Ketvirtadienis, balandžio 25 d.

MedProject, UAB

MedProject, UAB
MedProject, UAB
Odontologijos klinika
Įmonės kodas 134429541
Įmonės adresas Savanorių pr. 151, 50174 Kaunas
Telefonas +370 640 44360
Vadovas/direktorius Edvinas Dauparas
MedProject, UAB

Mūsų  odontologijos klinika „Gintaro klinika“  – privati gydymo įstaiga, kurioje dirba specializuoti žmonės, išmanantys savo darbą ir vertinantys pacientų laiką. Žinome, kad vis daugiau klientų renkasi privačias stomatologo paslaugas, todėl džiaugiamės, kad mūsų stomatologijos klinika pateisina pacientų lūkesčius. Kiekvienais metais pacientų gretos didėja, o nuolatiniai lojalūs klientai tampa mums kaip antroji šeima.

Mūsų darbas – tai ne tik komercija, tai bendravimas, noras padėti ir nuolatinis tobulėjimas. Todėl mūsų odontologijos klinika nuolat plečia savo kompetencijas ir reguliariai padeda specialistams įgyti naujų žinių. Nuolat dalyvaujame tarptautiniuose forumuose, diskusijose, seminaruose ir susitinkamai su kitų įstaigų ir šalių specialistai. Dalydamiesi patirtimi atrandame naujas galimybes, lyginame technologijas ir metodus. Net tokios paslaugos kaip dantų implantai ar dantų protezavimas skirtingose šalyse gali būti atliekamas visiškai kitaip, todėl kolegų patirtis visuomet – neįkainojama.

Mūsų stomatologijos klinika Kaune – tai dar viena vieta, kuria galite pasitikėti. Čia laukiami visi pacientai ir mes visuomet pasirengę suteikti ne tik kokybiškas paslaugas, bet ir pasiūlyti konkurencingas kainas. Nemanome, kad odontologijos paslaugos – tai bandymas pasipelnyti kuo daugiau.

 Didžiausias mūsų atlygis – nuolat grįžtantys pacientai.

TEIKIAMOS PASLAUGOS:

  Dantų implantacija

  Dantų implantai

Dantų protezai

 Burnos ertmės higiena

  Endodontija

  Ortodontija

Suaugusiųjų dantų gydymas

  Vaikų dantų gydymas

Kartais pacientai jaudinasi, kad odontologijos klinika neteikia kompensacijų ir privalomų paslaugų. Tačiau pagal Lietuvos Respublikos numatytus įstatymus, dantų protezavimas yra kompensuojamas visose įstaigose. Todėl mūsų klientai vis dažniau renkasi privačias paslaugas, mažesnes eiles ir užtikrintą kompensavimą.

 
 
 
Raktažodžiai: Gintaro Janužio odontologijos klinika, Medproject, UAB, odontologijos klinika Gintaro klinika, odontologijos klinika, odontologijos klinikos, odontologas, ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.