R. Greviškienės Įmonė (restoranas Pilies Skliautai)

R. Greviškienės Įmonė (restoranas Pilies Skliautai)
R. Greviškienės Įmonė (restoranas Pilies Skliautai)
„PILIES SKLIAUTAI“ - restoranas, įrengtas senuosiuose Biržų pilies rūmų rūsiuose, dvelkiančiuose Renesanso epochos autentika.
Įmonės kodas 154856885
PVM mokėtojo kodas LT548568811
Įmonės adresas J. Radvilos g. 3, Biržai
Telefonas +370 616 44078
Telefonas +370 450 33032
Vadovas/direktorius Renata Greviškienė
Nuorodos Facebook
R. Greviškienės Įmonė (restoranas Pilies Skliautai)

Nepaprasti tada buvę laikai, pažymėti šlove ir kėlę didelę galybę... Tai buvo žėrinčios prabangos, karališkų dorybių paveldėtų puošmenų  ir didingų užmojų metas.  Stalai, dengti išskirtinės kokybės baltomis staltiesėmis,  lūžo nuo mums dar nematytų gėrybių ir, kas kart iš virtuvės sklindantys svaiginantys cinamono, kardamono, gvazdikėlių aromatai, užgniauždavo kvapą. Iš užjūrių atvežtomis kvapniomis žolelėmis gausiai paskaninti žvėrienos kepsniai, kepti smulkūs paukšteliai – kurapkos, fazanai – išmirkyti vyno ir medaus pagarde bei ant sidabro padėklų patiekti įdaryti upėtakiai su džiovintomis figomis, lydekos atimdavo žadą, o ne retam ir saiką. Ir tokią susiėjimo dieną visi, rodydami aiškius džiaugsmo ženklus, linkėdami šlovingos ateities, keldavo  prabangias taures, skelbdami tostus į kunigaikščių Radvilų sveikatą.​

O kai svečiai iš Biržų į namus pargįždavę  ir norėdavę labai skanų patiekalą pagirti, būtinai pasakydavę: „Skanu tarsi būtų Radvilų virtuvėje pagaminta...“

Visada brangūs ir gerbiami mūsų svečiai!  Darni mūsų komanda, laukdama Jūsų, visuomet nusiteikusi, kad  Jūs būtumėte apgaubti išreikštu dėmesiu, pavaišinti įmantriausius receptus sukūrusių „kuchmistrų“ – virtuvės mokytojų – paruoštais  skaniais, išradingais valgiais bei gomurius   suvilgytumėte egzotiškais kavos, arbatos gėrimais.

Tegul ši viešnagė džiugins Jūsų širdis.

 Restoranas „Pilies skliautai“ kviečia visus gero maisto mėgėjus ne tik papietauti, bet ir praleisti jaukius vakarus žvakių šviesoje su vyno taure ar biržietiško alaus bokalu.

 

Tik pas mus Jūsų lauks kruopščiai atrinkti produktai, ūnikalūs įprastinių ingredientų deriniai, subtilus patiekalų pateikimas bei atsidavimas gaminant kiekvieną patiekalą.

 

Čia rasite originalių patiekalų, gaminamų iš Biržų krašto ūkininkų produkcijos, pagardintų tik natūraliais prieskoniais.

 

 
 
 
Raktažodžiai: Pilies skliautai restoranas, R. Greviškienės įmonė, R. Greviškienės įmonės kontaktai, R. Greviškienės įmonės paslaugos, Pilies ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.