R. Greviškienės Įmonė (restoranas Pilies Skliautai)
Nepaprasti tada buvę laikai, pažymėti šlove ir kėlę didelę galybę... Tai buvo žėrinčios prabangos, karališkų dorybių paveldėtų puošmenų ir didingų užmojų metas. Stalai, dengti išskirtinės kokybės baltomis staltiesėmis, lūžo nuo mums dar nematytų gėrybių ir, kas kart iš virtuvės sklindantys svaiginantys cinamono, kardamono, gvazdikėlių aromatai, užgniauždavo kvapą. Iš užjūrių atvežtomis kvapniomis žolelėmis gausiai paskaninti žvėrienos kepsniai, kepti smulkūs paukšteliai – kurapkos, fazanai – išmirkyti vyno ir medaus pagarde bei ant sidabro padėklų patiekti įdaryti upėtakiai su džiovintomis figomis, lydekos atimdavo žadą, o ne retam ir saiką. Ir tokią susiėjimo dieną visi, rodydami aiškius džiaugsmo ženklus, linkėdami šlovingos ateities, keldavo prabangias taures, skelbdami tostus į kunigaikščių Radvilų sveikatą.
O kai svečiai iš Biržų į namus pargįždavę ir norėdavę labai skanų patiekalą pagirti, būtinai pasakydavę: „Skanu tarsi būtų Radvilų virtuvėje pagaminta...“
Visada brangūs ir gerbiami mūsų svečiai! Darni mūsų komanda, laukdama Jūsų, visuomet nusiteikusi, kad Jūs būtumėte apgaubti išreikštu dėmesiu, pavaišinti įmantriausius receptus sukūrusių „kuchmistrų“ – virtuvės mokytojų – paruoštais skaniais, išradingais valgiais bei gomurius suvilgytumėte egzotiškais kavos, arbatos gėrimais.
Tegul ši viešnagė džiugins Jūsų širdis.
Restoranas „Pilies skliautai“ kviečia visus gero maisto mėgėjus ne tik papietauti, bet ir praleisti jaukius vakarus žvakių šviesoje su vyno taure ar biržietiško alaus bokalu.
Tik pas mus Jūsų lauks kruopščiai atrinkti produktai, ūnikalūs įprastinių ingredientų deriniai, subtilus patiekalų pateikimas bei atsidavimas gaminant kiekvieną patiekalą.
Čia rasite originalių patiekalų, gaminamų iš Biržų krašto ūkininkų produkcijos, pagardintų tik natūraliais prieskoniais.