Sodyba "Kudrėnai"

Sodyba "Kudrėnai"
Sodyba "Kudrėnai"
Unikali vieta šventėms ir renginiams.
PVM mokėtojo kodas LT100004920511
Įmonės adresas Upės g. 24, Kudrėnų k., LT-54300 Kauno r
Telefonas +370 682 33720
Vadovas/direktorius Gitis Urbelis
El. paštas kudrenai@gmail.com
Nuorodos Facebook
Sodyba "Kudrėnai"

Stebuklinga tyla, svečius supanti gamta, tobulas skonis, komfortas – vos 15 km nuo Kauno centro. Sodyba „Kudrėnai” įsikūrusi vienoje gražiausių Kauno regiono vietų – Nevėžio kraštovaizdžio draustinyje. Nuo šalia Raudondvario esančios Nemuno ir Nevėžio santakos važiuojant Nevėžio upės vaga aukštyn link Babtų, rasite jaukią, ramią vietą, skirtą asmeninėms ir įmonių šventėms bei konferencijoms.

Sodyba „Kudrėnai” svečiams siūlo komfortiškai įrengtus kambarius, modernią salę, tinklinio aikštelę, dvi pirtis su baseinu, nepriekaištingą virtuvę su patraukliu meniu, bei išpuoselėtą, kviečiančią atsipūsti ir pailsėti aplinką.

◆  Modernūs kambariai jums 

Jūsų patogumui, siūlome apsigyventi šiuolaikiškai įrengtuose kambariuose. Galima užsisakyti tiek vieną kambarį, tiek visą sodyba. Sodyboje galima poilsiauti ir vasarą, ir žiemą.

 Pramogos visai šeimai 

Medžiu kvepianti sauna, tiršto garo turkiška pirtis ir gaivinantis baseino vanduo visais metų laikais. O galbūt norite pasidžiaugti ramybe ir tiesiog vakarą praleisti ant supynių prie Nevėžio upės?

 Maistas gurmanams 

Mūsų sodybos virtuvėje susilieja įvairiausių troškimų ir skonių visuma. Čia galėsite mėgautis patiekalais, kuriuos įkvėpė viso pasaulio bei vietinių svečių idėjos, kadangi meniu su kiekvienu užsakovu yra derinamas individualiai. Jūsų pasirinktus patiekalus iki smulkiausios detalės paruoš mūsų profesionali virėja. Mes garantuojame itin platų patiekalų asortimentą, kuriame savo išrinktąjį skonį ras ir patys įnoringiausi gurmanai. Mūsų maistas visada yra šviežias ir itin aukštos kokybės, ruošiamas vietoje.

 Jūsų gyvenimo šventė mūsų sodyboje 

Sveikiname Jūsų porą ir dėkojame, kad svarstote savo gyvenimo šventę švęsti mūsų sodyboje. Vestuvės yra bene svarbiausia diena kiekvienos poros gyvenime. Romantiška, tobula, jaudinanti, įsimintina, stebuklinga, TA diena. Diena, kurios be proto lauki. Kurią norisi kartoti ir kartoti, kuria gyveni dar ilgai ir prisimeni nuolatos su šypsena veide bei šiluma širdyje. Sodyba „Kudrėnai” yra pasiruošusi prisidėti prie svarbiausios Jūsų šventės kurdama ypatingą atmosferą ir gerus prisiminimus. 

Kiekvienos vestuvės mūsų sodyboje yra pritaikytos pagal jaunavedžių pageidavimus. Nesvarbu, ar ruošiatės didelei iškilmingai šventei su būriu draugų ir giminaičių, ar smulkiam artimiausių susibūrimui – mes paruošime aplinką taip, kad sukurtume ypatingą ir unikalią patirtį, kurios taip ieškote.

Modernus kambarių ir salės interjeras, susiliejantis su mus supančia nepaliesta, nuostabia gamta, skanus maistas, jaukumas ir ramybė, sklindantys iš mūsų darbuotojų. Visos šios išskirtinės detalės pavers Jūsų gyvenimo šventę pačia įsimintiniausia diena. Jeigu, vis dėlto, jaučiate nerimą ar turite klausimų – susisiekime. Mes visada esame pasiruošę padėti ir patarti įvairiais klausimais.

 

   
 
 
Raktažodžiai: sodyba Kudrėnai, sobyba Kudrėnai kontaktai, sobyba Kudrėnai paslaugos, kaimo turizmo sodyba Kudrėnai, kaimo turizmo sodyba ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.