Desvelita, UAB

Desvelita, UAB
Desvelita, UAB
Lazerinės dermatologijos kabinetas.
Įmonės kodas 110855454
Įmonės adresas Vilties g. 32, LT-63210 Alytus
Telefonas +370 315 72480
Telefonas +370 685 32787
Vadovas/direktorius Daina Nemeikštienė
Desvelita, UAB

Gydytoja Daina Miliauskaitė-Nemeikštienė
Diplomas neužtikrina darbo kokybės, visi tai žinome. Yra gerų gydytojų, statybininkų, vairuotojų ir yra prastų.
Norint gerai dirbti, būtina ieškoti naujovių. Gydytoja Daina Miliauskaitė-Nemeikštienė nenuleidžia rankų, nuolat tobulinasi seminaruose, simpoziumuose, stažuotėse Stokholmo, Kopenhagos ligoninėse.
Odos ligų kabinete taikomas tik modernus gydymas. Naujaisiais metodais gydomos tokios varginančios ligos: įvairios formos alergijos, pereinančios į bronchinę astmą, atopiniai dermatitai, sunkiai pasiduodančios plaukų ir nagų ligos. Ypač sėkmingai gydomos odos ligos: žvynelinė, spuogai, vitiligo (baltmė), egzemos, neurodermatitai, rožės, taip pat ilgai negyjančios žaizdos, pragulos, opos, nudegimai, randai, kosmetiniai trūkumai (kaip kraujagyslių išsiplėtimai), karpos.
Kabinete taikoma nauja Lietuvoje, tačiau pasaulyje jau 50 metų žinoma Bemer šviesos ir impulsinio elektromagnetinio lauko terapija. Bemer terapija tinka ir įvairioms nervų, kraujotakos, judėjimo, reumantinėms, sąnarių ligoms.

PASLAUGOS
Gydome:
◊ Odos ligas (psoriazę, dermatitą, neurodermatitą, jaunatvinius ir rožinius spuogus, baltmę, virusų sukeltas ir kitas odos ligas)
◊ Nagų ligas (grybelinius ir kitus susirgimus)
◊ Plaukų ligas (plaukų slinkimą, išplikimus ir kitus pažeidimus)
◊ Lytiniu keliu plintančias ligas

Atliekamos įvairios gydomosios ir profilaktinės procedūros sveikai ir sergančiai veido odai:
◊ Fizioterapijos (riebalų sankaupoms, celiulitui ir viršsvoriui mažinti; blogai kraujotakos ir limfos apytakai gerinti; negyvybingai, išblyškusiai ir raukšlėtai odai; nusilpusiems raumenims ir jungiamajam audiniui ir kt.)
◊ Mezoterapija (mažų vaistų ar vitaminų dozių įvedimas į vidurinįjį odos sluoksnį. Jos metu atnaujinama oda, ji ima švytėti)
◊ Bioptrono procedūros (gerina mikrocirkuliaciją, harmonizuoja metabolinius procesus, stiprina imuninę sistemą, skatina žaizdų gijimą)
◊ UV terapijos (psoriazės ir kt. ligų gydymui)
◊ BEMER terapija (Bio-elektro-magnetinis energijos reguliavimas):

  • Gerina kraujotaką, nervinių impulsų perdavimą;
  • Didina kraujo prisotinimą deguonimi;
  • Gerina ląstelių metabolitų šalinimą;
  • Aktyvina baltymų sintezę.

 
Raktažodžiai: Desvelita, UAB, lazerinės dermatologijos kabinetas, Desvelita, UAB kontaktai, Desvelita, UAB paslaugos, gydytoja Daina Miliauskaitė-Nemeikštienė, gydymas, ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.