia technika mokymo klasės ir laboratorijos, saugi ir draugiška atmosfera, neribotos galimybės plėsti savo žinias ir kompetencijas ne tik Lietuvoje, bet ir Europoje.


Darbo laikas: I-IV 08:00-16:30, V 08:00-15:00


Žemėlapis



Raktažodžiai: Plungės technologijų ir verslo mokykla, technologijos, technologijos Plungėje, technologijų mokykla, technologijų mokykla Plungėje, verslo mokykla, verslo mokykla Plungėje, technologijų ir verslo mokykla, technologijų ir verslo mokykla Plungėje, mokykla, mokykla Plungėje, profesinis mokymas, profesinis mokymas Plungėje, profesinė mokykla, profesinė mokykla Plungėje, profesinis mokymas, profesinis mokymas Plungėje, technikos priežiūros verslo darbuotojas, technikos priežiūros verslo darbuotojas Plungėje, apdailininkas, apdailininkas Plungėje, virėjas, virėjas Plungėje, stalius, stalius Plungėje, sekretorius, sekretorius Plungėje, automobilių mechanika, automobilių mechanika Plungėje, maisto pramonės darbuotojas, maisto pramonės darbuotojas Plungėje, švietimas švietimas Plungėje, profesija, profesija Plungėje, tęstinis mokymas, tęstinis mokymas Plungėje.


Veiklos sritis: Profesinės mokyklos

Ieškoti informacijos apie šią įmonę (Google)