Balandžio 17 d., Trečiadienis

SPA SHANTI, UAB

Įmonė Raktažodis Vietovė
» LR įmonės   » Medicina, farmacija   » Medicinos paslaugos, klinikos, ligoninės, poliklinikos

Įmonės kodas: 302343470
PVM mokėtojo kodas: LT100005066619
Adresas: Subačiaus g. 17, LT-01300 Vilnius
Telefonas: (606) 75557
Svetainė: www.ajurveda.lt  
E.paštas: spa@ajurveda.lt


Aprašymas:

Nuo neatmenamų laikų žmogus ieškojo būdų, kaip pratęsti jaunystę ir prailginti savo gyvenimą. Tačiau kas gali būti geriau už senus, laiko patikrintus natūralius terapijos metodus. Viena iš seniausių ir veiksmingiausių sveikatingumo sistemų yra Ajurveda, šiandien ji sėkmingai taikoma kasdieniniame gyvenime ne tik Indijoje bet ir visame pasaulyje. Mes tikime, kad ilgam ir sveikam gyvenimui yra svarbu ne gydytis jau susirgus, bet išmokti pastoviai puoselėti savo kūną ir dvasią.

Vienu iš seniausių Indijos sveikatingumo mokslu susidomėję Eglė ir Darius Kauneckai 2005 m. įkūrė Ajurvedos centrą SPA Shanti. Jau 9-tus metus, netoli Vilnius širdies – Rotušės, įsikūrusiame Ajurvedos centre kiekvienas randa vietą poilsiui, turi galimybę sustiprinti sveikatą, atjauninti kūną, nuraminti protą bei atrasti vidinę ramybę.

________________________________________________________________________

MASAŽAI

Šventiniai masažai

Keralos ritualas dviems

Kartu patirkite kūno ir sielos harmonijos dvelksmą. Tegu Jūsų kūnai susipina rožių žiedlapių vonioje, o ajurvediniai masažai su kvepiančiais aliejais pažadina viduje slypinčią meilės ugnį… Ramybės oazėje, indiškų smilkalų ir tyros muzikos apsuptyje kūnas ir dvasia susijungs, o jų sąjunga sukurs Meilę…

Ritualo metu yra atliekamas pats populiariausias tradicinis indiškas masažas, kurio vardą rasite visame pasaulyje. Tačiau čia jis unikalus, absoliučiai pritaikytas šiuolaikiniam europiečiui. Sakoma, kad “Shanti Kerala” – visų masažų geriausių savybių rinkinys. Nėra nė vienas kūno vietos (pradedant kojų piršteliais ir baigiant ausimis), kuri nebūtų pamaloninta šio užburiančio masažo.

Masažą galima daryti kiekvieną dieną. Jis padeda pašalinti neigiamą per dieną susikaupusią energiją, po jo žmogus jaučia palengvėjimą ir ramybę. Masažuojant raumenų skaidulos tampa elastingesnės, geriau įsisavinamas deguonis, gerėja raumenų darbingumas, jie greičiau atsinaujina po fizinių krūvių. Masažas puikiai veikia sąnarių sistemą: gerėja aprūpinimas krauju, stiprėja sausgyslės ir raiščiai, mažėja patinimai.

Čia dirbama pagal laikrodžio rodyklę pirštų pagalvėlėmis, pirštais, delnais, krumpliais, alkūnėmis. Keralos masažo metu atliekami įvairiausių masažo technikos judesiai: glostymas, trynimas, maigymas, vibracija, kojų ir rankų lankstymas bei tempimas. Masažuojant žmogaus protas nurimsta ir patenka į meditacinę būseną. “Kerala” skirta ne tik kūnui, bet sielos palaimai. Tai harmoningas, balansuojantis masažas, kurio sudėtingumu niekas neabejoja. Kaip ir, žinoma, jo stipriausiu poveikiu.

Masažas skirtas: ir kūdikiui, ir senjorui, ir mamai, ir sūnui, ir porai, ir vienišiui. Tai absoliučiai visiems tinkantis masažas – nesvarbu, ar esi per daug pavargęs, ar per daug apatiškas. Tie, kas labai įsibėgėję, bus nuraminti, o tie, kam niekas neįdomu – gaus tonuso. Tai vidinį balansą dovanojantis masažas.

Procedūrą sudaro: pėdų vonelė, 1:30 val. viso kūno masažas, maudynės varinėje vonioje, ajurvedinė arbata.


Karališkoji Širodara

Širodaros procedūra – tai ajurvedinis terapijos būdas. Iš pradžių masažuojamas veidas, galva ir pečiai, po to ant kaktos į „trečią akį” silpna srovele pilamas šiltas ajurvedinis vaistažolių aliejus. “Trečioji akis” – vienas svarbiausių žmogaus energetinių centrų. Tai mūsų jausmų, pojūčių ir proto centras, čia susitinka mūsų sąmonė ir pasąmonė, čia formuojasi mūsų sapnai, o taip pat kaupiasi stresas, nerimas ir įtampa.

Širodaros procedūra – tai nereikalingų emocijų, streso pasekmių ir nereikalingų emocijų bei minčių išvalymas.

Masažas skirtas: nuolat dirbantiems protinį darbą, praleidžiantiems daug laiko prie kompiuterio, taip pat žmonėms, jaučiantiems vidinę įtampą, stresą, turintiems nervų sistemos sutrikimų. Procedūra taip pat tinka išvargintiems liūdesio, depresijos ar padidėjusio jautrumo.

Procedūrą sudaro: pėdų vonelė, 20 min. pėdų ir rankų masažas, 15 min. veido masažas, 25 min. aliejaus pylimas i “trečią akį, garinė ajurvedinė pirtis, maudynės didžiojoje varinėje vonioje, ajurvedinė arbata.


Masažas nėščiosioms ir po gimdymo

Kas dar labiau vertas pagarbos, jei ne Motina – esama ar būsima? Mes manome, kad nieko švenčiau šioj Žemėj nėra. Švelnumo, poilsio, supratimo, glostymo ir pagalbos jos nereikalauja niekad. Bet jei kam labiausiai viso to reikia, tai joms.

Masažas atliekamas nėštumo metu ir pagimdžius. Ypatingas dėmesys skiriamas moteriai ir būsimam kūdikiui, kad gimęs jis augtų tvirtesnis ir sveikesnis. Švelnūs sukamieji judesiai, ramūs glostymai ramina ne tik būsimą mamą, bet ir gimsiantį kūdikį. Didelis dėmesys yra skiriamas apatinei nugaros daliai ir taip malšinamas skausmas, suteikiamas lengvumo pojūtis.

Specialus masažas sukurtas ir jau pagimdžiusiai moteriai. Kūnas pamažu grįš į rėmus, bet kodėl jam profesionaliai nepadėjus? Oda pamažu susitraukia, raumenys pailsi, aliejus gaivina ištampytus audinius. Ką bekalbėti apie neįkainojamą laiką pabūti vienai, vien tik su ramiomis giesmėmis, žvakėmis ir vis labiau rimstančiomis mintimis.

Masažas skirtas: viso ko pradžiai ir pabaigai – Mamai.

Procedūrą sudaro: pėdų vonelė, 1:00 val. švelnus viso kūno masažas, dušas, ajurvedinė arbata.


Didžioji Abjanga (masažas keturiomis rankomis)

Šis masažas – tai tradicinis klasikinis indiškas masažas, kurį rasite kiekviename ajurvedos masažo centre bet kuriame pasaulio kampelyje. Šis masažas pasižymi unikaliu ilgalaikiu poveikiu visam organizmui. Senovės Indijos šventraščiuose jis vadinamas jaunystės, grožio ir ilgaamžiškumo masažu. Išvertus iš sanskrito kalbos, abjanga – tai “aliejaus įtrinimas”. Čia nėra maigymų, glostymų, tapšnojimų – tai vien stiprus ir galingas trynimas. Regis, vien techniški atsikartojantys judesiai, o iš tiesų meistrai šį masažą vadina muzika ir ritmiška meditacija, kai nuolat besikartojantys judesiai užsupa abu – ir darantįjį, ir priimantįjį masažą.

Dar kitaip šis masažas vadinamas “energetine šluota”, nes jis be gailesčio varo iš Jūsų viską, ko per daug: nerimo, liūdesio, kančios, o gal šlakų bei nesveiko maisto pertekliaus. Būtent šį masažą Indijoje atlieka gimdyvėms – kad kuo sklandžiau kūdikis praeitų gimdymo takais. Abjanga įpučia naujos energijos, jos poveikis greitas ir stulbinantis.

Šį masažą – Didžiąją Abjangą – sinchroniškai atlieka du meistrai.

Masažas skirtas: tiems, kas nori išvalyti organizmą nuo šlakų ir toksinų, atjaunti audinių ląsteles, sumažinti galvos, sąnarių ir nugaros skausmus, harmonizuoti organizmo veiklą, atsikratyti streso, depresijos ir nuovargio.

Procedūrą sudaro: pėdų vonelė, 1:15 val viso kūno masažas keturiomis rankomis, garinė pirtis, maudynės varinėje vonioje, ajurvedinė arbata.


Indiškas ritualas dviems

In ir Jan, Juoda ir Balta, Švelnu ir Stipru, Moteriška ir Vyriška – tai viskas apie Du.

Mūsų Ritualai dviem skirti Jūsų poros gražiausioms savybėms paryškinti ir geriausiems būdo

bruožams atskleisti. Tai įmanoma tik labai pailsėjus.Visi žinome, kad prisimėgavę poilsiu mes kitokie, mūsų sprendimai tikslesni, mūsų mintys ramios,o ir gyvenimas, mus supantis, kitaip nušvinta. Taigi ilsėkitės. O kai pramerksite akis po užsupančių masažų žvakelių ir laimės šviesoje, pamatysite ne tik save, bet ir savo Žmogų – kitokius. Tegu tas nuostabus jausmas lieka su Jumis kuo ilgiau.

Skirkite Judviem šio laiko, nes jis neturi nei kainos, nei vertės – jis neįkainojamas. Mes garantuojame, kad po šių Ritualų dviem paliudysite, kad tai, ką skaitote – ne poezija. Tai Jūsų gyvenimas, kurį ajurvedos centro SPA SHANTI meistrai padėjo Jums pajausti. Arba per Jus – Jūsų geriausiems draugams.

Ritualai dviem – tai ritualai, kai pamiršti viską, bet ne tai, ko niekaip negali.

Kviečiame patirti Indiško ritualo malonumą.

Jo sudėtis:
- Šiltos pieno vonelės pėdoms, apvalančios ir atgaivinančios ne tik pėdas, bet ir kūną.
- 1:30 val. viso kūno masažo, atpalaiduojančio ir kūną, ir protą.
- Garinės žolelių ajurvedinės pirtelės, suteikiančios vidinę šilumą.
- Paskutinis ritualo akcentas – specialus ajurvedinis kokteilis ir vaisiai vario vonioje su rožių žiedlapiais, suteikiantys dvasinės ramybės ir palaimos pojūtį.
________________________________________________________________________

Atpalaiduojantys masažai

Shanti Vata/Pitta/Kapha masažas

Tai pats populiariausias šiandien mūsų masažas. Gal todėl, kad palyginti trumpos trukmės (45 min.), gal kad ypač tinka pagal Jūsų konstituciją, o gal kad tai yra Dariaus Kaunecko specialiai sukurtas ir sugalvotas masažas. Pasak Dariaus, po šio masažo bus pamalonintas visas Jūsų kūnas, nuramintas protas ir įkvėpta dvasia.

Taigi atpažinkite save! Tai masažai pagal žmogaus kūno ir emocijų tipus – došas: Vata, Pitta, Kapha.

Pagal Ajurvedą mūsų kūną sudaro penki elementai – eteris, oras, ugnis, žemė ir vanduo. Šie elementai jungdamiesi įvairiomis proporcijomis suformuoja tris pagrindines biologines energijas, dar vadinamas došomis. Vata (vėjas), Pitta (ugnis) ir Kapha (žemė) atsispindi fizinėje ir psichologinėje žmogaus sandaroje ir daro įtaką sveikatai. Nesuderintos mitybos ir netinkamos aplinkos sąlygomis įsivyrauja viena iš došų ir, norint išvengti įvairių negalavimų, būtina atkurti jų pusiausvyrą.

Masažas skirtas:
- Shanti Vata masažas – šildantis ir tramdantis Vata vėją.
- Shanti Pitta masažas – giliai atpalaiduojantis ir raminantis Pitta vidinę ugnį.
- Shanti Kapha masažas – apykaitą greitinantis masažas Kapha tipo žmonėms.

Procedūrą sudaro: pėdų vonelė, 45 min. viso kūno masažas, dušas, ajurvedinė arbata.


Jogos masažas

Tai iš Indijos į Lietuvą atkeliavusi naujovė. Tai joga už Jus. Tai “tinginių mankšta” – Jūs gulit, mes dirbam. Masažo meistras veda visa eigą, reguliuoja taisyklingas pozas ir pastato jas teisingai bei ilgam.

Šis masažas sudarytas remiantis Ajurvedos žiniomis ir jogos asanomis, taip pat tantros ir hatha jogos technikomis.

Šis masažas skiriasi nuo kitų panašių jogos masažų. Pavyzdžiui, tajų jogos masažas daromas atsispiriant meridianais, o jogos masažas – chakromis. Iš pirmo žvilgsnio šis masažas gali pasirodyti labai panašus į shiatsu ar tailandietiškąjį, nes jis daromas ant čiužinio ant grindų, tačiau tai yra visiškai kitokia terapeutinė sistema. Taip pat čia naudojamas specialus kvėpavimas, leidžiantis atpalaiduoti ir be skausmo įtempti kūną. Tai yra saugi, lanksti, stipri, tradicinė, indiška organizmą atstatanti sistema su jogos elementais. Tai vienintelis mūsų masažas, kada meistras dirba ir pėdomis.

Jogos masažas pradedamas kelių tipų kūno tempimo pratimais, gilia raumenų stimuliacija, vaikščiojimu ant kūno, vėliau yra derinama jogos praktika su masažo judesiais. Šis masažas yra labai stiprus, jo galia atitinka net kelis savarankiškus jogos užsiėmimus.

Masažas skirtas: besiskundžiantiems raumenų spazmais, stresu, įtampa, nemiga, kraujotakos sutrikimais ir sąnarių problemomis, nugaros, kaklo ir pečių skausmais, taip pat tiems, kas pasiilgo skaidraus, tyro proto, ramybės, harmonijos ir kūno lankstumo arba patyrusiems traumas.

Masažas neskirtas: nėščioms moterims, apkūniems žmonėms, taip pat turintiems stuburo, tarpslankstelinių diskų problemų.

Procedūrą sudaro: pėdų vonelė, 1:30 val. viso kūno masažas, dušas, ajurvedinė arbata.


Atpalaiduojantis relaksacinis masažas

Atsipalaiduoti po sunkios dienos, užsimiršti ir pabėgti nuo rutinos – toks šio masažo poveikis. Masažas ypač atpalaiduoja kūno raumenis, ramina ir teigiamai veikia žmogaus būseną, mažina dirglumą ir įtampą, grąžina gerą savijautą, nuotaiką, darbingumą ir pašalina nuovargį. Lėti, platūs ir švelnūs glostomieji masažo judesiai nukelia į ramybės ir palaimos oazę. Organizamas atpalaiduojamas, stiprinamas.

Masažas skirtas: ieškančiam ramybės ir poilsio.

Procedūrą sudaro: pėdų vonelė, švelnus viso kūno masažas, dušas, ajurvedinė arbata.


Široabjanga

Galva – pati svarbiausia žmogaus kūno dalis, joje yra net aštuoni iš dešimties pagrindinių ir šventų žmogaus vartų į pasaulį: dvi akys, dvi ausys, dvi nosies angos, burna ir Brahma Radhra taškas. Pagal Vedų filosofiją Brahma Radhra (kitaip dar vadinama septintoji čakra) yra ta vieta, iš kurios siela palieka žmogaus kūną, kai šis miršta. Norint apsaugoti naujagimio gyvybę ir sveikatą, ajurvedos išminčiai rekomenduoja devynis mėnesius po gimimo šią vietą tepti sezamo arba kokoso aliejumi. Ją atrasti nesunku, ji nutolusi nuo antakių linijos per aštuonis pirštus (ateikite ir mūsų meistrai parodys tiksliai).

Široabjanga teigiamai veikia žmogaus endokrininę sistemą. Šis masažas balansuoja posmegeninės liaukos (hipofizės) veiklą, o tai reguliuoja augimą, kraujospūdį, padeda normaliai vystytis nėštumui, lengvina gimdymą, skatina laktaciją, normalizuoja lytinių organų, skydliaukės veiklą, balansuoja vandens pusiausvyrą organizme, o maisto medžiagas greičiau paverčia energija.

Taip pat masažo metu stimuliuojama vadinamoji kankorėžinė liauka, kuri gamina labai svarbų imunitetą stiprinantį hormoną melatoniną. Široabjangos metu balansuojama svarbių žmogaus gyvybinių funkcijų ir organų veikla: akys, plaučiai, širdis, smegenys, skrandis ir visas virškinamasis traktas.

Šis masažas atliekamas sėdint.

Masažas skirtas: tiems, kam rūpi viskas, kas gerina atmintį, dėmesingumą, koncentraciją, stiprina nervų sistemą, palaiko gyvybiškumą ir skatina ilgaamžiškumą.

Procedūrą sudaro: 30 min. trukmės galvos ir pečių juostos masažas, dušas ir ajurvedinė arbata.


Nugaros masažas su ajerais

Senovės Indijos masažų technika garsi visame pasaulyje. Juk žmogus nuo seno ieško būdų, kaip nuslopinti skausmą, atgaivinti kūną ir atpalaiduoti protą. Indiški masažai visada skyrė daug dėmesio nugarai ir centrinei nervų sistemai.

Ajurvedinio nugaros masažo metu atpalaiduojami nugaros raumenys, mažinami chroniški skausmai, skatinama kraujo cirkuliacija, mažėja susikaupusi įtampa, raminama nervų sistema.

Masažas su ajerais skiriasi nuo įprastų ajurvedinių masažų, tačiau jo giminė ta pati – SPA SHANTI namai. Meistrai naudoja ne tik šiltus aliejus, bet ir maltų ajerų miltelius. Tai vienas veiksmingiausių, raumenis atpalaiduojančių ir odą jauninančių masažų.

Jūsų nugara iš pradžių švelniai įtrinama aliejumi, po to – ajerų milteliais. Milteliai įtrinami priešinga kryptimi negu teka kraujas širdies link. Masažo metu yra atpalaiduojamos pagrindinės raumenų grupės, maitinama oda, ajerų ir aliejaus maistinės medžiagos per odą įsiskverbia į organizmą, šalina toksinus, gerina virškinimą, apsaugo nuo ligų ir stiprina imunitetą. SPA SHANTI meistrai šį masažą vadina jauninančiu ir gyvybės suteikiančiu masažu, o ajerų gydomosios savybės buvo puikiai žinomos ir mūsų protėvių, baltų, liaudies medicinoje – ajerai dezinfekuoja žaizdas, stiprina plaukus, padeda atsikratyti pleiskanų ir kt. Ką jau kalbėti apie nuostabų ajerų kvapą, atgaivą uoslei, peną prisiminimams, kai vasaros būdavo ne dvi savaitės atostogų, o šimtas dienų laisvės kaime prie ežerų…

Masažas skirtas: visiems, kas žino ir jaučia, kokia svarbi yra nugara. Šį masažą rekomenduojame tiems, kurie pageidauja ne tik numalšinti skausmus ar nuovargį, bet ir turėti švelnią ir švarią odą.

Procedūrą sudaro: 30 min. nugaros masažas su ajerų milteliais, dušas ir ajurvedinė arbata.


Nugaros masažas

Senovės Indijos masažų technika garsi visame pasaulyje. Juk žmogus nuo seno ieško būdų, kaip nuslopinti skausmą, atgaivinti kūną ir atpalaiduoti protą. Indiški masažai visada skyrė daug dėmesio nugarai ir centrinei nervų sistemai.

Ajurvedinio nugaros masažo metu atpalaiduojami nugaros raumenys, mažinami chroniški skausmai, skatinama kraujo cirkuliacija, mažėja susikaupusi įtampa, raminama nervų sistema.

Masažas skirtas: visiems, kas žino ir jaučia, kokia svarbi yra nugara.

Procedūrą sudaro: 30 min. trukmės nugaros masažas, dušas ir ajurvedinė arbata.


Shanti Keralos ritualas

Tai populiariausias tradicinis indiškas masažas, kurio vardą rasite visame pasaulyje. Tačiau čia jis unikalus, absoliučiai pritaikytas šiuolaikiniam europiečiui. Sakoma, kad “Shanti Kerala” - visų masažų geriausių savybių rinkinys. Nėra nė vienas kūno vietos (pradedant kojų piršteliais ir baigiant ausimis), kuri nebūtų pamaloninta šio užburiančio masažo.

Masažą galima daryti kiekvieną dieną. Jis padeda pašalinti neigiamą per dieną susikaupusią energiją, po jo žmogus jaučia palengvėjimą ir ramybę. Masažuojant raumenų skaidulos tampa elastingesnės, geriau įsisavinamas deguonis, gerėja raumenų darbingumas, jie greičiau atsinaujina po fizinių krūvių. Masažas puikiai veikia sąnarių sistemą: gerėja aprūpinimas krauju, stiprėja sausgyslės ir raiščiai, mažėja patinimai.

Čia dirbama pagal laikrodžio rodyklę pirštų pagalvėlėmis, pirštais, delnais, krumpliais, alkūnėmis. Keralos masažo metu atliekami įvairiausių masažo technikos judesiai: glostymas, trynimas, maigymas, vibracija, kojų ir rankų lankstymas bei tempimas. Masažuojant žmogaus protas nurimsta ir patenka į meditacinę būseną. “Kerala” skirta ne tik kūnui, bet sielos palaimai. Tai harmoningas, balansuojantis masažas, kurio sudėtingumu niekas neabejoja. Kaip ir, žinoma, jo stipriausiu poveikiu.

Masažas skirtas: ir kūdikiui, ir senjorui, ir mamai, ir sūnui, ir porai, ir vienišiui. Tai absoliučiai visiems tinkantis masažas – nesvarbu, ar esi per daug pavargęs, ar per daug apatiškas. Tie, kas labai įsibėgėję, bus nuraminti, o tie, kam niekas neįdomu – gaus tonuso. Tai vidinį balansą dovanojantis masažas.

Procedūrą sudaro: pėdų vonelė, švelnus viso kūno masažas, ajurvedinė garinė pirtis, maudynės didžiojoje varinėje vonioje, ajurvedinė arbata.


Širodara (aliejaus pylimas į trečią akį)

Širodaros procedūra – tai ajurvedinis terapijos būdas. Iš pradžių masažuojamas veidas, galva ir pečiai, po to ant kaktos į „trečią akį” silpna srovele pilamas šiltas ajurvedinis vaistažolių aliejus. „Trečioji akis” – vienas svarbiausių žmogaus energetinių centrų. Tai mūsų jausmų, pojūčių ir proto centras, čia susitinka mūsų sąmonė ir pasąmonė, čia formuojasi mūsų sapnai, o taip pat kaupiasi stresas, nerimas ir įtampa.

Širodaros procedūra – tai nereikalingų emocijų, streso pasekmių ir nereikalingų emocijų bei minčių išvalymas.

Masažas skirtas: nuolat dirbantiems protinį darbą, praleidžiantiems daug laiko prie kompiuterio, taip pat žmonėms, jaučiantiems vidinę įtampą, stresą, turintiems nervų sistemos sutrikimų. Procedūra taip pat tinka išvargintiems liūdesio, depresijos ar padidėjusio jautrumo.

Procedūrą sudaro: pėdų vonelė, 15 min. veido masažas, 25 min. aliejaus pylimas i “trečią akį, dušas, ajurvedinė arbata.


Keralos masažas

Tai populiariausias tradicinis indiškas masažas, kurio vardą rasite visame pasaulyje. Tačiau čia jis unikalus, absoliučiai pritaikytas šiuolaikiniam europiečiui. Sakoma, kad “Shanti Kerala” - visų masažų geriausių savybių rinkinys. Nėra nė vienas kūno vietos (pradedant kojų piršteliais ir baigiant ausimis), kuri nebūtų pamaloninta šio užburiančio masažo.

Masažą galima daryti kiekvieną dieną. Jis padeda pašalinti neigiamą per dieną susikaupusią energiją, po jo žmogus jaučia palengvėjimą ir ramybę. Masažuojant raumenų skaidulos tampa elastingesnės, geriau įsisavinamas deguonis, gerėja raumenų darbingumas, jie greičiau atsinaujina po fizinių krūvių. Masažas puikiai veikia sąnarių sistemą: gerėja aprūpinimas krauju, stiprėja sausgyslės ir raiščiai, mažėja patinimai.

Čia dirbama pagal laikrodžio rodyklę pirštų pagalvėlėmis, pirštais, delnais, krumpliais, alkūnėmis. Keralos masažo metu atliekami įvairiausių masažo technikos judesiai: glostymas, trynimas, maigymas, vibracija, kojų ir rankų lankstymas bei tempimas. Masažuojant žmogaus protas nurimsta ir patenka į meditacinę būseną. “Kerala” skirta ne tik kūnui, bet sielos palaimai. Tai harmoningas, balansuojantis masažas, kurio sudėtingumu niekas neabejoja. Kaip ir, žinoma, jo stipriausiu poveikiu.

Masažas skirtas: ir kūdikiui, ir senjorui, ir mamai, ir sūnui, ir porai, ir vienišiui. Tai absoliučiai visiems tinkantis masažas – nesvarbu, ar esi per daug pavargęs, ar per daug apatiškas. Tie, kas labai įsibėgėję, bus nuraminti, o tie, kam niekas neįdomu – gaus tonuso. Tai vidinį balansą dovanojantis masažas.

Procedūrą sudaro: pėdų vonelė, švelnus viso kūno masažas, ajurvedinė garinė pirtis, maudynės didžiojoje varinėje vonioje, ajurvedinė arbata.


Atpalaiduojantis ritualas


Atsipalaiduoti po sunkios dienos, užsimiršti ir pabėgti nuo rutinos – toks šio masažo poveikis. Masažas ypač atpalaiduoja kūno raumenis, ramina ir teigiamai veikia žmogaus būseną, mažina dirglumą ir įtampą, grąžina gerą savijautą, nuotaiką, darbingumą ir pašalina nuovargį. Lėti, platūs ir švelnūs glostomieji masažo judesiai nukelia į ramybės ir palaimos oazę. Organizamas atpalaiduojamas, stiprinamas.

Masažas skirtas: ieškančiam ramybės ir poilsio.

Procedūrą sudaro: pėdų vonelė, švelnus viso kūno masažas, garinė ajurvedinė pirtis, maudynės didžiojoje varinėje vonioje, ajurvedinė arbata.



________________________________________________________________________

Tonizuojantys masažai

Galvos ir pėdų masažas

Galva – viena iš svarbiausių kūno dalių. Galvos masažas aktyvina nervų sistemos veiklą, šalina įtampą, kelia nuotaiką, gerina savijautą, taip pat skatina plaukų augimą.

Pėdos – kūno dalis, jungianti mus su žeme, nuolat mus nešiojančios, todėl rūpintis jomis būtina. Pėdose gausu nervų ląstelių, susijusių su visais organais, todėl šis masažas greitai ir efektyviai stiprina ir atstato organizmą. Pėdose esantys marmos taškai balansuoja došas, padeda įveikti nuovargį bei tingulį.

Masažas skirtas: pavargusiems po dienos ar nemigos nakties, jaučiantiems apatiją, pasiilgusiems aktyvaus ritmo, geros nuotaikos ir žvalaus ūpo.

Masažas neskirtas: nėščioms moterims.

Procedūrą sudaro: pėdų vonelė, 40 min. galvos ir pėdų masažas, ajurvedinė arbata.


Didžioji Abjanga (masažas keturiomis rankomis)

Šis masažas – tai tradicinis klasikinis indiškas masažas, kurį rasite kiekviename ajurvedos masažo centre bet kuriame pasaulio kampelyje. Šis masažas pasižymi unikaliu ilgalaikiu poveikiu visam organizmui. Senovės Indijos šventraščiuose jis vadinamas jaunystės, grožio ir ilgaamžiškumo masažu. Išvertus iš sanskrito kalbos, abjanga – tai “aliejaus įtrinimas”. Čia nėra maigymų, glostymų, tapšnojimų – tai vien stiprus ir galingas trynimas. Regis, vien techniški atsikartojantys judesiai, o iš tiesų meistrai šį masažą vadina muzika ir ritmiška meditacija, kai nuolat besikartojantys judesiai užsupa abu – ir darantįjį, ir priimantįjį masažą.

Dar kitaip šis masažas vadinamas “energetine šluota”, nes jis be gailesčio varo iš Jūsų viską, ko per daug: nerimo, liūdesio, kančios, o gal šlakų bei nesveiko maisto pertekliaus. Būtent šį masažą Indijoje atlieka gimdyvėms – kad kuo sklandžiau kūdikis praeitų gimdymo takais. Abjanga įpučia naujos energijos, jos poveikis greitas ir stulbinantis.

Šį masažą – Didžiąją Abjangą – sinchroniškai atlieka du meistrai.

Masažas skirtas: Tiems, kas nori išvalyti organizmą nuo šlakų ir toksinų, atjaunint audinių ląsteles, sumažinti galvos, sąnarių ir nugaros skausmus, harmonizuoti organizmo veiklą, atsikratyti streso, depresijos ir nuovargio.

Procedūrą sudaro: pėdų vonelė, 1:15 val viso kūno masažas keturiomis rankomis, garinė pirtis, maudynės varinėje vonioje, ajurvedinė arbata.


Mažoji Abjanga

Šis masažas – tai tradicinis klasikinis indiškas masažas, kurį rasite kiekviename ajurvedos masažo centre bet kuriame pasaulio kampelyje. Šis masažas pasižymi unikaliu ilgalaikiu poveikiu visam organizmui. Senovės Indijos šventraščiuose jis vadinamas jaunystės, grožio ir ilgaamžiškumo masažu. Išvertus iš sanskrito kalbos, abjanga – tai “aliejaus įtrinimas”. Čia nėra maigymų, glostymų, tapšnojimų – tai vien stiprus ir galingas trynimas. Regis, vien techniški atsikartojantys judesiai, o iš tiesų meistrai šį masažą vadina muzika ir ritmiška meditacija, kai nuolat besikartojantys judesiai užsupa abu – ir darantįjį, ir priimantįjį masažą.

Dar kitaip šis masažas vadinamas “energetine šluota”, nes jis be gailesčio varo iš Jūsų viską, ko per daug: nerimo, liūdesio, kančios, o gal šlakų bei nesveiko maisto pertekliaus. Būtent šį masažą Indijoje atlieka gimdyvėms – kad kuo sklandžiau kūdikis praeitų gimdymo takais. Abjanga įpučia naujos energijos, jos poveikis greitas ir stulbinantis.

Masažas skirtas: tiems, kurie nori išvalyti organizmą nuo šlakų ir toksinų, atjaunti audinių ląsteles, sumažinti galvos, sąnarių ir nugaros skausmus, harmonizuoti organizmo veiklą, atsikratyti streso, depresijos ir nuovargio.

Procedūrą sudaro: pėdų vonelė, 1 val. viso kūno masažas, dušas, ajurvedinė arbata.


Shanti Kapha masažas

Tai vienas populiariausių šiandienos mūsų masažų. Gal todėl, kad palyginti trumpos trukmės (45 min.), gal kad ypač tinka pagal Jūsų konstituciją, o gal kad tai yra Dariaus Kaunecko specialiai sukurtas ir sugalvotas masažas. Pasak Dariaus, po šio masažo bus pamalonintas visas Jūsų kūnas, nuramintas protas ir įkvėpta dvasia.

Taigi atpažinkite save! Tai masažas pagal žmogaus kūno ir emocijų tipą – Kapha.

Pagal Ajurvedą mūsų kūną sudaro penki elementai – eteris, oras, ugnis ir žemė. Šie elementai jungdamiesi įvairiomis proporcijomis suformuoja tris pagrindines biologines energijas, dar vadinamas došomis. Vata (vėjas), Pitta (ugnis) ir Kapha (žemė) atsispindi fizinėje ir psichologinėje žmogaus sandaroje ir daro įtaką sveikatai. Nesuderintos mitybos ir netinkamos aplinkos sąlygomis įsivyrauja viena iš došų ir norint išvengti įvairių negalavimų, būtina atkurti jų pusiausvyrą.

Masažas skirtas: tiems, kuriems trūksta fizinio aktyvumo, jaučiasi pasyvūs ar išeikvoję energijos ir entuziazmo resursus. Shanti Kapha masažas – apykaitą greitinantis masažas Kapha tipo žmonėms.

Procedūrą sudaro: pėdų vonelė, 45 min. viso kūno masažas, dušas, ajurvedinė arbata.


Shanti ajerų masažas

Tai lyg visų mūsų masažų pusbrolis. Masažas su ajerais skiriasi nuo įprastų ajurvedinių masažų, tačiau jo giminė ta pati – SPA SHANTI namai. Meistrai naudoja ne tik šiltus aliejus, bet ir maltų ajerų miltelius. Tai vienas veiksmingiausių, raumenis atpalaiduojančių ir odą jauninančių masažų.

Jūs iš pradžių švelniai įtrinamas aliejumi, po to – ajerų milteliais. Milteliai įtrinami priešinga kryptimi negu teka kraujas širdies link. Masažo metu yra atpalaiduojamos pagrindinės raumenų grupės, maitinama oda, ajerų ir aliejaus maistinės medžiagos per odą įsiskverbia į organizmą, šalina toksinus, gerina virškinimą, apsaugo nuo ligų ir stiprina imunitetą. SPA SHANTI meistrai šį masažą vadina jauninančiu ir gyvybės suteikiančiu masažu, o ajerų gydomosios savybės buvo puikiai žinomos ir mūsų protėvių, baltų, liaudies medicinoje – ajerai dezinfekuoja žaizdas, stiprina plaukus, padeda atsikratyti pleiskanų ir kt. Ką jau kalbėti apie nuostabų ajerų kvapą, atgaivą uoslei, peną prisiminimams, kai vasaros būdavo ne dvi savaitės atostogų, o šimtas dienų laisvės kaime prie ežerų…

Masažas skirtas: neturite jėgų, jaučiatės nusilpęs, skauda raumenis, oda traška nuo sausros, veidrodžio nepuošia celiulitas ir jau radosi viršsvorio? Taip, šis masažas Jums.

Procedūrą sudaro: pėdų vonelė, 45 min. viso kūno masažas su ajerais, dušas, ajurvedinė arbata.

________________________________________________________________________

Organizmą valantys masažai

Mažoji Pančakarma

Jei skauda kūną, reikia pagaliau suvokti, kad iš tiesų tai skauda… sielą.

Jums padovanotas ne kuponas, o sielos ramybė. Tai valandos, nužudančios stresą, liūdesį ir nerimą.

Panča – tai “penki”, karma – tai “veiksmas” arba “terapija”. “Pančakarma” – kūno ir sielos valymas, po kurio į širdį kaip į išsiilgtus svečius vėl klegėdamos užsuks Jaunystė, Sveikata ir Harmonija.

Tai specialus kūno ir sielos valymas, kuris atliekamas pagal visas senovines indiškas ajurvedos tradicijas: atliekamas ugnies ritualas arati, meditacija, giedamos mantros, specialiai paruošiama ir papuošiama patalpa. Jūsų laukia profesionalus ajurvedos meistras ir net penkios procedūros:
- abjanga - dviejų rankų masažas su specialiai paruoštais vaistažolių aliejais,
- snechana – lydyto sviesto “ghi” gėrimas organizmui valyti iš ypač giliai,
- nasja – kvėpavimo takų ir organų detoksikavimas,
svedana – gydomoji vaistažolių pirtis,
- virečana – žarnyno tvarkymas su ajurvedinėmis vaistažolėmis.

“Pančakarmos” metu patirsite ir dar vieną stebuklą – tai Širodara. 10 litrų geriausio žolelių aliejaus tekės ant Jūsų kaktos tol, kol pajusite, ką iš tikrųjų reiškia Ramybė.

Širodara – emocijų, streso pasekmių ir nereikalingų emocijų ir minčių išvalymas. Procedūros metu žmogus pasiekia aukštesnę sąmonės būseną, todėl po jos jaučiamas visiškas atsipalaidavimas ir visuotinė palaimos būsena. Kad organizmas būtų sveikas ir švarus, ajurvedos specialistai rekomenduoja atlikti 3 arba 8 pančakarmos procedūrų kompleksą (priklausomai nuo organizmo užterštumo).

Procedūra skirta: tam, kam rūpi ilgaamžiškumas ir gyvenimo džiaugsmas, visų organizmo gyvybinių funkcijų atnaujinimas, kūno audinių išvalymas nuo toksinų, sveika veido spalva, kūno lankstumas, fizinių skausmų numalšinimas, visų ligų prevencija, geriausia streso ir nemigos pasekmių terapija, gera atmintis ir koncentracija, minties ir sąmonės skaidrumas ir nušvitimas, puiki sveikata ir darbingumas, jaunatviškumas bei fizinės ir emocinės energijos balansas.

Procedūrą sudaro:varinė pieno ir rožių žiedlapių pėdų vonelė, snechana, nasja, širodara, svedana, 1 val. trukmės dviejų rankų abjangos procedūra, ajurvedinė arbata.


Didžioji Pančakarma

Jei skauda kūną, reikia pagaliau suvokti, kad iš tiesų tai skauda… sielą.

Jums padovanotas ne kuponas, o sielos ramybė. Tai valandos, nužudančios stresą, liūdesį ir nerimą.

Panča – tai “penki”, karma – tai “veiksmas” arba “terapija”. “Pančakarma” – kūno ir sielos valymas, po kurio į širdį kaip į išsiilgtus svečius vėl klegėdamos užsuks Jaunystė, Sveikata ir Harmonija.

Tai specialus kūno ir sielos valymas, kuris atliekamas pagal visas senovines indiškas ajurvedos tradicijas: atliekamas ugnies ritualas arati, meditacija, giedamos mantros, specialiai paruošiama ir papuošiama patalpa.

Jūsų laukia net du ajurvedos masažo meistrai ir net penkios procedūros:
  • abjanga – keturių rankų masažas su specialiai paruoštais vaistažolių aliejais;

  • snechana – lydyto sviesto “ghi” gėrimas organizmui valyti iš ypač giliai;

  • nasja – kvėpavimo takų ir organų detoksikavimas;

  • svedana – gydomoji vaistažolių pirtis;

  • virečana – žarnyno tvarkymas su ajurvedinėmis žolelėmis.

“Pančakarmos” metu patirsite ir dar vieną stebuklą – tai Širodara. 10 litrų geriausio aliejaus tekės ant Jūsų kaktos tol, kol pajusite, ką iš tikrųjų reiškia Ramybė.

Širodara -,streso pasekmių ir nereikalingų emocijų ir minčių išvalymas. Procedūros metu žmogus pasiekia aukštesnę sąmonės būseną, todėl po jos jaučiamas visiškas atsipalaidavimas ir visuotinė palaimos būsena. Kad organizmas būtų sveikas ir švarus, ajurvedos specialistai rekomenduoja atlikti 3 arba 8 pančakarmos procedūrų kompleksą (priklausomai nuo organizmo užterštumo).

Masažas skirtas: tiems, kuriems rūpi ilgaamžiškumas ir gyvenimo džiaugsmas, visų organizmo gyvybinių funkcijų atnaujinimas, kūno audinių išvalymas nuo toksinų, sveika veido spalva, kūno lankstumas, fizinių skausmų numalšinimas, visų ligų prevencija, geriausia streso ir nemigos pasekmių terapija, gera atmintis ir koncentracija, minties ir sąmonės skaidrumas ir nušvitimas, puiki sveikata ir darbingumas, jaunatviškumas bei fizinės ir emocinės energijos balansas.

Procedūrą sudaro: varinė pieno ir rožių žiedlapių pėdų vonelė, snechana, nasja, širodara, svedana, 1:15 val. trukmės keturių rankų abjangos procedūra, ajurvedinė arbata.

________________________________________________________________________

Liekninantys masažai

Shanti ajerų masažas

Tai lyg visų mūsų masažų pusbrolis. Masažas su ajerais skiriasi nuo įprastų ajurvedinių masažų, tačiau jo giminė ta pati – SPA SHANTI namai. Meistrai naudoja ne tik šiltus aliejus, bet ir maltų ajerų miltelius. Tai vienas veiksmingiausių, raumenis atpalaiduojančių ir odą jauninančių masažų.

Jūs iš pradžių švelniai įtrinamas aliejumi, po to – ajerų milteliais. Milteliai įtrinami priešinga kryptimi negu teka kraujas širdies link. Masažo metu yra atpalaiduojamos pagrindinės raumenų grupės, maitinama oda, ajerų ir aliejaus maistinės medžiagos per odą įsiskverbia į organizmą, šalina toksinus, gerina virškinimą, apsaugo nuo ligų ir stiprina imunitetą. SPA SHANTI meistrai šį masažą vadina jauninančiu ir gyvybės suteikiančiu masažu, o ajerų gydomosios savybės buvo puikiai žinomos ir mūsų protėvių, baltų, liaudies medicinoje – ajerai dezinfekuoja žaizdas, stiprina plaukus, padeda atsikratyti pleiskanų ir kt. Ką jau kalbėti apie nuostabų ajerų kvapą, atgaivą uoslei, peną prisiminimams, kai vasaros būdavo ne dvi savaitės atostogų, o šimtas dienų laisvės kaime prie ežerų…

Masažas skirtas: neturite jėgų, jaučiatės nusilpęs, skauda raumenis, oda traška nuo sausros, veidrodžio nepuošia celiulitas ir jau radosi viršsvorio? Taip, šis masažas Jums.

Procedūrą sudaro: pėdų vonelė, 45 min. viso kūno masažas su ajerais, dušas, ajurvedinė arbata.


Liekninamasis masažas

Kiekvienas žinome, kaip gera būti lengvam it plunksna. Nesvarbu, ar moteris, ar vyras – viršsvoris kamuoja ir liūdina visus vienodai. Patirtis rodo, kad masažas – viena iš labiausiai veiksmingų ir numesti svorio padedančių terapijų. Tegu Jūsų formos bus dailios, kūnas stangrus, sveikata stipri, o organizmas švarus. Siūlome procedūrą, skirtą sukurti gražų ir tvirtą kūną pagal indiškas tradicijas.

Pasiūlymą sudaro:
  • Pieno vonelė kojoms.

  • 1 intensyvus, valandą trunkantis masažas su vaistažolių aliejumi ir ajurvedinių žolelių milteliais, kurie išjudins riebalinį sluoksnį, suaktyvins riebalų skaidymąsi ir pašalins iš organizmo skysčių perteklių.

  • Dušas.

  • Medžiagų apykaitą greitinančios ajurvedinės arbatos puodelis.

Masažas skirtas: asmenims, turintiems viršsvorį ir norintiems patobulinti kūno linijas. Viršsvoris – tai apsauga. Jei jau taip nutiko, kad atsirado papildomų kilogramų, vadinasi, jautėtės nesaugiai, patyrėte streso, pavargote kovoti ir pajutote, kad meilės kartais būna ir ne per daug. Vadinasi, “apsijuosėte” riebalais, kad mažiau smūgių tektų sužeistai širdžiai. Viskas suprantama, viskas žinoma – patikėkite, Jūs ne vienas toks. Šis masažas skirtas tada, kai reikia sugrįžti į save, vėl išmokti save mylėti, savimi džiaugtis ir didžiuotis. Vadinasi, tiems, kam atėjo metas pažiūrėti ne tik į svarstykles, bet ir į veidrodį. Ir išvysti ten… save viduje.

Procedūrą sudaro: pėdų vonelė, 1 val. viso kūno masažas su vaistažolėmis, dušas, ajurvedinė liekninamoji arbata.

SPA Shanti meistrų sukurta lieknėjimo ir geros savijautos procedūra leis Jums pajusti gyvybę, aistrą gyventi, džiaugsmą ir realiai suprasti, ką reiškia “Sveikame kūne sveika siela”.


Anticeliulitinė procedūra “Garšan”

Procedūros metu daromas Ajurvedinis anticeliulitinis masažas „Garšan“ yra trejopas:

- Specialios pirštinės: anticeliulitinis masažas atliekamas su specialiomis pirštinėmis, kurios aktyvina kraujo apytaką, limfos cirkuliaciją, padeda pašalinti suragėjusį epidermio sluoksnį bei „degina” riebalus. Masažas atliekamas be aliejaus, judesiai – stiprūs ir intensyvūs.

- Aliejaus įtrynimas: čia labai svarbu stiprus ir gilus anticeliulitinio aliejaus įtrynimas. Jis padeda iš organizmo pašalinti toksinus ir šlakus, gerina odos struktūrą, suteikia sveiką atspalvį ir daro odą labiau elastingą.

- Speciali garinė žolelių pirtis: kaip ryškiausia gėlė nuostabioje puokštėje ši paskutinė procedūros nata suteiks ramybės sielai ir dar stipriau užtrenks durims šlakams ir riebalų pertekliui kūne. Išgarinkite viską, kas į Jūsų namus atvyko nekviestas.

Masažas skirtas: pačios žinome, kam.

Procedūrą sudaro: pėdų vonelė, 1 val. viso kūno masažas, garinė pirtis, maudynės varinėje vonioje, dušas ajurvedinė arbata.

________________________________________________________________________

Express (trumpieji) masažai

Shanti Champi (galvos masažas)

Indiškas galvos masažas – tai veiksminga gydomoji ir atpalaiduojanti masažo technika. Hindi kalba jis vadinamas „čampi”. Tai senų tradicijų masažas, kilęs iš Indijos kaimų. Mamos glostydavo ir šukuodavo dukrų plaukus, kad jie geriau augtų ir būtų sveikesni, o mergaitės – ramios ir švelnios.

Masažuojama galva, sprandas ir pečių zona. Tai greitas, paprastas ir veiksmingas būdas atsipalaiduoti, pasikrauti naujų jėgų. Vienas didžiausių privalumų yra tas, jog šis masažas gali būti atliekamas praktiškai bet kur, jam nereikia jokių ypatingų sąlygų, pakanka kėdės. Jums nereiks nusirengti, nebus naudojami ir jokie aliejai (nebent pats to pageidautumėte).

Indiško galvos masažo metu derinamos įvairios masažų technikos, šiatsu, akupunktūra, masažuojamas sprandas, pečiai, rankos, kaklas, ir viršugalvis. Shanti Champi masažo metu atpalaiduojama šiose zonose susikaupusi įtampa ir atkuriama energijos pusiausvyra.

Po masažo žmogus akivaizdžiai pasikeičia: akys ir oda švyti, laikysena tampa grakštesnė, atsiranda daugiau energijos ir pasitikėjimo savimi.

Masažas skirtas: visiems, o ypač jis naudingas daug dirbantiems, keliaujantiems, vairuojantiems: tiems, kam reikia atpalaiduoti raumenis, išlaikyti dėmesį.

Procedūros sudėtis: 20 min. trukmės sausas galvos ir pečių juostos masažas, ajurvedinė arbata.


Veido masažas

Kas gi, jei ne veidas, jei ne mūsų akys, parodo, kas mes tokie ir kaip mes jaučiamės. Tik Melinyn Monro žinojo, kaip “būti laiminga, nors ir būdavo labai liūdna” ir sakė, kad tai svarbu. Mes gi esame lekiantys, skubantys ir dažnai pasimetę žmonės, todėl turime daryti viską, kad veidas spindėtų, o ne liūdėtų.

Ajurvedinis veido masažas – tai laikas, kai galime nusiraminti, pabūti su savimi, atstatyti pavargusios veido odos pusiausvyrą, suaktyvinti ląstelių regeneraciją, pagerinti kraujotaką, atjauninti ir nuskaistinti veido odą ir ją tonizuoti.

Juk pasiilgote išgirsti: “O, kaip gražiai atrodai. Kas nutiko?”

Masažas skirtas: visiems – nuo vaiko iki senolio.

Procedūrą sudaro: trumpas, bet labai efektyvus veido masažas, ajurvedinė arbata.


Lengvos pėdos

Pėdos – tai kūno dalis, jungianti mus su žeme. Jos be atilsio mus nešioja, todėl jomis būtina rūpintis. Čia gausu nervinių ląstelių, tiesiogiai susijusių su visais organais, todėl šis masažas stiprina ir atstato jų veiklą. Pėdose esantys marmos taškai balansuoja došas, padeda įveikti nuovargį ir tingulį. Masažas gali būti atliekamas su „Pure elements“ mėtų ir kaštonų ekstraktais.

Masažas neskirtas: nėščiosioms.

Procedūrą sudaro: pėdų vonelė, pėdų masažas, ajurvedinė arbata.

________________________________________________________________________

PAPILDOMOS PASLAUGOS

Ajurvedinė konsultacija

Ajurvedinės konsultacijos metu apie sveikatą ir mitybą Jums pasakos Gyvybės rato asociacijos prezidentė, LARD narė, Lietuvos – Indijos forumo dalyvė – Asta Keturkienė. Sveikos mitybos ir gyvensenos konsultantė Jums patars ne tik kaip tinkamai pasirinkti savo maisto racioną, tačiau parinks ir individualią dietą, nustatys kūno tipą, patars kaip išvengti ligų bei išlaikyti visada sveiką organizmą.

Programa mergvakariui

Organizuojame mergvakarius, kurie taps puikiai dovana ne tik jaunajai, tačiau ir pramoga jos draugėms. Kol jaunoji lepinsis masažų, įstabaus grožio Ganešo salėje, galėsite ne tik pasimėgauti arbata ir vegetariškais užkandžiais, tačiau ir išgirsti paskaitą apie ajurvedą, indiškas vestuvių tradicijas, išmokti galvos ir pečių masažą, kuriuo galėsite palepinti savo mylimuosius.

Norėdami gauti platesnę informaciją rašykite - diana@ajurveda.lt

Širodara (tik kaip priedas prie procedūros)

Širodara – tai ajurvedinis terapijos būdas, kurio metu masažuojamas veidas, galva ir pečiai, po to ant kaktos, į „trečią akį” silpna srovele pilamas šiltas ajurvedinis vaistažolių aliejus. „Trečioji akis” – vienas svarbiausių žmogaus organizmo energetinių centrų. „Trečioji akis” yra mūsų jausmų, pojūčių bei proto centras, čia susitinka mūsų sąmonė ir pasąmonė, čia formuojasi mūsų sapnai, o taip pat kaupiasi stresas, nerimas bei įtampa.

Garinė pirtis

Ajurvedinė garinė pirtis – puikus atsipalaidavimo metodas. Didžiausias poveikis ir efektas pasiekiamas einant į pirtelę po masažo. Masažo metu į giliuosius kūno audinius įmasažuojamas natūralus aliejus, kuris pirtelėje pasišalinamas kartu su prakaitu bei toksinais. Tai puiki odos gražinimo priemonė. Drėgmė stimuliuoja kraujo tėkmę, tokiu būdu intensyviai valoma odą, atveriamos poras, šalinamos negyvas odos ląsteles ir nešvarumai. Oda tampa minkšta, švari ir švelni kaip šilkas. Garinė pirtis rekomenduojama besiskundžiantiems reumato ar sąnarių skausmais, prastai miegantiems ar turintiems lėtą medžiagų apykaitą. Pirtis rekomenduojama valant organizmą, badaujant.

Raudonojo vario vonia su rožių žiedlapiais

Gydomosios raudonojo vario savybės yra žinomos nuo seno. Liaudiška išmintis apie skausmo gydymą, nuovargio pašalinimą ir atsipalaidavimą vario monetomis ar plokštelėmis galiausiai buvo patvirtinta mokslininkų tyrinėjimų. Indijoje, kurioje nuo seno klesti Senovės Amatininkystės tradicijos, kasdieniai daiktai ir baldai yra gaminami rankomis iš natūralių, ekologiškų medžiagų. Ši rankų darbo vonia pas mus atkeliavo tiesiai iš Indijos ir lepina visus mūsų klientus, panorusius atsipalaiduoti, patirti visišką kūno ir proto harmoniją.

Raudonojo vario vonia su rožių žiedlapiais dviem

Indų dizainerių-skulptorių sukurtos varinės vonios pasižymi ne tik įmantriomis ar klasikinio stiliaus formomis, bet taip pat ir gydomosiomis vario savybėmis. Gulėjimas varinėse voniose padeda lengviau atsipalaiduoti, atgauti gerą nuotaiką, nuraminti skausmus ir susigrąžinti gyvybines organizmo jėgas. Mes Jums siūlome pasimėgauti šių vonių teikiamu malonumu dviese, sustiprinti tarpusavio ryšį, rožių žiedlapiai padės įžiebti ugnį Jūsų abiejų širdyse.

Nasja – kvėpavimo takų valymas

Didelių miestų smogas, kaitra, sezonų kaita išsausina mūsų kvėpavimo takus, kuriuos reikia pastoviai drėkinti ir valyti. Procedūros metu mes siūlome palengvinti savo kvėpavimą natūraliais, ekologiškais lašais. Taip jūs lengviau galėsite mėgautis procedūros teikiamais malonumais ir “užuosti” autentišką ajurvedos centro dvasią.

Ajurvedinis kokteilis

Sveikatos, energijos kokteilis leis Jums ne tik atgauti jėgas, bet ir pripildyti Jūsų kūną bei protą palaima. Kokteilis puikiai tinka raudonojo vario vonioje su rožių žiedlapiais.


Vaisių asorti

Mes taip pat siūlome pasilepinti vaisių asorti, kuris jums bus patiektas besimėgaujant varinės vonios teikiamais malonumais.

Arbata

Dar senų senovėje pastebėta, kad arbatmedžio lapų užpilas gaivina ir suteikia žvalumo, todėl šis gėrimas paplito visame pasaulyje ir sėkmingai geriamas kiekvieno namuose. Indijoje arbata turi ypatingą reikšmę ne tik kūnui, tačiau ir protui, dvasiai. Pasimėgauti ajurvedine arbata, atgauti jėgas, atsipalaiduoti galite ir šioje indiško stiliaus arbatinėje.


Filialai:

Kaune
Adresas: Laisvės al. 3, LT-44237 Kaunas
Mob. tel.: +370 616 88777
El.paštas: spakaunas@ajurveda.lt

Darbo laikas: I - VII 10.00 - 21.00 val.


Žemėlapis



Raktažodžiai: SPA Shanti, UAB, SPA Shanti paslaugos, SPA Shanti kontaktai, SPA Shanti masažai, laiko patikrinti natūralūs terapijos metodai, sveikatingumo sistema, Ajurveda, Ajurvedos centras SPA Shanti, Ajurvedos centre, vieta poilsiui, sveikatos sustiprinimas, kūno atjauninimas, proto nuraminimas, nuraminti protą, vidinės ramybės atradimas, masažai, šventiniai masažai, Keralos ritualas dviems, rožių žiedlapių vonia, ajurvediniai masažai, tradicinis indiškas masažas, “Shanti Kerala” visų masažų geriausių savybių rinkinys, užburiantis masažas, masažuoja, daro masažą, “Kerala”, masažas skirtas, masažas skirtas kūdikiui, masažas skirtas senjorui, masažas skirtas mamai, masažas skirtas sūnui, masažas skirtas porai, masažas skirtas vienišiui, visiems tinkantis masažas, pėdų vonelė, viso kūno masažas, maudynės varinėje vonioje, ajurvedinė arbata, Karališkoji Širodara, Širodaros procedūra, ajurvedinis terapijos būdas, ajurvedinis vaistažolių aliejus, trečioji akis, masažas skirtas nuolat dirbantiems protinį darbą, masažas skirtas praleidžiantiems daug laiko prie kompiuterio, masažas skirtas žmonėms jaučiantiems vidinę įtampą, masažas skirtas žmonėms jaučiantiems stresą, masažas skirtas žmonėms turintiems nervų sistemos sutrikimų, pėdų ir rankų masažas, veido masažas, aliejaus pylimas i “trečią akį, garinė ajurvedinė pirtis, maudynės didžiojoje varinėje vonioje, masažas nėščiosioms ir po gimdymo, masažas atliekamas nėštumo metu ir pagimdžius, specialus masažas pagimdžiusiai moteriai, švelnus viso kūno masažas, Didžioji Abjanga (masažas keturiomis rankomis), masažas vadinamas “energetine šluota”, masažas skirtas organizmo išvalymui nuo šlakų ir toksinų, masažas skirtas atjauninti audinių ląsteles, masažas skirtas sumažinti galvos, sąnarių ir nugaros skausmus, masažas skirtas harmonizuoti organizmo veiklą, masažas skirtas atsikratyti streso, masažas skirtas atsikratyti depresijos ir nuovargio, viso kūno masažas keturiomis rankomis, Indiškas ritualas dviems, In ir Jan, Juoda ir Balta, SPA SHANTI meistrai, ritualai dviem, garinės žolelių ajurvedinės pirtelės, atpalaiduojantys masažai, Shanti Vata, Pitta, Kapha masažas, Shanti Vata masažas, Shanti Pitta masažas, Shanti Kapha masažas, Jogos masažas, joga už Jus, “tinginių mankšta”, masažas skirtas besiskundžiantiems raumenų spazmais, masažas skirtas besiskundžiantiems stresu, masažas skirtas besiskundžiantiems įtampa, masažas skirtas besiskundžiantiems nemiga, masažas skirtas besiskundžiantiems kraujotakos sutrikimais ir sąnarių problemomis, masažas skirtas besiskundžiantiems nugaros skausmais, masažas skirtas besiskundžiantiems kaklo ir pečių skausmais, masažas skirtas patyrusiems traumas, atpalaiduojantis relaksacinis masažas, masažas skirtas ieškančiam ramybės ir poilsio, široabjanga, nugaros masažas su ajerais, masažu atpalaiduojami nugaros raumenys, masažu mažinami chroniški skausmai, masažas skatinama kraujo cirkuliacija, masažas mažinantis susikaupusią įtampą, masažas raminantis nervų sistemą, SPA SHANTI namai, nugaros masažas, Shanti Keralos ritualas, Širodara (aliejaus pylimas į trečią akį), Širodaros procedūra, Keralos masažas, atpalaiduojantis ritualas, tonizuojantys masažai, galvos ir pėdų masažas, didžioji Abjanga (masažas keturiomis rankomis), mažoji Abjanga, Shanti Kapha masažas, Shanti ajerų masažas, organizmą valantys masažai, mažoji Pančakarma, Didžioji Pančakarma, liekninantys masažai, Shanti ajerų masažas, liekninamasis masažas, masažas skirtas asmenims, turintiems viršsvorį ir norintiems patobulinti kūno linijas, anticeliulitinė procedūra “Garšan”, express (trumpieji) masažai, Shanti Champi (galvos masažas), veido masažas, lengvos pėdos, ajurvedinė konsultacija, programa mergvakariui, garinė pirtis, raudonojo vario vonia su rožių žiedlapiais, raudonojo vario vonia su rožių žiedlapiais dviem, indų dizainerių-skulptorių sukurtos varinės vonios, nasja – kvėpavimo takų valymas, ajurvedinis kokteilis, vaisių asorti, indiško stiliaus arbatinė, laiko patikrinti natūralūs terapijos metodai Vilnius, sveikatingumo sistema Vilnius, Ajurveda Vilnius, Ajurvedos centras SPA Shanti Vilnius, Ajurvedos centre Vilnius, vieta poilsiui Vilnius, sveikatos sustiprinimas Vilnius, kūno atjauninimas Vilnius, proto nuraminimas Vilnius, nuraminti protą Vilnius, vidinės ramybės atradimas Vilnius, masažai Vilnius, šventiniai masažai Vilnius, Keralos ritualas dviems Vilnius, rožių žiedlapių vonia Vilnius, ajurvediniai masažai Vilnius, tradicinis indiškas masažas, “Shanti Kerala” visų masažų geriausių savybių rinkinys Vilnius, užburiantis masažas Vilnius, masažuoja Vilnius, daro masažą Vilnius, “Kerala” Vilnius, masažas skirtas Vilnius, masažas skirtas kūdikiui Vilnius, masažas skirtas senjorui Vilnius, masažas skirtas mamai Vilnius, masažas skirtas sūnui Vilnius, masažas skirtas porai Vilnius, masažas skirtas vienišiui Vilnius, visiems tinkantis masažas Vilnius, pėdų vonelė Vilnius, viso kūno masažas Vilnius, maudynės varinėje vonioje Vilnius, ajurvedinė arbata Vilnius, Karališkoji Širodara Vilnius, Širodaros procedūra Vilnius, ajurvedinis terapijos būdas Vilnius, ajurvedinis vaistažolių aliejus Vilnius, trečioji akis Vilnius, masažas skirtas nuolat dirbantiems protinį darbą Vilnius, masažas skirtas praleidžiantiems daug laiko prie kompiuterio Vilnius, masažas skirtas žmonėms jaučiantiems vidinę įtampą Vilnius, masažas skirtas žmonėms jaučiantiems stresą Vilnius, masažas skirtas žmonėms turintiems nervų sistemos sutrikimų Vilnius, pėdų ir rankų masažas Vilnius, veido masažas Vilnius, aliejaus pylimas į “trečią akį" Vilnius, garinė ajurvedinė pirtis Vilnius, maudynės didžiojoje varinėje vonioje Vilnius, masažas nėščiosioms ir po gimdymo Vilnius, masažas atliekamas nėštumo metu ir pagimdžius Vilnius, specialus masažas pagimdžiusiai moteriai Vilnius, švelnus viso kūno masažas Vilnius, Didžioji Abjanga (masažas keturiomis rankomis) Vilnius, masažas vadinamas “energetine šluota” Vilnius, masažas skirtas organizmo išvalymui nuo šlakų ir toksinų Vilnius, masažas skirtas atjaunint audinių ląsteles Vilnius, masažas skirtas sumažinti galvos, sąnarių ir nugaros skausmus Vilnius, masažas skirtas harmonizuoti organizmo veiklą Vilnius, masažas skirtas atsikratyti streso Vilnius, masažas skirtas atsikratyti depresijos ir nuovargio Vilnius, viso kūno masažas keturiomis rankomis Vilnius, Indiškas ritualas dviems Vilnius, In ir Jan Vilnius, Juoda ir Balta Vilnius, SPA SHANTI meistrai Vilnius, ritualai dviem Vilnius, garinės žolelių ajurvedinės pirtelės Vilnius, atpalaiduojantys masažai Vilnius, Shanti Vata Vilnius, Pitta Vilnius, Kapha masažas Vilnius, Shanti Vata masažas Vilnius, Shanti Pitta masažas Vilnius, Shanti Kapha masažas Vilnius, Jogos masažas Vilnius, joga už Jus Vilnius, “tinginių mankšta” Vilnius, masažas skirtas besiskundžiantiems raumenų spazmais Vilnius, masažas skirtas besiskundžiantiems stresu Vilnius, masažas skirtas besiskundžiantiems įtampa Vilnius, masažas skirtas besiskundžiantiems nemiga Vilnius, masažas skirtas besiskundžiantiems kraujotakos sutrikimais ir sąnarių problemomis Vilnius, masažas skirtas besiskundžiantiems nugaros skausmais Vilnius, masažas skirtas besiskundžiantiems kaklo ir pečių skausmais Vilnius, masažas skirtas patyrusiems traumas Vilnius, atpalaiduojantis relaksacinis masažas Vilnius, masažas skirtas ieškančiam ramybės ir poilsio Vilnius, široabjanga Vilnius, nugaros masažas su ajerais Vilnius, masažu atpalaiduojami nugaros raumenys Vilnius, masažu mažinami chroniški skausmai Vilnius, masažas skatinama kraujo cirkuliacija Vilnius, masažas mažinantis susikaupusią įtampą Vilnius, masažas raminantis nervų sistemą Vilnius, SPA SHANTI namai Vilnius, nugaros masažas Vilnius, Shanti Keralos ritualas Vilnius, Širodara (aliejaus pylimas į trečią akį) Vilnius, Širodaros procedūra Vilnius, Keralos masažas Vilnius, atpalaiduojantis ritualas Vilnius, tonizuojantys masažai Vilnius, galvos ir pėdų masažas Vilnius, didžioji Abjanga (masažas keturiomis rankomis) Vilnius, mažoji Abjanga Vilnius, Shanti Kapha masažas Vilnius, Shanti ajerų masažas Vilnius, organizmą valantys masažai Vilnius, mažoji Pančakarma Vilnius, Didžioji Pančakarma Vilnius, liekninantys masažai Vilnius, Shanti ajerų masažas Vilnius, liekninamasis masažas Vilnius, masažas skirtas asmenims Vilnius, turintiems viršsvorį ir norintiems patobulinti kūno linijas Vilnius, anticeliulitinė procedūra “Garšan” Vilnius, express (trumpieji) masažai Vilnius, Shanti Champi (galvos masažas) Vilnius, veido masažas Vilnius, lengvos pėdos Vilnius, ajurvedinė konsultacija Vilnius, programa mergvakariui Vilnius, garinė pirtis Vilnius, raudonojo vario vonia su rožių žiedlapiais Vilnius, raudonojo vario vonia su rožių žiedlapiais dviem Vilnius, indų dizainerių-skulptorių sukurtos varinės vonios Vilnius, nasja – kvėpavimo takų valymas Vilnius, ajurvedinis kokteilis Vilnius, vaisių asorti Vilnius, indiško stiliaus arbatinė Vilnius, laiko patikrinti natūralūs terapijos metodai Vilniuje, sveikatingumo sistema Vilniuje, Ajurveda Vilniuje, Ajurvedos centras SPA Shanti Vilniuje, Ajurvedos centre Vilniuje, vieta poilsiui Vilniuje, sveikatos sustiprinimas Vilniuje, kūno atjauninimas Vilniuje, proto nuraminimas Vilniuje, nuraminti protą Vilniuje, vidinės ramybės atradimas Vilniuje, masažai Vilniuje, šventiniai masažai Vilniuje, Keralos ritualas dviems Vilniuje, rožių žiedlapių vonia Vilniuje, ajurvediniai masažai Vilniuje, tradicinis indiškas masažas Vilniuje, “Shanti Kerala” visų masažų geriausių savybių rinkinys Vilniuje, užburiantis masažas Vilniuje, masažuoja Vilniuje, daro masažą Vilniuje, “Kerala” Vilniuje, masažas skirtas Vilniuje, masažas skirtas kūdikiui Vilniuje, masažas skirtas senjorui Vilniuje, masažas skirtas mamai Vilniuje, masažas skirtas sūnui Vilniuje, masažas skirtas porai Vilniuje, masažas skirtas vienišiui Vilniuje, visiems tinkantis masažas Vilniuje, pėdų vonelė Vilniuje, viso kūno masažas Vilniuje, maudynės varinėje vonioje Vilniuje, ajurvedinė arbata Vilniuje, Karališkoji Širodara Vilniuje, Širodaros procedūra Vilniuje, ajurvedinis terapijos būdas Vilniuje, ajurvedinis vaistažolių aliejus Vilniuje, trečioji akis Vilniuje, masažas skirtas nuolat dirbantiems protinį darbą Vilniuje, masažas skirtas praleidžiantiems daug laiko prie kompiuterio Vilniuje, masažas skirtas žmonėms jaučiantiems vidinę įtampą Vilniuje, masažas skirtas žmonėms jaučiantiems stresą Vilniuje, masažas skirtas žmonėms turintiems nervų sistemos sutrikimų Vilniuje, pėdų ir rankų masažas Vilniuje, veido masažas Vilniuje, aliejaus pylimas i “trečią akį” Vilniuje, garinė ajurvedinė pirtis Vilniuje, maudynės didžiojoje varinėje vonioje Vilniuje, masažas nėščiosioms ir po gimdymo Vilniuje, masažas atliekamas nėštumo metu ir pagimdžius Vilniuje, specialus masažas pagimdžiusiai moteriai Vilniuje, švelnus viso kūno masažas Vilniuje, Didžioji Abjanga (masažas keturiomis rankomis) Vilniuje, masažas vadinamas “energetine šluota” Vilniuje, masažas skirtas organizmo išvalymui nuo šlakų ir toksinų Vilniuje, masažas skirtas atjaunti audinių ląsteles Vilniuje, masažas skirtas sumažinti galvos Vilniuje, sąnarių ir nugaros skausmus Vilniuje, masažas skirtas harmonizuoti organizmo veiklą Vilniuje, masažas skirtas atsikratyti streso Vilniuje, masažas skirtas atsikratyti depresijos ir nuovargio Vilniuje, viso kūno masažas keturiomis rankomis Vilniuje, Indiškas ritualas dviems Vilniuje, In ir Jan Vilniuje, Juoda ir Balta Vilniuje, SPA SHANTI meistrai Vilniuje, ritualai dviem Vilniuje, garinės žolelių ajurvedinės pirtelės Vilniuje, atpalaiduojantys masažai Vilniuje, Shanti Vata Vilniuje, Pitta Vilniuje, Kapha masažas Vilniuje, Shanti Vata masažas Vilniuje, Shanti Pitta masažas Vilniuje, Shanti Kapha masažas Vilniuje, Jogos masažas Vilniuje, joga už Jus Vilniuje, “tinginių mankšta” Vilniuje, masažas skirtas besiskundžiantiems raumenų spazmais Vilniuje, masažas skirtas besiskundžiantiems stresu Vilniuje, masažas skirtas besiskundžiantiems įtampa Vilniuje, masažas skirtas besiskundžiantiems nemiga Vilniuje, masažas skirtas besiskundžiantiems kraujotakos sutrikimais ir sąnarių problemomis Vilniuje, masažas skirtas besiskundžiantiems nugaros skausmais Vilniuje, masažas skirtas besiskundžiantiems kaklo ir pečių skausmais Vilniuje, masažas skirtas patyrusiems traumas Vilniuje, atpalaiduojantis relaksacinis masažas Vilniuje, masažas skirtas ieškančiam ramybės ir poilsio Vilniuje, široabjanga Vilniuje, nugaros masažas su ajerais Vilniuje, masažu atpalaiduojami nugaros raumenys Vilniuje, masažu mažinami chroniški skausmai Vilniuje, masažas skatinama kraujo cirkuliacija Vilniuje, masažas mažinantis susikaupusią įtampą Vilniuje, masažas raminantis nervų sistemą Vilniuje, SPA SHANTI namai Vilniuje, nugaros masažas Vilniuje, Shanti Keralos ritualas Vilniuje, Širodara (aliejaus pylimas į trečią akį) Vilniuje, Širodaros procedūra Vilniuje, Keralos masažas Vilniuje, atpalaiduojantis ritualas Vilniuje, tonizuojantys masažai Vilniuje, galvos ir pėdų masažas Vilniuje, didžioji Abjanga (masažas keturiomis rankomis) Vilniuje, mažoji Abjanga Vilniuje, Shanti Kapha masažas Vilniuje, Shanti ajerų masažas Vilniuje, organizmą valantys masažai Vilniuje, mažoji Pančakarma Vilniuje, Didžioji Pančakarma Vilniuje, liekninantys masažai Vilniuje, Shanti ajerų masažas Vilniuje, liekninamasis masažas Vilniuje, masažas skirtas asmenims Vilniuje, turintiems viršsvorį ir norintiems patobulinti kūno linijas Vilniuje, anticeliulitinė procedūra “Garšan” Vilniuje, express (trumpieji) masažai Vilniuje, Shanti Champi (galvos masažas) Vilniuje, veido masažas Vilniuje, lengvos pėdos Vilniuje, ajurvedinė konsultacija Vilniuje, programa mergvakariui Vilniuje, garinė pirtis Vilniuje, raudonojo vario vonia su rožių žiedlapiais Vilniuje, raudonojo vario vonia su rožių žiedlapiais dviem Vilniuje, indų dizainerių-skulptorių sukurtos varinės vonios Vilniuje, nasja – kvėpavimo takų valymas Vilniuje, ajurvedinis kokteilis Vilniuje, vaisių asorti Vilniuje, indiško stiliaus arbatinė Vilniuje.


Veiklos sritis: Medicinos paslaugos, klinikos, ligoninės, poliklinikos

Ieškoti informacijos apie šią įmonę (Google)