Namudė, A. Boguševičiaus įmonė

Namudė, A. Boguševičiaus įmonė
Namudė, A. Boguševičiaus įmonė
Nekilnojamojo turto agentūra.
Įsigyk dalelę Aukštaitijos!
Įmonės kodas 187911086
Įmonės adresas J. Basanavičiaus g. 49A, LT-28217 Utena
Telefonas +370 698 51269
Vadovas/direktorius Alvydas Boguševičius
El. paštas info@namude.lt
Namudė, A. Boguševičiaus įmonė

“Esu kaimo berniokas Alvydas, gimęs ir užaugęs Salako miestelio, esančio Zarasų rajone, aplinkoje. Nepanorau išduoti Aukštaitijos žaliųjų lankų ir mėlynųjų ežerų, tad pasilikau menamoje Aukštaitijos sostinėje - Utenoje. Prekiauju aukštaitiškais nekilnojamojo turto deimantais - sodybomis ir sodybvietėmis paežerėse, paupėse ir pamiškėse. Galiu pasiūlyti ir kitų vertingų nekilnojamojo turto objektų. Dirbdamas į pagalbą pasikviečiu ir kitų berniokų, padedančių aplėkti Aukštaitijos kalveles ir miškelius.”

Nekilnojamasis turtas - kertinė Tavo gyvenimo dalis!

Prekiaujame nekilnojamuoju turtu jau 20 metų. Mano darbo laukas - Utenos apskritis ir su ja besiribojančių rajonų teritorijos. Labiausiai mėgstu PIRKTI. Verslo vadovėliai sako, kad pinigai uždirbami perkant. Man pirkti saldu kaip valgyti medų. Žinote ką? Aš galiu SKUBIAI NUPIRKTI Jūsų pasiūlytą nekilnojamąjį turtą. Na ir kas, kad 10-15% pigiau, bet skubiai, kai Jums reikia pinigų. Taip pat mėgstu DERĖTIS. Be abejo, man malonu PARDUOTI. Man gera suteikti SPECIALIŲ UŽSAKYMŲ paslaugą, jei klientas nori nusipirkti jo reikalavimus atitinkantį nekilnojamąjį turtą. Man patinka TARPININKAUTI. Naudojuosi intensyvia ir profesionalia reklama Jūsų turtui parduoti.

◆  SODYBOS:

◆  SKLYBAI-SODYBVIETĖS

◆  VILOS

◆  NAMAI

◆  BUTAI

◆  SODAI-SKLYPAI

◆  PATALPOS

◆  NUOMA

◆  PERKAME-TARPININKAUJAME

 

 
 
 
Raktažodžiai: Boguševičiaus IĮ, Boguševičiaus IĮ Namudė, Namudė, įmonė Namudė, Namudė kontaktai, Namudė vadovas, Namudė paslaugos, Namudė ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.