Balandžio 16 d., Antradienis

APSAUGOS KODAS, UAB

Įmonė Raktažodis Vietovė
» LR įmonės   » Statyba, nekilnojamasis turtas   » Priešgaisrinė sauga, įranga, įrengimas

Įmonės kodas: 302328073
PVM mokėtojo kodas: LT100004627513
Adresas: Kauno g. 35, Ramučių k., LT-54467 Kauno r.
Telefonas: (698) 24202
Faksas: (37) 432532
Vadovas/direktorius: Raimondas Pašvenskas
Svetainė: www.apsaugoskodas.lt  
E.paštas: info@apsaugoskodas.lt,raimondas@apsaugoskodas.lt


Aprašymas:

UAB "Apsaugos kodas" tikslas – pasiūlyti savo klientams paprastas, aiškias ir patikimas paslaugas už priimtiną kainą. Firma teikia patalpų bei pastatų elektros instaliacijos, vaizdo stebėjimo ir apsaugos paslaugas. Pastarieji įvykiai parodė, kad asmenys nusprendžia saugoti savo būstą dėl daugybės priežasčių: šalia gyvenantys prastos reputacijos kaimynai, šalies ekonominiu sunkmečiu paaštrėjusi kriminogeninė situacija, vieni namuose likę vaikai, buvo brautasi į respondentų, jų artimųjų ar kaimynų būstą ir pan. Šios priežastys tik įrodo, jog būsto apsauga jau seniai yra tapusi kasdienė, o ne prabangi paslauga.

Pagarba įmonės klientams tolygi pagarbai pirkėjui, kurio poreikių išsiaiškinimui ir deramam patenkinimui UAB "Apsaugos kodas" telkia ypač didelį dėmesį ir pastangas.

Siūlomos paslaugos:
  • Apsauginė signalizacija;

  • Elektros instaliacija;

  • Įeigos kontrolės sistemos;

  • Priešgaisrinė signalizacija;

  • Vaizdo stebėjimo sistemos.
________________________________________________________________________

Apsauginė signalizacija

Apsauginė signalizacija skirta informuoti apie bandymą įsilaužti į teritoriją arba patalpas. Šios sistemos visų pirma atlieka nusikaltimo prevencijos funkciją, o taip pat, prijungtos prie saugos tarnybos pulto, užkerta kelią stambaus masto plėšimams ar užpuolimams.

Kompleksinė apsauginė signalizacija apima:
  • perimetro apsaugą;

  • patalpų tūrio apsaugą;

  • užpuolimo signalizavimą.
Visas funkcijas apjungia įvairaus sudėtingumo lygio centralės. Vis labiau populiarėja belaidės sistemos, kurios ypač patogios naudoti jau įrengtose patalpose, kur kabelių klojimas yra nepageidautinas. Priklausomai nuo skiriamo biudžeto, galima pasirinkti ne tik norimą saugumo lygį bei funkcionalumą, tačiau ir įrangos dizainą, kas tampa vis aktualiau moderniai įrengtose patalpose.

Kaip papildomą priemonę patalpų saugumui užtikrinti siūlome apsauginę plėvelę, klijuojamą ant langų – ji, nors yra nepastebima, tačiau padidina stiklo atsparumą dūžiams, taip pat apsunkina patekimą į patalpą, stiklą sudaužius.
________________________________________________________________________

Elektros instaliacija

Elektros instaliacijos reikalingos visiems mūsų namų buitiniams įrenginiams, apšvietimui, vėdinimui, namų valdymo sistemoms, apsaugos sistemoms, vonių pirčių įrangai.

Projektuojant elektros instaliaciją būste reikėtų bent apytikriai nustatyti, kokios elektros įrangos reikės visose patalpose. Kiekvienoje patalpoje yra daugiau ar mažiau elektros prietaisų. Tačiau daugelis apie tai, deja, pagalvoja tik paskutiniu momentu. Neturint elektros tinklo projekto vėliau gali atsirasti nenumatytų keblumų su prietaisais, naudojančiais elektrą.

Atliekame šiuos elektros instaliacijos projektavimo ir elektros tinklo montavimo bei priežiūros darbus:
- vidaus tinklų elektros instaliacijos, montavimo darbai (rozečių dėtutės, vidinis ir išorinės rozetės, jungiklių ir reguliatorių montavimas);
- lauko tinklų elektros instaliacijos, montavimo darbai;
- įmonių, privačių asmenų elektros tinklų techninė priežiūra, aptarnavimas.

Detalesnis, atliekamų elektros darbų sąrašas:
- rozetės, jungikliai, reguliatoriai: įmontuotas elektros taškas (rozetės dežutė), betone, silikate, gipso kartone, dujų silikate, vidinės rozetės, jungiklio pajungimas, įšorinės rozetės, jungiklio pajungimas, rozetės, jungiklio keitimas;
- paskirstymo dežutės įmontavimas: betone, silikate, gipso kartone, dujų silikate;
- kanalo laidui štrobavimas: betone, silikate, gipso kartone, dujų silikate;
- laido montavimas: paslėptas montažas, išorinis montažas;
- elektros skydelis: vidinis nuo 12 modulių iki 36 modulių;
- automato montavimas: vienos sekcijos automatas, dviejų sekcijų automatas, trijų sekcijų automatas;
- šviestuvai: paprastų ir sudėtingų šviestuvų, sietynų, bra pakabinimas, sumontavimas.
________________________________________________________________________

Įeigos kontrolės sistemos

Įeigos kontrolės sistemos pagrindinės funkcijos:
  • pašalinių asmenų srauto patalpose ribojimas;

  • darbuotojų judėjimo tarnybinėse patalpose reglamentavimas;

  • darbo laiko apskaita.
Vis daugiau moderniai valdomų kompanijų vadovų pasitelkia įeigos kontrolės sistemas kaip vieną iš pagalbinių priemonių personalo valdymo sferoje.

Rinkoje yra plati gama įeigos kontrolės sistemų, besiskiriančių savo sudėtingumu ir funkcijomis – pradedant autonominėmis sistemomis, kontroliuojančiomis vienas duris ir valdomas kodine klaviatūra ar kortelėmis ir baigiant biometrinėmis sistemomis, kurių skaitytuvai pajėgūs atpažinti individų pirštų antspaudus ar akies rainelę.

Sistemos, valdomos programinės įrangos pagalba, leidžia sukurti įeigos grafikus, fiksuoti darbuotojų darbo laiką, valdyti apsauginę signalizaciją, atlikti kt. funkcijas.

Įeigos kontrolės sistemų pritaikymas labai platus: daugiabučiuose namuose paprastai instaliuojamos daugiakanalės telefonspynės; administracinėse bei gamybinėse patalpose, priklausomai nuo pageidaujamo saugumo bei kontrolės lygio, – kontroleriai su kortelių skaitytuvais ar biometriniais nuskaitymo įrenginiais. Esant poreikiui sekti personalo darbo grafiką, sistemos jungiamos prie kompiuterių ir valdomos jų pagalba. Dažnai kompleksiškai su įeigos kontrolės įranga instaliuojamos ir vaizdo stebėjimo sistemos (žmogiškojo faktoriaus įtakos eliminavimui) ar pasikalbėjimo sistemos su vaizdo perdavimu.

________________________________________________________________________

Priešgaisrinė signalizacija

Gaisro signalizacijos paskirtis – perspėti apie kilusio gaisro pavojų.

Gaisro signalizacijos sistemą sudaro centrinis valdymo ir indikavimo pultas, gaisriniai signalizatoriai (dūmų, temperatūros, atviros liepsnos), gaisriniai pavojaus mygtukai, gaisriniai šviesos ir garso signalizatoriai.

Lietuvoje gaisro signalizacinių sistemų projektavimo bei instaliavimo sąlygas reglamentuoja Respublikinės statybos normos.

Projektuojame, instaliuojame bei priduodame sistemas Priešgaisrinėms gelbėjimo tarnyboms.

________________________________________________________________________

Vaizdo stebėjimo sistemos

Vaizdo stebėjimo sistemos bei jų dedamosios dalys nuolat evoliucionuoja. Daugelį metų naudotos analoginės vaizdo įrašymo bei apdorojimo sistemos sparčiai užleidžia pozicijas skaitmeniniams vaizdo registravimo įrenginiams. Vaizdo kamerų pasirinkimas bei galimybės šiuo metu praktiškai neriboti. Stacionarios, valdomos, slaptos, pritaikytos atšiaurioms sąlygoms ar miniatiūrinės – tai mūsų rūpestis išrinkti Jūsų poreikius labiausiai atitinkančias kameras bei pilną vaizdo stebėjimo sistemą.

Skaitmeninės nuotraukos, skaitmeninis nufilmuoto vaizdo didinimas ar stebėjimas internetu – tik keletas šiuolaikinių sistemų funkcijų, kurias pasitelkę, turėsite rimtą valdymo ar apsaugos įrankį.

Visa sistema buvo skaitmenizuota pradėjus naudoti tinklo kameras, bortinius procesorius (angl. onboard processors) ir žiniatinklio serverių programinę įrangą. Šios tinklo kameros gali būti tiesiogiai prijungtos prie egzistuojančių IP tinklų, todėl nereikia tiesti atskirų koaksialinių kabelių tinklų, reikalaujančių nemažai piniginių sąnaudų. Vaizdą stebėti ir kameras valdyti per žiniatinklio naršyklę galima iš bet kurios vietos.

IP tinklo kamera yra savarankiškas įtaisas, galintis perduoti tiesioginį vaizdo įrašą iš bet kurio kompiuterių tinklo. Vaizdą taip pat galima stebėti internetu jungiantis prie standartinės žiniatinklio naršyklės.




Žemėlapis



Raktažodžiai: Apsaugos kodas, UAB, Apsaugos kodas, UAB kontaktai, Apsaugos kodas, UAB paslaugos, Apsaugos kodas, UAB veikla, teikia būstų apsaugos paslaugas, kitų privačių patalpų apsaugos paslaugas, pastatų elektros instaliacijos apsaugos paslaugas, teikia vaizdo stebėjimo ir apsaugos paslaugas, apsauga, signalizacija, teikia vaizdo stebėjimo paslaugas, būstų apsauga, privačių patalpų apsauga, pastatų elektros instaliacijos apsauga, vaizdo stebėjimo paslaugas, apsauginė signalizacija, elektros instaliacija, įeigos kontrolės sistemos, priešgaisrinė signalizacija, vaizdo stebėjimo sistemos, vaizdo stebėjimo sistema, įeigos kontrolės sistema, informuoti apie bandymą įsilaužti į teritoriją arba patalpas, nusikaltimo prevencijos funkcija, užkerta kelią stambaus masto plėšimams ar užpuolimams, kompleksinė apsauginė signalizacija, perimetro apsauga, patalpų tūrio apsauga, užpuolimo signalizavimas, įvairaus sudėtingumo lygio centralės, belaidės sistemos, elektros instaliacijos, elektros instaliacijos buitiniams įrenginiams, elektros instaliacijos apšvietimui, elektros instaliacijos vėdinimui, elektros instaliacijos namų valdymo sistemoms, elektros instaliacijos apsaugos sistemoms, elektros instaliacijos vonių pirčių įrangai, projektuoja elektros instaliaciją, atlieka elektros instaliacijos projektavimo darbus, atlieka elektros tinklo montavimo bei priežiūros darbus, elektros instaliacijos projektavimas, elektros tinklo montavimas, elektros tinklo priežiūra, vidaus tinklų elektros instaliacijos, montavimo darbai, rozečių dėtutės montavimas, vidinis ir išorinės rozetės montavimas, jungiklių montavimas, reguliatorių montavimas, lauko tinklų elektros instaliacijos, lauko tinklų montavimo darbai, elektros tinklų techninė priežiūra, elektros tinklų aptarnavimas, automato montavimas, vienos sekcijos automatas, dviejų sekcijų automatas, trijų sekcijų automatas, paprastų ir sudėtingų šviestuvų sumontavimas, sietynų sumontavimas, bra pakabinimas sumontavimas, pašalinių asmenų srauto patalpose ribojimas, darbuotojų judėjimo tarnybinėse patalpose reglamentavimas, darbo laiko apskaita, perspėja apie kilusio gaisro pavojų, gaisro signalizacijos, gaisro signalizacija, gaisriniai signalizatoriai, dūmų signalizatoriai, temperatūros signalizatoriai, atviros liepsnos signalizatoriai, gaisriniai pavojaus mygtukai, gaisriniai šviesos ir garso signalizatoriai, gaisro signalizacijos projektavimas, gaisro signalizacijos instaliavimas, projektuoja gaisro signalizaciją, instaliuoja gaisro signalizaciją, priduodame sistemas Priešgaisrinėms gelbėjimo tarnyboms, kamera, vaizdo stebėjimo kamera, pilna vaizdo stebėjimo sistema, tinklo kameros, bortiniai procesorius, IP tinklo kamera, teikia būstų apsaugos paslaugas Kaune, kitų privačių patalpų apsaugos paslaugas Kaune, pastatų elektros instaliacijos apsaugos paslaugas Kaune, teikia vaizdo stebėjimo ir apsaugos paslaugas Kaune, apsauga Kaune, signalizacija Kaune, teikia vaizdo stebėjimo paslaugas Kaune, būstų apsauga Kaune, privačių patalpų apsauga Kaune, pastatų elektros instaliacijos apsauga Kaune, vaizdo stebėjimo paslaugas Kaune, apsauginė signalizacija Kaune, elektros instaliacija Kaune, įeigos kontrolės sistemos Kaune, priešgaisrinė signalizacija Kaune, vaizdo stebėjimo sistemos Kaune, vaizdo stebėjimo sistema Kaune, įeigos kontrolės sistema Kaune, informuoti apie bandymą įsilaužti į teritoriją arba patalpas Kaune, nusikaltimo prevencijos funkcija Kaune, užkerta kelią stambaus masto plėšimams ar užpuolimams Kaune, kompleksinė apsauginė signalizacija Kaune, perimetro apsauga Kaune, patalpų tūrio apsauga Kaune, užpuolimo signalizavimas Kaune, įvairaus sudėtingumo lygio centralės Kaune, belaidės sistemos Kaune, elektros instaliacijos Kaune, elektros instaliacijos buitiniams įrenginiams Kaune, elektros instaliacijos apšvietimui Kaune, elektros instaliacijos vėdinimui Kaune, elektros instaliacijos namų valdymo sistemoms Kaune, elektros instaliacijos apsaugos sistemoms Kaune, elektros instaliacijos vonių pirčių įrangai Kaune, projektuoja elektros instaliaciją Kaune, atlieka elektros instaliacijos projektavimo darbus Kaune, atlieka elektros tinklo montavimo bei priežiūros darbus Kaune, elektros instaliacijos projektavimas Kaune, elektros tinklo montavimas Kaune, elektros tinklo priežiūra Kaune, vidaus tinklų elektros instaliacijos Kaune, montavimo darbai Kaune, rozečių dėtutės montavimas Kaune, vidinis ir išorinės rozetės montavimas Kaune, jungiklių montavimas Kaune, reguliatorių montavimas Kaune, lauko tinklų elektros instaliacijos Kaune, lauko tinklų montavimo darbai Kaune, elektros tinklų techninė priežiūra Kaune, elektros tinklų aptarnavimas Kaune, automato montavimas Kaune, vienos sekcijos automatas Kaune, dviejų sekcijų automatas Kaune, trijų sekcijų automatas Kaune, paprastų ir sudėtingų šviestuvų sumontavimas Kaune, sietynų sumontavimas Kaune, bra pakabinimas sumontavimas Kaune, pašalinių asmenų srauto patalpose ribojimas Kaune, darbuotojų judėjimo tarnybinėse patalpose reglamentavimas Kaune, darbo laiko apskaita Kaune, perspėja apie kilusio gaisro pavojų Kaune, gaisro signalizacijos Kaune, gaisro signalizacija Kaune, gaisriniai signalizatoriai Kaune, dūmų signalizatoriai Kaune, temperatūros signalizatoriai Kaune, atviros liepsnos signalizatoriai Kaune, gaisriniai pavojaus mygtukai Kaune, gaisriniai šviesos ir garso signalizatoriai Kaune, gaisro signalizacijos projektavimas Kaune, gaisro signalizacijos instaliavimas Kaune, projektuoja gaisro signalizaciją Kaune, instaliuoja gaisro signalizaciją Kaune, priduodame sistemas Priešgaisrinėms gelbėjimo tarnyboms Kaune, kamera, vaizdo stebėjimo kamera Kaune, pilna vaizdo stebėjimo sistema Kaune, tinklo kameros Kaune, bortiniai procesorius Kaune, IP tinklo kamera Kaune, teikia būstų apsaugos paslaugas Kauno rajonas, kitų privačių patalpų apsaugos paslaugas Kauno rajonas, pastatų elektros instaliacijos apsaugos paslaugas Kauno rajonas, teikia vaizdo stebėjimo ir apsaugos paslaugas Kauno rajonas, apsauga Kauno rajonas, signalizacija Kauno rajonas, teikia vaizdo stebėjimo paslaugas Kauno rajonas, būstų apsauga Kauno rajonas, privačių patalpų apsauga Kauno rajonas, pastatų elektros instaliacijos apsauga Kauno rajonas, vaizdo stebėjimo paslaugas Kauno rajonas, apsauginė signalizacija Kauno rajonas, elektros instaliacija Kauno rajonas, įeigos kontrolės sistemos Kauno rajonas, priešgaisrinė signalizacija Kauno rajonas, vaizdo stebėjimo sistemos Kauno rajonas, vaizdo stebėjimo sistema Kauno rajonas, įeigos kontrolės sistema Kauno rajonas, informuoti apie bandymą įsilaužti į teritoriją arba patalpas Kauno rajonas, nusikaltimo prevencijos funkcija Kauno rajonas, užkerta kelią stambaus masto plėšimams ar užpuolimams Kauno rajonas, kompleksinė apsauginė signalizacija Kauno rajonas, perimetro apsauga Kauno rajonas, patalpų tūrio apsauga Kauno rajonas, užpuolimo signalizavimas Kauno rajonas, įvairaus sudėtingumo lygio centralės Kauno rajonas, belaidės sistemos Kauno rajonas, elektros instaliacijos Kauno rajonas, elektros instaliacijos buitiniams įrenginiams Kauno rajonas, elektros instaliacijos apšvietimui Kauno rajonas, elektros instaliacijos vėdinimui Kauno rajonas, elektros instaliacijos namų valdymo sistemoms Kauno rajonas, elektros instaliacijos apsaugos sistemoms Kauno rajonas, elektros instaliacijos vonių pirčių įrangai Kauno rajonas, projektuoja elektros instaliaciją Kauno rajonas, atlieka elektros instaliacijos projektavimo darbus Kauno rajonas, atlieka elektros tinklo montavimo bei priežiūros darbus Kauno rajonas, elektros instaliacijos projektavimas Kauno rajonas, elektros tinklo montavimas Kauno rajonas, elektros tinklo priežiūra Kauno rajonas, vidaus tinklų elektros instaliacijos Kauno rajonas, montavimo darbai Kauno rajonas, rozečių dėtutės montavimas Kauno rajonas, vidinis ir išorinės rozetėsmontavimas Kauno rajonas, jungiklių montavimas Kauno rajonas, reguliatorių montavimas Kauno rajonas, lauko tinklų elektros instaliacijos Kauno rajonas, lauko tinklų montavimo darbai Kauno rajonas, elektros tinklų techninė priežiūra Kauno rajonas, elektros tinklų aptarnavimas Kauno rajonas, automato montavimas Kauno rajonas, vienos sekcijos automatas Kauno rajonas, dviejų sekcijų automatas Kauno rajonas, trijų sekcijų automatas Kauno rajonas, paprastų ir sudėtingų šviestuvų sumontavimas Kauno rajonas, sietynų sumontavimas Kauno rajonas, bra pakabinimas sumontavimas Kauno rajonas, pašalinių asmenų srauto patalpose ribojimas Kauno rajonas, darbuotojų judėjimo tarnybinėse patalpose reglamentavimas Kauno rajonas, darbo laiko apskaita Kauno rajonas, perspėja apie kilusio gaisro pavojų Kauno rajonas, gaisro signalizacijos Kauno rajonas, gaisro signalizacija Kauno rajonas, gaisriniai signalizatoriai Kauno rajonas, dūmų signalizatoriai Kauno rajonas, temperatūros signalizatoriai Kauno rajonas, atviros liepsnos signalizatoriai Kauno rajonas, gaisriniai pavojaus mygtukai Kauno rajonas, gaisriniai šviesos ir garso signalizatoriai Kauno rajonas, gaisro signalizacijos projektavimas Kauno rajonas, gaisro signalizacijos instaliavimas Kauno rajonas, projektuoja gaisro signalizaciją Kauno rajonas, instaliuoja gaisro signalizaciją Kauno rajonas, priduodame sistemas Priešgaisrinėms gelbėjimo tarnyboms Kauno rajonas, kamera Kauno rajonas, vaizdo stebėjimo kamera Kauno rajonas, pilna vaizdo stebėjimo sistema Kauno rajonas, tinklo kameros Kauno rajonas, bortiniai procesorius Kauno rajonas, IP tinklo kamera Kauno rajonas, teikia būstų apsaugos paslaugas Kauno rajone, kitų privačių patalpų apsaugos paslaugas Kauno rajone, pastatų elektros instaliacijos apsaugos paslaugas Kauno rajone, teikia vaizdo stebėjimo ir apsaugos paslaugas Kauno rajone, apsauga Kauno rajone, signalizacija Kauno rajone, teikia vaizdo stebėjimo paslaugas Kauno rajone, būstų apsauga Kauno rajone, privačių patalpų apsauga Kauno rajone, pastatų elektros instaliacijos apsauga Kauno rajone, vaizdo stebėjimo paslaugas Kauno rajone, apsauginė signalizacija Kauno rajone, elektros instaliacija Kauno rajone, įeigos kontrolės sistemos Kauno rajone, priešgaisrinė signalizacija Kauno rajone, vaizdo stebėjimo sistemos Kauno rajone, vaizdo stebėjimo sistema Kauno rajone, įeigos kontrolės sistema Kauno rajone, informuoti apie bandymą įsilaužti į teritoriją arba patalpas Kauno rajone, nusikaltimo prevencijos funkcija Kauno rajone, užkerta kelią stambaus masto plėšimams ar užpuolimams Kauno rajone, kompleksinė apsauginė signalizacija Kauno rajone, perimetro apsauga Kauno rajone, patalpų tūrio apsauga Kauno rajone, užpuolimo signalizavimas Kauno rajone, įvairaus sudėtingumo lygio centralės Kauno rajone, belaidės sistemos Kauno rajone, elektros instaliacijos Kauno rajone, elektros instaliacijos buitiniams įrenginiams Kauno rajone, elektros instaliacijos apšvietimui Kauno rajone, elektros instaliacijos vėdinimui Kauno rajone, elektros instaliacijos namų valdymo sistemoms Kauno rajone, elektros instaliacijos apsaugos sistemoms Kauno rajone, elektros instaliacijos vonių pirčių įrangai Kauno rajone, projektuoja elektros instaliaciją Kauno rajone, atlieka elektros instaliacijos projektavimo darbus Kauno rajone, atlieka elektros tinklo montavimo bei priežiūros darbus Kauno rajone, elektros instaliacijos projektavimas Kauno rajone, elektros tinklo montavimas Kauno rajone, elektros tinklo priežiūra Kauno rajone, vidaus tinklų elektros instaliacijos Kauno rajone, montavimo darbai Kauno rajone, rozečių dėtutės montavimas Kauno rajone, vidinis ir išorinės rozetės montavimas Kauno rajone, jungiklių montavimas Kauno rajone, reguliatorių montavimas Kauno rajone, lauko tinklų elektros instaliacijos Kauno rajone, lauko tinklų montavimo darbai Kauno rajone, elektros tinklų techninė priežiūra Kauno rajone, elektros tinklų aptarnavimas Kauno rajone, automato montavimas Kauno rajone, vienos sekcijos automatas Kauno rajone, dviejų sekcijų automatas Kauno rajone, trijų sekcijų automatas Kauno rajone, paprastų ir sudėtingų šviestuvų sumontavimas Kauno rajone, sietynų sumontavimas Kauno rajone, bra pakabinimas sumontavimas Kauno rajone, pašalinių asmenų srauto patalpose ribojimas Kauno rajone, darbuotojų judėjimo tarnybinėse patalpose reglamentavimas Kauno rajone, darbo laiko apskaita Kauno rajone, perspėja apie kilusio gaisro pavojų Kauno rajone, gaisro signalizacijos Kauno rajone, gaisro signalizacija Kauno rajone, gaisriniai signalizatoriai Kauno rajone, dūmų signalizatoriai Kauno rajone, temperatūros signalizatoriai Kauno rajone, atviros liepsnos signalizatoriai Kauno rajone, gaisriniai pavojaus mygtukai Kauno rajone, gaisriniai šviesos ir garso signalizatoriai Kauno rajone, gaisro signalizacijos projektavimas Kauno rajone, gaisro signalizacijos instaliavimas Kauno rajone, projektuoja gaisro signalizaciją Kauno rajone, instaliuoja gaisro signalizaciją Kauno rajone, priduodame sistemas Priešgaisrinėms gelbėjimo tarnyboms Kauno rajone, kamera Kauno rajone, vaizdo stebėjimo kamera Kauno rajone, pilna vaizdo stebėjimo sistema Kauno rajone, tinklo kameros Kauno rajone, bortiniai procesorius Kauno rajone, IP tinklo kamera Kauno rajone, teikia būstų apsaugos paslaugas Ramučiai, kitų privačių patalpų apsaugos paslaugas Ramučiai, pastatų elektros instaliacijos apsaugos paslaugas Ramučiai, teikia vaizdo stebėjimo ir apsaugos paslaugas Ramučiai, apsauga Ramučiai, signalizacija Ramučiai, teikia vaizdo stebėjimo paslaugas Ramučiai, būstų apsauga Ramučiai, privačių patalpų apsauga Ramučiai, pastatų elektros instaliacijos apsauga Ramučiai, vaizdo stebėjimo paslaugas Ramučiai, apsauginė signalizacija Ramučiai, elektros instaliacija Ramučiai, įeigos kontrolės sistemos Ramučiai, priešgaisrinė signalizacija Ramučiai, vaizdo stebėjimo sistemos Ramučiai, vaizdo stebėjimo sistema Ramučiai, įeigos kontrolės sistema Ramučiai, informuoti apie bandymą įsilaužti į teritoriją arba patalpas Ramučiai, nusikaltimo prevencijos funkcija Ramučiai, užkerta kelią stambaus masto plėšimams ar užpuolimams Ramučiai, kompleksinė apsauginė signalizacija Ramučiai, perimetro apsauga Ramučiai, patalpų tūrio apsauga Ramučiai, užpuolimo signalizavimas Ramučiai, įvairaus sudėtingumo lygio centralės Ramučiai, belaidės sistemos Ramučiai, elektros instaliacijos Ramučiai, elektros instaliacijos buitiniams įrenginiams Ramučiai, elektros instaliacijos apšvietimui Ramučiai, elektros instaliacijos vėdinimui Ramučiai, elektros instaliacijos namų valdymo sistemoms Ramučiai, elektros instaliacijos apsaugos sistemoms Ramučiai, elektros instaliacijos vonių pirčių įrangai Ramučiai, projektuoja elektros instaliaciją Ramučiai, atlieka elektros instaliacijos projektavimo darbus, atlieka elektros tinklo montavimo bei priežiūros darbus Ramučiai, elektros instaliacijos projektavimas Ramučiai, elektros tinklo montavimas Ramučiai, elektros tinklo priežiūra Ramučiai, vidaus tinklų elektros instaliacijos Ramučiai, montavimo darbai Ramučiai, rozečių dėtutės montavimas Ramučiai, vidinis ir išorinės rozetės montavimas Ramučiai, jungiklių montavimas Ramučiai, reguliatorių montavimas Ramučiai, lauko tinklų elektros instaliacijos Ramučiai, lauko tinklų montavimo darbai Ramučiai, elektros tinklų techninė priežiūra Ramučiai, elektros tinklų aptarnavimas Ramučiai, automato montavimas Ramučiai, vienos sekcijos automatas Ramučiai, dviejų sekcijų automatas Ramučiai, trijų sekcijų automatas Ramučiai, paprastų ir sudėtingų šviestuvų sumontavimas Ramučiai, sietynų sumontavimas Ramučiai, bra pakabinimas sumontavimas Ramučiai, pašalinių asmenų srauto patalpose ribojimas Ramučiai, darbuotojų judėjimo tarnybinėse patalpose reglamentavimas Ramučiai, darbo laiko apskaita Ramučiai, perspėja apie kilusio gaisro pavojų Ramučiai, gaisro signalizacijos Ramučiai, gaisro signalizacija Ramučiai, gaisriniai signalizatoriai Ramučiai, dūmų signalizatoriai Ramučiai, temperatūros signalizatoriai Ramučiai, atviros liepsnos signalizatoriai Ramučiai, gaisriniai pavojaus mygtukai Ramučiai, gaisriniai šviesos ir garso signalizatoriai Ramučiai, gaisro signalizacijos projektavimas Ramučiai, gaisro signalizacijos instaliavimas Ramučiai, projektuoja gaisro signalizaciją Ramučiai, instaliuoja gaisro signalizaciją Ramučiai, priduodame sistemas Priešgaisrinėms gelbėjimo tarnyboms Ramučiai, kamera Ramučiai, vaizdo stebėjimo kamera Ramučiai, pilna vaizdo stebėjimo sistema Ramučiai, tinklo kameros Ramučiai, bortiniai procesorius Ramučiai, IP tinklo kamera Ramučiai, teikia būstų apsaugos paslaugas Ramučiuose, kitų privačių patalpų apsaugos paslaugas Ramučiuose, pastatų elektros instaliacijos apsaugos paslaugas Ramučiuose, teikia vaizdo stebėjimo ir apsaugos paslaugas Ramučiuose, apsauga Ramučiuose, signalizacija Ramučiuose, teikia vaizdo stebėjimo paslaugas Ramučiuose, būstų apsauga Ramučiuose, privačių patalpų apsauga Ramučiuose, pastatų elektros instaliacijos apsauga Ramučiuose, vaizdo stebėjimo paslaugas Ramučiuose, apsauginė signalizacija Ramučiuose, elektros instaliacija Ramučiuose, įeigos kontrolės sistemos Ramučiuose, priešgaisrinė signalizacija Ramučiuose, vaizdo stebėjimo sistemos Ramučiuose, vaizdo stebėjimo sistema Ramučiuose, įeigos kontrolės sistema Ramučiuose, informuoti apie bandymą įsilaužti į teritoriją arba patalpas Ramučiuose, nusikaltimo prevencijos funkcija Ramučiuose, užkerta kelią stambaus masto plėšimams ar užpuolimams Ramučiuose, kompleksinė apsauginė signalizacija Ramučiuose, perimetro apsauga Ramučiuose, patalpų tūrio apsauga Ramučiuose, užpuolimo signalizavimas Ramučiuose, įvairaus sudėtingumo lygio centralės Ramučiuose, belaidės sistemos Ramučiuose, elektros instaliacijos Ramučiuose, elektros instaliacijos buitiniams įrenginiams Ramučiuose, elektros instaliacijos apšvietimui Ramučiuose, elektros instaliacijos vėdinimui Ramučiuose, elektros instaliacijos namų valdymo sistemoms Ramučiuose, elektros instaliacijos apsaugos sistemoms Ramučiuose, elektros instaliacijos vonių pirčių įrangai Ramučiuose, projektuoja elektros instaliaciją Ramučiuose, atlieka elektros instaliacijos projektavimo darbus Ramučiuose, atlieka elektros tinklo montavimo bei priežiūros darbus Ramučiuose, elektros instaliacijos projektavimas Ramučiuose, elektros tinklo montavimas Ramučiuose, elektros tinklo priežiūra Ramučiuose, vidaus tinklų elektros instaliacijos Ramučiuose, montavimo darbai Ramučiuose, rozečių dėtutės montavimas Ramučiuose, vidinis ir išorinės rozetės montavimas Ramučiuose, jungiklių montavimas Ramučiuose, reguliatorių montavimas Ramučiuose, lauko tinklų elektros instaliacijos Ramučiuose, lauko tinklų montavimo darbai Ramučiuose, elektros tinklų techninė priežiūra Ramučiuose, elektros tinklų aptarnavimas Ramučiuose, automato montavimas Ramučiuose, vienos sekcijos automatas Ramučiuose, dviejų sekcijų automatas Ramučiuose, trijų sekcijų automatas Ramučiuose, paprastų ir sudėtingų šviestuvų sumontavimas Ramučiuose, sietynų sumontavimas Ramučiuose, bra pakabinimas sumontavimas Ramučiuose, pašalinių asmenų srauto patalpose ribojimas Ramučiuose, darbuotojų judėjimo tarnybinėse patalpose reglamentavimas Ramučiuose, darbo laiko apskaita Ramučiuose, perspėja apie kilusio gaisro pavojų Ramučiuose, gaisro signalizacijos Ramučiuose, gaisro signalizacija Ramučiuose, gaisriniai signalizatoriai Ramučiuose, dūmų signalizatoriai Ramučiuose, temperatūros signalizatoriai Ramučiuose, atviros liepsnos signalizatoriai Ramučiuose, gaisriniai pavojaus mygtukai Ramučiuose, gaisriniai šviesos ir garso signalizatoriai Ramučiuose, gaisro signalizacijos projektavimas Ramučiuose, gaisro signalizacijos instaliavimas Ramučiuose, projektuoja gaisro signalizaciją Ramučiuose, instaliuoja gaisro signalizaciją Ramučiuose, priduodame sistemas Priešgaisrinėms gelbėjimo tarnyboms Ramučiuose, kamera Ramučiuose, vaizdo stebėjimo kamera Ramučiuose, pilna vaizdo stebėjimo sistema Ramučiuose, tinklo kameros Ramučiuose, bortiniai procesorius Ramučiuose, IP tinklo kamera Ramučiuose.


Veiklos sritys: Apsaugos, signalizacijos sistemos, priemonės, įrengimas - Priešgaisrinė sauga, įranga, įrengimas - Elektros montavimo darbai - Elektros prekės

Ieškoti informacijos apie šią įmonę (Google)