Kricon Klaipėda, UAB

Kricon Klaipėda, UAB
Kricon Klaipėda, UAB
UAB „KriCon“ – pagrindinė veikla yra logistikos paslaugos į/iš Lenkijos, Baltijos šalių, Rusijos ir NVS valstybių.
Įmonės kodas 302938646
PVM mokėtojo kodas LT100007365318
Įmonės adresas Svajonės g. 24, LT-94101 Klaipėda
Telefonas +370 462 46914
Vadovas/direktorius Ilya Aizelman
El. paštas baltrates@kricon.net
Kricon Klaipėda, UAB

➤Mūsų tinklas leidžia pasiūlyti aukštos kokybės transportavimo paslaugas ir išnaudoti ekonominius multimodalinio transporto teikiamus pranašumus naudojant nuosavus arba partnerių tankkonteinerius, vilkikus ir depo paslaugas.

➤Siūlome savo paslaugas gabenant įvairius krovinius – nuo skystų krovinių (chemikalų ir maisto produktų) iki standartinių sausų krovinių.

Sausų krovinių logistika:
✔ Krovinių vežimas visų tipų jūriniais konteineriais, skirtais sausiems kroviniams
✔ Krovinių gabenimas geležinkeliais
✔ Bendrųjų krovinių transportavimas ir perkrovimas
✔ Krovinių sandėliavimas; krovos darbai
✔ Multimodalinis transportavimas (jūra–geležinkeliais–vilkikais ir t. t.)
✔ Transportavimas „nuo durų iki durų“
✔ Muitinės dokumentų tvarkymas; muitinės procedūrų tvarkymas
✔ Krovinių draudimas
Skystų krovinių logistika

„KriCon“ siūlo skystų chemikalų, maisto produktų ir dujų gabenimo sprendimus. Mes teikiame intermodalinio tiekimo grandinės valdymo ir neprilygstamas „nuo durų iki durų“ logistikos paslaugas klientams, kurie turi pervežti, saugoti ir išsiųsti skystus krovinius, pavyzdžiui, pavojingas chemines medžiagas, MDI / TDI, šaldytus maisto produktus ir kitus nefasuotus skystus krovinius.

Įrangos pardavimas ir lizingas

„KriCon“ siūlo naujas ir naudotas konteinerines cisternas ir puspriekabes. Mes turime talpyklų skystiems kroviniams (pavojingiems chemikalams (ir ne) ir maisto produktams), cisternų dujų gabenimui ir įvairių dydžių cisternų, skirtų produktų sandėliavimui. Taip pat galime modifikuoti cisternas pagal jūsų pageidavimus. Parūpiname įvairių T-kodų cisternas – nuo 1 IMO IKI IMO 2 IMO 0 bei IMO 5 su galiojančiais sertifikatais arba skirtas produktų sandėliavimui.

Konteinerinių cisternų valymo ir depo paslaugos

„KriCon“ siūlo patikimas ir profesionalias valymo, šildymo ir remonto paslaugas, teikiamos keliose vietose. Teikiame sertifikuotas trumpalaikio ir ilgalaikio sandėliavimo ir saugojimo paslaugas. Atliekame krovos operacijas ir teikiame susijusias paslaugas.

    
 
 
Raktažodžiai: UAB Kricon, Kricon, Krikon Klaipėda, UAB Krikon Klaipėda, Krikon Klaipėda kontaktai, Kricon Klaipėda paslaugos, logistikos ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.