Šeštadienis, balandžio 20 d.

Wood trans, UAB

Wood trans, UAB
Wood trans, UAB
UAB Woodimpex – yra novatoriška įmonė, atliekanti gamtotvarkos projektus saugomose teritorijose, galinti sutvarkyti didelius pelkių ir apleistų pievų plotus.
Įmonės kodas 302693759
PVM mokėtojo kodas LT100006598311
Įmonės adresas Tuskulėnų g. 56-48, LT-09208 Vilnius
Telefonas +370 659 57721
Vadovas/direktorius Darius Vasiliauskas
Wood trans, UAB

UAB Woodimpex įkurta 2009 metais ir užsiima medienos eksportu į Lenkija ir Latvija, bei medienos importu iš Rusijos ir Ukrainos, taip pat gaminame ir prekiaujame mediena vietinėje rinkoje. Importuojame daugiausia švairių medžių rūšių lentas, o eksportuojame savo miškuose nukirstus bei iš kitų įmonių nupirktus rąstus.
Mūsų įmonė perka miškus visoje Lietuvoje, juos eksploatuojam pagal visas miškininkystės taisykles, kadangi įmonėje dirba miškininkai profesionalai. Nukirsti miškai yra atkūriami, kaip to reikalauja miškotvarkos projektai. Vykdoma kultūrų priežiūra.

 

UAB Woodimpex – yra novatoriška įmonė, atliekanti gamtotvarkos projektus saugomose teritorijose, galinti sutvarkyti didelius pelkių ir apleistų pievų plotus, tam reikalui turim du, dirbti pelkėse pritaikytus ,traktorius „Terri“ bei motobloką BCS, kuris gali šienauti nendres ir smulkias ataugas šešis kartus greičiau nei žmogus su trimeriu. Turėdami tokią techniką galim atlikti darbus draustiniuose ar miško parkuose, kur negalima suardyti miško paklotės ar pažeisti esamu kelių dangos, taip pat galim sau leisti pirkti užmirkusius ir užpelkėjusius miškus, nes mūsų traktoriai yra labai lengvi ir gana greiti, todėl darbus atliekam greitai ir kokybiškai.
Įmonei vadovauja miškų inžinerijos aukštąjį mokslą baigęs ir 22 metų patirtį darbo miške turintis vadovas, todėl visi įmonės turimi nuosavi miškai yra puoselėjami ir prižiūrimi.

   

SU ŠIA VEIKLA SUSIJUSIOS PASLAUGOS:

➤Kraštovaizdžio kirtimai

➤Pėsčiųjų takų ir poilsiaviečių įrengimas

➤Pelkių tvarkymo darbai

➤Natūralių pievų atkūrimo darbai

➤Paukščių buveinių įrengimo darbai

➤Medienos traukimas iš sunkiai privažiuojamų vietų

➤Vykdome nuolatinę miško priežiūrą

➤Rengiame miškotvarkos ir kraštovaizdžio projektus

➤Konsultuojame miškininkystės klausimais

➤Perkame mišką su žeme ar iškirtimui

➤Parduodame bei perkame medieną (popiermedį, malkas, rąstus)

   
 
 
Raktažodžiai: UAB Wood Trans, UAB Wood Trans kontaktai, UAB Wood Trans paslaugos, Wood Trans, Wood Trans ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.