Šeštadienis, balandžio 20 d.

Dukara, UAB

Dukara, UAB
Dukara, UAB
Pagrindinė UAB „Dukara“ veikla – metalo apdirbimas, metalo tekinimas, frezavimas, sriegimas, individualių metalo gaminių gamyba.
Įmonės kodas 155632534
PVM mokėtojo kodas LT556325314
Įmonės adresas Vilniaus g. 33, LT-30262 Dūkštas, Ignalinos r.
Telefonas +370 685 11436
Vadovas/direktorius Andrejus Chadarovičius
El. paštas info@dukara.lt
Dukara, UAB

Savo įmonės veiklą vykdome nuo 2000 metų, tad galime teigti, jog metalo apdirbimo rinkoje esame senbuviai. Mūsų įmonėje dirba kvalifikuoti specialistai. Savo klientams siūlome tik kokybiškas metalo apdirbimo paslaugas. Mūsų techninės galimybės leidžia remontuoti žemės ūkio bei miško techniką ir gaminti joms dalis. Esame sukūrę bei pagaminę naujų įrenginių bei staklių, sėkmingai atliekančių savo paskirtį.

 

Jeigu mąstote, kur įsigyti ar pasigaminti įvairių metalo konstrukcijų ir detalių ar užsisakyti metalo apdirbimo paslaugas, neabejodami kreipkitės į UAB „Dukara“. Mes suteiksime profesionalią konsultaciją ir įgyvendinsime jūsų individualų užsakymą.

 

KODĖL VERTA RINKTIS DUKARA?

Greitas ir malonus aptarnavimas, kokybiškos paslaugos bei protingos kainos, visada laiku pristatomi produktai. Visi pliusai mūsų pusėje.

 

PASLAUGOS:

✔  Mechaninis Apdirbimas;

✔  Vamzdžių Lankstymas;

✔  Miško, Žemės Ūkio Technikos Remontas;

✔  Nestandartiniai Gaminiai;

   
 
 
Raktažodžiai: Dukara UAB, Dukara UAB kontaktai, Dukara UAB veikla, Dukara UAB paslaugos, Dukara, Dukara kontaktai, Dukara ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.