Statybų agentas, UAB

Statybų agentas, UAB
Statybų agentas, UAB
Metalo ir stiklo konstrukcijos „Old New York“ ne tik papuoš Jūsų namus, ofisą ar parduotuvę - bet padės išspręsti patalpų perskyrimo ar padalinimo problemas!
Įmonės kodas 303257768
PVM mokėtojo kodas LT100008420915
Įmonės adresas Gluosnių g. 66 LT-70111, Vilkaviskis
Telefonas +370 686 64060
Vadovas/direktorius Kęstutis Kučiauskas
Nuorodos Facebook
Statybų agentas, UAB

STATYBOS AGENTAS yra Lietuvoje įsikūrusi bendrovė, užsiimanti metalo/stiklo pertvarų gamyba, kuriomis galima ne tik atitverti jūsų norimą patalpą, bet ir papuošti namus, ofisą ar parduotuvę “OLD NEW YORK” stiliumi. Šis stilius padeda atskirti norimas patalpas ir tuo pačiu neprarasti turimos erdvės jausmo. Šios pertvaros gali būti derinamos su bet kuriuo interjero stiliumi. Šis stilius yra labai populiarus Skandinavijos šalyse. Galimi visi atidarymo variantai. Tiek atidaromos, stumdomos ar susilankstančios sistemos.

Kreipkitės ir šios srities profesionalai pasiūlys Jums labiausiai tinkantį variantą!

Mes galime pasiūlyti langus, lauko duris, terasos duris, susilankstančias ar nustumiamas sistemas. Jie gali būti pagaminti iš medienos, medienos kaustytos aliuminiu, plastiko bei aliuminio.

METALO IR STIKLO KONSTRUKCIJŲ GAMYBA

✔ Medinių langų gamyba

✔ Stumdomos sistemos

✔ Plastikinių langų gamyba

✔ Plastikinės terasos durys

✔ Balkonų stiklinimo sistemos

✔ Terasų stiklinimas

   
   
   
 
Raktažodžiai: Statybų agentas UAB, Statybų agentas UAB kontaktai, Statybų agentas UAB adresas, Statybų agentas UAB Vilkaviškis, ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.