Penktadienis, balandžio 19 d.

Angitia, UAB (Odontologijos klinika Kaune)

Angitia, UAB (Odontologijos klinika Kaune)
Angitia, UAB (Odontologijos klinika Kaune)
Suaugusiųjų ir vaikų kokybiškas dantų gydymas, dantų implantavimas ir protezavimas, estetinis plombavimas, profesionali burnos higiena ir dantų balinimas.
Įmonės kodas 122293756
Įmonės adresas Savanorių pr. 273, 50131 Kaunas
Telefonas + 370 37 323265
Telefonas + 370 699 05758
Vadovas/direktorius Mindaugas Gaučys
El. paštas info@angitia.lt
Nuorodos Facebook
Angitia, UAB (Odontologijos klinika Kaune)

➤ Žmogiškasis požiūris į paciento dantų problemą, pažangios šiuolaikinės medicinos technologijos, aukštos kokybės šiuolaikinės dantų atkūrimo medžiagos kartu su „Angitia“ klinikos odontologų profesionalumu bei ilgamete patirtimi jau 3-iąjį dešimtmetį sugrąžina pacientams šypsenos grožį ir gyvenimo džiaugsmą.

➤ Klinikos „Angitia“ credo – nė dienos be šypsenos. Todėl atliekame viską, kad žmonėms sugrąžintume patrauklias estetiškų dantų šypsenas ilgam arba – visam gyvenimui. Geriausią rezultatą lemia savalaikis paciento kreipimasis į odontologą ir gydančiojo odontologo specialisto profesionalumas, atsakomybė, patirtis.

➤ Taip, kompetentingi odontologai ir šiuolaikinės priemonės kuria stebuklus – ištaiso dantų defektus, atkuria sniego baltumo šypsenas, sugrąžina pasitikėjimą ir suteikia Jūsų gyvenimui pilnatvės. Tarp tokių stebuklų – odontologijos klinika „Angitia“ įregistruota 1994 m. ir iki 2016 m. spalio mėn. gydžiusi bei atkūrusi savo pacientų dantis Kauno Rotušės aikštėje – miesto širdyje.

➤ Nuo 2016 m. lapkričio mėn. odontologijos (stomatologijos) klinika „Angitia“ persikėlė į naujas patalpas Savanorių pr. 273, Kaunas, kur atsivėrė dar platesnės galimybės preciziškai suteikti pacientams naujas paslaugas, išsaugoti, atkurti ir puoselėti šypsenas.

➤ Itin aukštos kokybės odontologijos paslaugas mūsų pacientams užtikrina:

  • Ilgalaikė, nuo 1994 m. odontologijos specialistų patirtis,
  • Šiuolaikinė odontologijos įranga,
  • Aukščiausius ES bei Lietuvos kokybės reikalavimus atitinkančios odontologinės medžiagos.

➤ Atsakingai konstatuojame, kad siūlome tik labai patikimas dantų gydymo, protezavimo, implantavimo individualias medžiagas ir paslaugas. Suteikiame gamintojo, LR įstatymų bei ES direktyvų numatytas garantijas.

➤ Pasinaudoti šiomis garantijomis pacientams tenka retai. UAB „Angitia“ paslaugų kokybė, paremta pačiomis naujausiomis odontologijos technologijomis, ilgamete gydytojų odontologų patirtimi ir nuolat keliama kvalifikacija pranoksta visus lūkesčius. Tai ne skambios frazės – tokia realybė, kuria įsitikina mūsų pacientai.

 

Odontologijos klinikos pagrindinis tikslas yra suteikti individualius, estetiškai, fiziologiškai ir finansiškai labiausiai pagrįstus sprendimus, kuriais galėtumėte džiaugtis mažiausiai 10 metų.

 

➤ Odontologijos klinikos UAB „Angitia“ stipriosios vietos:

  • Vaikų ir suaugusiųjų pažeistų dantų ėduonies dantų gydymas, plombavimas
  • Endodontinis (dantų šaknų kanalų) gydymas
  • Estetinis dantų plombavimas
  • Dantų protezavimas visais odontologijai žinomais metodais, pritaikomais pagal kiekvieno paciento individualią burnos situaciją
  • Dantų implantavimas ypatingai aukštos kokybės dantų implantais. Tai pirmojo pasaulyje dantų implantų gamintojo, o šiandien – vieno žinomiausių – Nobel Biocare ženklo švediški dantų implantai su viso gyvenimo implantų garantija ir labai ploni, trumpi, tvirti ROOT ženklo dantų implantai, atskirais atvejais tinkantys implantuoti dantis į nykstantį žandikaulio kaulą be kaulo priauginimo operacijos
  • Profesionali burnos higiena
  • Saugus ir efektyvus dantų balinimas odontologo kėdėje (ofisinis balinimas) ir lazeriu bei dantų balinimo kapomis namuose pagal odontologo individualią instrukciją
  • Tiksliai ir operatyviai diagnostikai bei gydymo plano sudarymui – rentgeno nuotraukos nuo dentalinės iki 3D technologijų

PASLAUGOS:

Profilaktinė dantų apžiūra;

Burnos higiena;

Dantų balinimas;

Estetinis plombavimas;

Dantų plombavimas;

Endodontinis gydymas;

Burnos chirurgija;

Danties rovimas;

Dantų implantai, implantacija;

Dantų protezavimas;

Kompiuterinis rentgenas;

 
 
 
Raktažodžiai: Angitia UAB, Angitia UAB kontaktai, Angitia UAB adresas, Angitia UAB telefonas, Angitia UAB veikla, Angitia ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.